ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
U nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy wasze dzieci jak im sie cofa to mleczko i nie uleją tylko połkną spowrotem płaczą???
mój wtedy nie placze...a nawet się uśmiecha czasami jak to połknie ... niestety ostatnio coraz częściej mu sie ulewa a i też zwraca "twarożek/serek"
O rany, nawet mi nie mówU nas w szpitalu również nie wyszło prawe, a lewe było ok, ale jak spytałam lekarkę w którym uchu może być wada powiedziała, że w obu, także nie rozumiem dlaczego w szpitalu jedno uszko wyszło ok.
Kuba jeszcze nie ma strupka, ale ropy też nie ma - takie małe czerwone wybrzuszenie.Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?
Mój nie płacze, jak już mu się cofnie, to wypływa z buzi. Ale rzadko kiedy bywa tego dużo, raczej takie małe strumyczki.dziewczyny czy wasze dzieci jak im sie cofa to mleczko i nie uleją tylko połkną spowrotem płaczą???