reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
coś będę musiała pokombinować, bo jak na razie TT i Nuka się normalnie dusi, ma odruch wymiotny i w ogole nie wie co ma z nim zrobic ;)

ja kapie koło 22.00 po której raczej nie usypia,
mały zawsze budzi sie w nocy na karmienie co 1,5 godz. lub 2, a wstaje już ok 6 i tak nie śpi z 6 godzin i płacze jest marudny , miewa kolki :(

pieluchy używamy dada mini 3-6 kg ale są przymałe i te zapięcia wkurzają mnie , najlepsze są premium care ale niestety drogie,
witaminy mamy osobno vita k i d , moze dostanę w aptece te łączone

a tak w ogóle w szpitalu jak byłam z małym to zarządali durnie ubezpieczenia dla niego a ja nie mam , twierdzą że dzieci są nieubezpieczone i trzeba mieć , pewnie rachunek wystawią,
ale co sie dowiedziałam UP bo dziś byłam że dzieci do 18 r. ż. są ubezpieczone!! co za szpital żeby nie wiedzieli!
ps. a mnie nie zarejestrują jako bezrobotna dopóki mały nie skończy 98 dni, czyli ja nie jestem ubezpieczona ..ach hamstwo

Witam sie;-)Mój mały smyk normalnie nie miał checi spac,jak usnoł o 23 to obudził sie o 2.30 na mleczko to wogóle nie spał gaworzył sobie i o 4.30 dostał mleko i dopiero zasnoł o 5.30 i tak sie budził wyspana to ja nie jestem.Teraz spi od 12.30.Myslałam ze ma goraczke,bo czoło az piekło jak dotknełam ale był przegrzany chociaz miałam go lekko ubrane na noc.J dopiero jem sniadanioobiad:-)Ach ten mój króliczek zaczół sie ładnie usmiechac na głos jak ktos do niego mówi.

Witam :)

Normalnie padam, mała nieźle daje popalić w kość, może to skok rozwojowy o którym pisałyście :) Synek do tego marudny, na szczęście śpią, więc chwilę odpocznę :)

Wczoraj byliśmy na wizycie u ortopedy :) bioderka w porządku, kolejna wizyta za 6 tyg, oraz na ponownym badaniu słuchu, niestety musimy powtórzyć badanie dokładniejsze :( coś może być nie tak ze słuchem, strasznie się boję, 12 maja mamy wizytę.

Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?

reklama
Do góry