reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A jakiej firmy ta witamina??

Co do skazy ja tez bylam juz u lekarza z wysypką malego bo myslalam,ze ta cala nieszczesna skaza.I lekarka powiedziala ,ze takie krostki sa normalne niczym sie nie przejmowac.A skaza wyglada o wiele gorzej niz takie zwykle krostki.Uspokoila mnie i kazala sie niczym, nie przejmowac.A i plecam fiolet na wszelkiego rodzaju krostki pieknie wysusza albo tormentiolem sama tormentiol na syfki stosuje:D

dziewczyny jak ktora potrzebuje witamine k w kapsulkach to ja chetnie odsprzedam, mam 1,5 opakowania. 1 opakowanie to jakies 30 zl, a ja chetnie za tyle odsprzedam calosc (juz z wysylka).

wychodzi na to ze tylko bym sprzedawala ;) okazuje sie ze wiele rzeczy kupilam zupelnie niepotrzebnie, a teraz wyprzedaje..

ja kapie malego ok 18.30, zasypia gdzies o 20, chociaz ostatnio jakos pozniej mu wychodzi, bo nie chce sam w lzoeczku lezec. a pampersy uzywam rozmiar 3, kupilam ostatnio opakowanie 150 szt i polowy juz prawie nie ma. a zmieniam srednio co 3 godziny, bo duzo sika. pupe smaruje Ziajka po kapieli i jak zrobi kupe, czesciej nie ma sensu, bo zadnych odparzen nie ma. Nie wietrze tez jakos specjalnie, bo jak lezy bez pampersa to zawsze wszystko obsika do okola ;)

Może Smoczek Nuby, u nas się sprawdza, jest fajny bo ma środek (to co jest wokół ust:)) z silikonu a nie z plastiku. Tyle, że u nas mała łapie każdy rodzaj smoczka,więc problemu nie mamy.

Ja też polecam Maxi Cosi, my mamy taki z bazą Isofix, więc fotelik wpinam do bazy na jedno kliknięcie i potem tak samo wyciągam, nie muszę za każdym razem motać się z pasami a co najważniejsze to mam pewność, że jest to najbezpieczniejsza forma przewożenia dziecka:)Nie jest to tani interes, ale uważam, że warto

wczoraj jak dostal druga butle pod rzad to spal 2,5 h.
sama juz nie wiem.
nadal karmie piersia i mysle, mysle.
Maly przybiera.
ale kurcze chcialabym zeby spal chociaz 2-2,5 h , wtedy moglabym wrocic do stylizacji. A tak to musze robic przerwe.

reklama
Widzę monia że mamy ten sam problem mi czasami pomaga babcia no ale nie zawsze jest pod ręką naszczeście mam wyrozumiałe panie.Umawiam je z przerwami godzinnymi i daje radę zrobić około 2-3 dziennie.

Do góry