reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
yra to ja mocno zaciskam kcuki za #2

tak was czytam to w PL upaly takie jak tu byly ostatni tydzien, po srednio 37-38 stopni i pelne slonko, teraz jest jakies 29 i straszna wilgoc, ale chociaz na dwor wyjsc mozna, wspoczluje i mam nadzieje ze macie jakies klimatyzatory, albo chociaz wietrzne mieszkania, bo u mnie wszystkie okna mozna otworzyc a przeciagu jakos brak.

Nie wiem, ja kupowałam na allegro za 49 zł. Może podrożało, a w aptece nie ;-)

yra, jasne, że bierz 2 :tak:

A Kuba znów śpi. Jadł o 11.30 - pewnie z gorąca mu się nie chce.
podrozaly pewnie, bo jest na to popyt.
yra to ja mocno zaciskam kcuki za #2

tak was czytam to w PL upaly takie jak tu byly ostatni tydzien, po srednio 37-38 stopni i pelne slonko, teraz jest jakies 29 i straszna wilgoc, ale chociaz na dwor wyjsc mozna, wspoczluje i mam nadzieje ze macie jakies klimatyzatory, albo chociaz wietrzne mieszkania, bo u mnie wszystkie okna mozna otworzyc a przeciagu jakos brak.

Wama ja mam 33 stopnie aktualnie w pokoju. Pochlastac sie mozna.

moniskaBe wspolczuje, a jak Pawelek znosi takie temperatury? Jak Polcia jadla to miala cala glowe w kropkach potu.

U mnie w domu 30 stopni i ledwo wytrzymuje... no masakra..
Mały non stop spi z przerwami na jedzenie. possie cyca i znow w kime. nie dziwie mu sie,, taki skwar aż nogą ruszyc sie nie chce;)

moniskaBe wspolczuje, a jak Pawelek znosi takie temperatury? Jak Polcia jadla to miala cala glowe w kropkach potu.

srednio. W ogole nie chce jesc w normalnej pozycji tzn z glowka w zgieciu lokcia. Klade go na moj brzuch przodem do swiata i wtedy sie nie rzuca. Albo klade na kolana na plecki i wtedy podaje butelke. Kiepsko spi, nie chce jesc. No i marudny.

Ja nie mam termometru pokojowego - może to i dobrze, nawet nie chcę wiedzieć, ile tu jest stopni:no: U mnie okna tylko z jednej strony bloku i do od płd-wsch. Nadal tu świeci słońce, a przeciągu zrobić się nie da:no:
Kubę karmię trzymając go na poduszce, żeby się mu główka dodatkowo nie pociła od mojej ręki...

Monia sprobuj połozyc go na poduszke u mojego to przeszło kilka razy nie dosc ze powietrze ciepłe to i ty mu oddajesz ciepełko...
mój się zreflektował i wypił 130 i kima juz 2,5h... Moniska a jak często dajeszm u jeść?? u mnie Nikodem musi jeść co 4h bo 3godziny to za mało i wybrzydza

u nas wiaterek chmury i grad padał jest ciutke lepiej

fiolkowa ja podkladalam malej zwykla pieluszke tetrowa pod szyje/ na swoje przedramie, zeby jej sie glowka nie pocila, bo u nas po poduszcze to wlosy (jedyne co ma) z tylu glowy byly mokre.

Oj dziewczyny wspolczuje wam tych upalow. Ja wlasnie korzystajac ze mala usnela, wzielam chlodny prysznic i odrazu czuje sie lepiej.

reklama
Monia sprobuj połozyc go na poduszke u mojego to przeszło kilka razy nie dosc ze powietrze ciepłe to i ty mu oddajesz ciepełko...
mój się zreflektował i wypił 130 i kima juz 2,5h... Moniska a jak często dajeszm u jeść?? u mnie Nikodem musi jeść co 4h bo 3godziny to za mało i wybrzydza

u nas wiaterek chmury i grad padał jest ciutke lepiej

hmm.. no staram sie mu dawac co 3-3,5h i nic. Zobaczymy, moze ta nowa butelka mu bardziej przypasuje.

Do góry