reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
moj tez avent lubi
ja kapie koło 22.00 po której raczej nie usypia,
mały zawsze budzi sie w nocy na karmienie co 1,5 godz. lub 2, a wstaje już ok 6 i tak nie śpi z 6 godzin i płacze jest marudny , miewa kolki
pieluchy używamy dada mini 3-6 kg ale są przymałe i te zapięcia wkurzają mnie , najlepsze są premium care ale niestety drogie,
witaminy mamy osobno vita k i d , moze dostanę w aptece te łączone
a tak w ogóle w szpitalu jak byłam z małym to zarządali durnie ubezpieczenia dla niego a ja nie mam , twierdzą że dzieci są nieubezpieczone i trzeba mieć , pewnie rachunek wystawią,
ale co sie dowiedziałam UP bo dziś byłam że dzieci do 18 r. ż. są ubezpieczone!! co za szpital żeby nie wiedzieli!
ps. a mnie nie zarejestrują jako bezrobotna dopóki mały nie skończy 98 dni, czyli ja nie jestem ubezpieczona ..ach hamstwo
mały zawsze budzi sie w nocy na karmienie co 1,5 godz. lub 2, a wstaje już ok 6 i tak nie śpi z 6 godzin i płacze jest marudny , miewa kolki
pieluchy używamy dada mini 3-6 kg ale są przymałe i te zapięcia wkurzają mnie , najlepsze są premium care ale niestety drogie,
witaminy mamy osobno vita k i d , moze dostanę w aptece te łączone
a tak w ogóle w szpitalu jak byłam z małym to zarządali durnie ubezpieczenia dla niego a ja nie mam , twierdzą że dzieci są nieubezpieczone i trzeba mieć , pewnie rachunek wystawią,
ale co sie dowiedziałam UP bo dziś byłam że dzieci do 18 r. ż. są ubezpieczone!! co za szpital żeby nie wiedzieli!
ps. a mnie nie zarejestrują jako bezrobotna dopóki mały nie skończy 98 dni, czyli ja nie jestem ubezpieczona ..ach hamstwo
moniSkaBe
Fanka BB :)
Widzę monia że mamy ten sam problem mi czasami pomaga babcia no ale nie zawsze jest pod ręką naszczeście mam wyrozumiałe panie.Umawiam je z przerwami godzinnymi i daje radę zrobić około 2-3 dziennie.
kurcze tylko ja mam problem, bo z reguly jestem sama w domu, a on nie zawsze chce po jedzeniu isc spac
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam sie;-)Mój mały smyk normalnie nie miał checi spac,jak usnoł o 23 to obudził sie o 2.30 na mleczko to wogóle nie spał gaworzył sobie i o 4.30 dostał mleko i dopiero zasnoł o 5.30 i tak sie budził wyspana to ja nie jestem.Teraz spi od 12.30.Myslałam ze ma goraczke,bo czoło az piekło jak dotknełam ale był przegrzany chociaz miałam go lekko ubrane na noc.J dopiero jem sniadanioobiad:-)Ach ten mój króliczek zaczół sie ładnie usmiechac na głos jak ktos do niego mówi.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam
Normalnie padam, mała nieźle daje popalić w kość, może to skok rozwojowy o którym pisałyście Synek do tego marudny, na szczęście śpią, więc chwilę odpocznę
Wczoraj byliśmy na wizycie u ortopedy bioderka w porządku, kolejna wizyta za 6 tyg, oraz na ponownym badaniu słuchu, niestety musimy powtórzyć badanie dokładniejsze coś może być nie tak ze słuchem, strasznie się boję, 12 maja mamy wizytę.
Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?
Normalnie padam, mała nieźle daje popalić w kość, może to skok rozwojowy o którym pisałyście Synek do tego marudny, na szczęście śpią, więc chwilę odpocznę
Wczoraj byliśmy na wizycie u ortopedy bioderka w porządku, kolejna wizyta za 6 tyg, oraz na ponownym badaniu słuchu, niestety musimy powtórzyć badanie dokładniejsze coś może być nie tak ze słuchem, strasznie się boję, 12 maja mamy wizytę.
Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Natalka również uśmiecha się i próbuje wydawać dźwięki, czasami jej wychodzi, a czasami nie Ale cudne są te uśmieszki Najlepszy humor ma rano na gaworzenie wtedy jest wyspana.:-)