reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek to wysokich lotów życzę!!!!
Malutka wykąpana, zjadła 180 mleczka i już śpi. Bidulka taka zmęczona tym upałem że moment chwila usnęła. Teraz chłodny prysznic i upragniony czas dla siebie :-)
Mamuśki czy jak przestałyście karmić piersią to wasze piersi były takie grudkowate? Mała nie chce już ciągnąć cyce 6 dzień i tak ona się tym cycem bawiła a nie jadła i to raz dzienne więc tam mleczka było jak na lekarstwo. teraz piersi nie bolą ale zrobiły się takie jak kalafior i nic z nich już nie leci. czy wy miałyście może podobnie? co z tym zrobić? Przy starszej nie karmiłam bo byłam na sterydach więc nie wiem jak to jest.

reklama
Hej mamuśki :) Ostatnio bark czasu na BB postaram się zaglądać do was częściej. Pogoda męczy strasznie, Natalka w miarę znosi, nie jest źle, w dzień siedzimy w domku, wieczory spędzamy na działce.

Czy wasze dzieciaczki też są tak mocno do was przywiązane? Nikt inny wieczorem małej nie uśpi, gdy mnie widzi jest spokój odejdę jej z oczu już marudzi i płacze, z Dawidem tak nie mieliśmy :p Troszkę to kłopotliwe.

u nas jest burza :) zaczęło troszke kropic jak przejdzie to wywietrze w calej chalupie, poki co pozaymykalam większosc okien zeby przeciągu nie bylo

Hej mamuśki :) Ostatnio bark czasu na BB postaram się zaglądać do was częściej. Pogoda męczy strasznie, Natalka w miarę znosi, nie jest źle, w dzień siedzimy w domku, wieczory spędzamy na działce.

Czy wasze dzieciaczki też są tak mocno do was przywiązane? Nikt inny wieczorem małej nie uśpi, gdy mnie widzi jest spokój odejdę jej z oczu już marudzi i płacze, z Dawidem tak nie mieliśmy :p Troszkę to kłopotliwe.
Ja mam tak z Polą. Mała jak jest u mnie na rękach to będzie się do każdego uśmiechała, natomiast jak ktoś tylką ją dotknie to zaraz bek. A najlepsze jest kiedy mój M bierze ją na ręce. Jeszcze dobrze nie odejdzie ode mnie i już ryk. Mój M ją kąpie ale dobrze jest do momentu kiedy ne wyjdą z wanny. Też mam cycusia a Julka taka nie była.

a u nas idzie burza, może wreszcie choć troszkę popada. Ten upał daje popalić nie tylko mnie i dziewczynką moim ale także mojej Fionie - to nasza sunia.

reklama
Drogie mamusie, życzę dobrej i chłodnej nocki. cały dom u mnie już śpi więc ja też idę do ukochanego łóżeczka ;-)

Do góry