Y
yra245
Gość
mój ma 5 tygodni i potrafi wypić 140 ml nawet czasami a najbardziej wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rany, dziewczyny ja już nie wiem, co robić Od mniej więcej 1,5 tygodnia Kuba w ogóle nie śpi mi w dzień, może maksymalnie godzinę. Cały czas by jadł, a ja karmię go z butelki raz moim odciągniętym, a raz mieszanką. Odciągam po ok 140-170 ml i on to wszystko wypija, a karmienia mieszanką to ok 135 ml. I on by ciągle jadł. A spać nie chce, jak zasypia przy karmieniu, to odłożony do łóżeczka budzi się po 15-20 minutach i krzyczy. Ja ostatnio nie mam czasu obiadu zrobić ani nawet wziąć porządnego prysznica, bo on non stop krzyczy Jak jest na rękach, to nie, tylko w łóżku. Więc to raczej nie bóle brzucha, tylko jakieś marudzenie. Wieczorem zasypia ok 21 i śpi do ok 2-3 w nocy. Potem kolejna pobudka jest ok 6 rano i od tej pory nie ma spania ani dla niego ani dla mnie.
Mnie głowa boli non stop i jestem coraz bardziej zmęczona. Nie wiem, co robić