reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.

reklama
Zmartwiłam sie dzisiaj zauwazyłam na prawym jąderku lekko sine,Bartus juz miał martwice lewego jąderka czyli skrecone i boje sie ze to jest to samo.Nieiwiem co robic.:-(

U nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.
O rany, nawet mi nie mów :szok:

Candy, a może on ma refluks? Wtedy chyba kwas żołądkowy może podrażniać przełyk :confused2:

Cocaroline mojej Lence zrobił się strupek po tej szczepionce na gruźlice, nawet ropa się pojawiła, Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest ok, kazała tego nie ruszac, prac bodziaki na 90stopni i prasować je na lewej stronie.

blueberry mi też się wydaje że refluks , jestem prawie pewna
..a ja rzeczywiście to jest to , to trzeba jakos leczyć?

ale oczywiscie lekarka mówi ze dzieci małe maja refluksy i to normalne, ale przecież jak placze to zmienia postać rzeczy !

Ostatnia edycja:
My dzis po badaniu bioderek - wszystko ok .
Ogólnie dziś mały mnie zaskoczył- prawie cały czas śpi tylko przerwy na jedzonko. Rano 3 h - zabawa, myciu itp i od 2 do 17 następna przerwa , zazwyczaj to po 5 h nie śpi w dzień. Dał się bez płaczu ubrać , u lekarza grzeczniutki - normalnie jak nie moje dziecko. Ja chyba byłam w takim szoku że to wyczuł;) byłam pewna że mały bedzie sie darł na całego ;).
Dziewczyny ja wy robicie że nakarmicie małego i usypiacie ? Mój inaczej jak przy cycku nie uśnie. Na rękach to może pół godziny dziennie wytrzyma i ryk, ale tylko wtedy ja jest wyspany i najedzony to sobie chodzimy i ogladamy wszystko w koło.No i wtedy też lubi jak go chuśtam na rękach, ale po 20 min to jużnic nie pomaga tylko cycek. Więc mały sobie lezy na naszym łózku a ja obok i tak dynda aż uśnie , a jak go wezmę i chce nosić to nie da rady, wózek też nie , fotelik nie, smok tylko na dworze - w domu wypluwa ;). I takim to sposobem nieraz przeleże z nim poł dnia . Ale w samochodzie usypia bez cycka ;)

reklama
Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?
Kuba jeszcze nie ma strupka, ale ropy też nie ma - takie małe czerwone wybrzuszenie.

dziewczyny czy wasze dzieci jak im sie cofa to mleczko i nie uleją tylko połkną spowrotem płaczą???
Mój nie płacze, jak już mu się cofnie, to wypływa z buzi. Ale rzadko kiedy bywa tego dużo, raczej takie małe strumyczki.

Do góry