reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

bluberry77 dzięki za informację. Ja też Lilce zamierzam podawać wodę na częstsze kupki, bo u nas to ostatnio co 2 dni, ale bylo co 8. Jestem ciekawa jak ten kubek będzie się sprawował, bo ja przy Polci to używałam tylko AVENTu.:-)

reklama
właśnie właśnie dwa dni do przodu i prawie ja bym została marcówką 2011 !!!!!!!!!!!!!!:-D:szok:
była u gin i jutro mam owulacje usg pokazało uffff ale by było

Ostatnia edycja:
k_aralajna, mnie się wydaje, że bardzo ładnie ci wyszło wiązanie :tak:. Spróbuj zrobić tak, żeby mały ci usnął - włóż go do chusty jak jest śpiący, przyłóż główkę policzkiem do swojej piersi, daj smoczek jeżeli używa i naciągnij na główkę połę chusty, a potem spaceruj aż uśnie. Ja sobie kładę jeszcze na dekolt taką małą pieluszkę, żebyśmy się nie kleili do siebie. Możesz też wypróbować wiązanie 2X - jest przewiewniejsze. Podobno dzieci też mają swoje preferencje odnośnie różnych wiązań :tak:

no to fajnie:-) ze umiem ;-) dzieki za ocene;-) bedziemy dalej probowac, wlasnie dzis wkladalam akurat wtedy kiedy nie byl spiacy...:tak:

właśnie właśnie dwa dni do przodu i prawie ja bym została marcówką 2011 !!!!!!!!!!!!!!:-D:szok:

:szok: no to ladnie ladnie;-)

ja to sie tak boje ze az za bardzo nie mam ochoty;-) mysle co by sie wybrac po tabletki ale boje sie ze po nich tez bedzie kiepsko z ochota, przynajmniej tak slyszalam, bo ja moge brac tylko te przy ktorych sie karmi...:sorry:

oj candy 6 ale by było :) Apropo dziewczyny mam pytanie jak u Was wyglada kwestia seksu jest lepiej czy gorzej niż przed ciążą, bo powiem szczerze, że u mnie nie najlepiej często zero chęci, a i boli jakbym dziewica była, a miałam cesarke

wiolonczela u mnie z libido spox gorzej z libido mojego! :////
ja zawsze miałam wieeelką ochotę moze dlatego że on nie miał? i bardzo rzadko mielismy seks..

Dziewczyny czy bobasom nie przeszkadza ze maja skrepowane rece w tej chuscie?? mojej Oli chyba by sie to niepodobalo, ona ostatnio ma bardzo ruchliwe rece:-)

Missis - super :tak::-D i gratulacje!!!
dronka83- ja jeszcze daję i zamierzam dawać chyba ze pediatra stwierdzi ze juz nie trzeba

Niedawno była sprawa czapek poruszana i wiecie co ja juz pisalam ze mojemu zadko juz zakladam ale wczoraj jakos chlodno bylo i wialo( tak mi sie wydawalo) wychodze na spacer i mowie do mamy bo akurat wynosila mi malego ze musze czapke przyniesc bo dzis zimno - a ta wiekie oczy i mówi - chyba zgłupiałaś , ciepło dzis i po co czapka :sorry: :szok:. Normalnie jak nie babcia :szok:

Czy któraś z was kami mlekiem NAN? Mojemu małemu chyba mało wedle rozpiski na puszcze karmie 6,9,12,15,18,21 po 120ml ale ciężko mu teraz wytrzymać te 3 godzinne przerwy.Dopiero od 4 miesiąca zwiększa się dawki do 150ml po 6 razy na dobę ale dziś na noc dałam mu 150ml i był zadowolony a jak to u was bywa?

Dziewczyny czy bobasom nie przeszkadza ze maja skrepowane rece w tej chuscie?? mojej Oli chyba by sie to niepodobalo, ona ostatnio ma bardzo ruchliwe rece:-)
Kubie nie, bo on i tak po 10 minutach zasypia;-)

Czy któraś z was kami mlekiem NAN? Mojemu małemu chyba mało wedle rozpiski na puszcze karmie 6,9,12,15,18,21 po 120ml ale ciężko mu teraz wytrzymać te 3 godzinne przerwy.Dopiero od 4 miesiąca zwiększa się dawki do 150ml po 6 razy na dobę ale dziś na noc dałam mu 150ml i był zadowolony a jak to u was bywa?
Ale skoro Niki ma skończone 3 miesiące, to możesz mu dawać dawkę od 4 miesiąca.
I widzę, że całkiem inne dawkowanie - na Bebilonie jest 5x180 ml i Kubie to zupełnie wystarcza, czasem nawet troszkę zostawia.

reklama
wlaśnie przed chwila uspilam Alana i usnał pierwszy raz nie przy cycku:szok:,zeby mu tak zostalo choc na spacerze byl konert bo chciał spać a cycka nie bylo :-D, nieraz udaje mi sie go oszukac butla ale dziś bez efektu.
A teraz po kapieli dalam 1 cycka za jakies 15 min drugiego i odeszlam zaczal sie wiercic i plakac to podyndal jeszcze chwile i znow odeszlam i jak znow zaczal sie wiercic podeszlam znwu i zczelam( tyko sie nie śmiać ) śpiewć kołysanke - a fałszujee :sorry: okropnie.
No i zaczal sie najpierw śmiać a po jakichs 5 min zamknal oczka i tak zamykal otwieral kilka minut i usnął.Ale caly czas uśmiech na ustach.chyba usnał dla świętego spokoju bo nie mógł wytrzymac jak matka tak fłszuje :-D

Do góry