mrozik_j
Sierpniowa mama'07
dziewczyny - z tym nadgarstkiem to ja proponuję sprawdzić czy to nie zespół cieśni nadgarstka.
Zespół cieśni nadgarstka
Zespół cieśni nadgarstka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarnuszka bardzo fajny motyw z tym wątkiem o diecie ale można by dodać go do wątku powrotu do formy bo to jakby jego część.
Dziewczynki czy wy czasem nie za pochopnie zaczynacie dokarmiać swoje maluszki. Czy oby dobrze odczytujecie zachowanie maluchów przy cyśkach. Nie obrażajcie się , pewnie część z was musi!
yra ja nie chciałam nic zlego powiedzieć i wcale nie twierdze że trzeba karmić piersią mówię o przypadkach gdy wydaje nam się że maluchu sa nie najedzone... czasem sa to tylko chwile... ja miałam kilka dni gdzie moja odrywała się od cyśków z płaczem i znów z powrotem i popłakiwała. Ale po kilku dniach minęło ,, wydaje mi się że jakiś kryzys laktacyjny miałam. Nie mam nic przeciwko karmieniu butelka tylko chodziło mi o odczytywanie na dłższa metę zachowań maluszków