Dzien Doberek!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
Milego Dzionka!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
Wyzdrowienia szybkiego!hej.
a ja zaraz dzwonie do przychodni i idziemy do pediatry.
zrobil mi dzisiaj strasznie ciemnozielona kupe, cala glowka czerwona od krostek, troszke plecki i jedna plamka na brzuszku. Poza tym za uszkiem zrobily mu sie takie 3 grudy pod skora. Martwi mnie to. Caly czas sie szarpie za to ucho.. ale jak dotykalam to nie boli.
Z tej strony dobrze, ze nie mam tesciow...A propo ja mysle, ze bede podobna tesciowa do Twojej Polka...dzień dobry ↲↲ my już wstalismy, mały zjadł mleczko i "ogląda" bajkę z najstarszym. U nas już upał z rana.↲Obudziła nas okropna duchota o 8.00idziemy na zakupy i potem nigdzie się nie ruszam. Posiedzimy w ogrodzie dopóki będzie można wytrzymać. Mały dziś marudzi gorzej przez zęby, wszystko co możliwe ląduje w buzi i toczą się "hektolitry" śliny !!! a ten nie płacze tylko piszczy non stop. Nadal śpiąca jestem chyba przez tą pogodę na prawdę, nic mi się nie chce ale teściowa ma wolne i na pewno się przypcha żeby zrobić kontrolę. Zajrzeć w gary i skrytykować. Teraz tym bardziej się czepia bo teść w Austrii. Mamy dom obok teściów i ona nawet nie puka jak do nas wchodzi. Mój M. Ostatnio chciał się kochać i dobrze że powiedziałam nie bo ta do sypialni się wpakowała.
Trzymamy kciuki i gratulacje !!!!Witojcie
Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial No jestem jeszcze w szoku
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!
Milego Dzionka!