reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam ja sie zamelduje,wrocilam ze szpitala bez dzidziusia
nic sie nie dzialo wiec mnie puscili;-)
ktg ok i wszystko ok dzidzius wazy 3100 wiec mysle ze spoko
w czwartek ma sie zglosci jakby co na IP
zwolnienie dostalam na 10na dni mam nadzieje ze do tego czasu urodze;-)
ale sie napatrzylam na dziewczyny po terminie ktore po kilku kroplowkach NIIIC
i w nocy od 3 tak sie wydzierala babka na porodowce ze nie wyspalam sie wcale
pisze z kompa w pracy mojego m wiec nadrobie was pozniej w domu
widze za czarnuszka juz ma swoje malenstwo:tak: super

ja tam poczekam, odechcialo mi sie szpitali hi hi hi;-)

witamy z powrotem...:-D
a to zwolnienei to w szpitalu Ci wypisali??

reklama
No i wróciłam ze zwiedzania oddziału:happy2:
Byłam z mężem. Z pracy przyjechał w ciągu 10 min i potem gazem na porodówkę, stwierdził, że trzeba to przetrenować, także w ciągu 10min byliśmy już pod szpitalem:biggrin2: Oczywiście ciśnienie odrazu mi podskoczyło i stwierdziłam, że naprawde nie musi się tak spieszyć, zapewniłam go, że w ciągu 10 min napewno nie urodzę, takze nie musi piracić:-D
Mimo zakazu odwiedzin położna obu nas wpuściła. Weszliśmy na porodówkę, a tam jedna kobietka dopiero co po porodzie z małym przy cycku:szok:, trochę głupio mi się zrobiło, nieźle czułabym się skrępowana gdybym była na jej miejscu:eek: Szpital zrobił na mnie dobre wrażenie. Odział wyremontowany, sale 2, 3 osobowe z łazienkami. Położna super, ale słyszałam, że pielęgniarki od noworodków nie są już tak miłe:dry:Potem zaprowadziła nas do anastezjologa i od razu załatwiłam konsultacje w sprawie ZZO. Trochę się uspokoiłam:tak:Przynajmniej odszedł jeden stres, bo wiem gdzie się udać i jak to wszystko wygląda:-) Tyle maluszków przecudnych widziałam, że aż się wzruszyłam:happy2:

kobiety, zaraz mnie szlag jasny trafi:baffled::baffled::baffled:

nie dość, że latam z tymi papierami do kredytu, to zgadnijcie, jaki prezent dostałam na Dzień Kobiet od M w południe:dry::dry::dry::dry:

odłączyli nam prąd, bo M płacąc rachunki ominął styczniowy

BOŻE TO JUŻ DRUGI RAZ!!!!! (wcześniej za jakąś 15 złotową niedopłatę)

JA TEGO JEŁOPA KILNĘ NORMALNIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

alzheimera ma czy co?

siedzę u mamy i się nie przyznaję, bo wstyd, wiocha i patologia normalnie:baffled:

a co najlepsze, prąd włączą, ale juro, bo pracowali do 14.00 (jeszcze się musiałam z durnym i wrednym babskiem użerać, bo skomentowała złośliwie, że rachunków się pilnuje)

no rację miała, ale i tak nasłałam na nią myszy:-D

tak wiec wieczorem nie zajrzę, czeka mnie za to zajebisty wieczór przy świecach i rozmrażającej się lodówce:cool2:

a pisałaś adelina, że nudno:-D:-D:-D:-D

kaaha - na te dziąsła kup sobie szałwię i płucz często

peperka - trzymam kciuki, żeby Maluch był spokojniejszy, nie zamartwiaj się

ccaroline85 - śliczne kwiatki, a jaki M kochany:-D:-D:-D
mysza m – nie smuć się, na pewno M sobie o Dniu Kobiet przypomni, no i pomyśl, że niedługo będziesz miała obok siebie Szkraba:-D

witam ja sie zamelduje,wrocilam ze szpitala bez dzidziusia
nic sie nie dzialo wiec mnie puscili;-)
ktg ok i wszystko ok dzidzius wazy 3100 wiec mysle ze spoko
w czwartek ma sie zglosci jakby co na IP
zwolnienie dostalam na 10na dni mam nadzieje ze do tego czasu urodze;-)
ale sie napatrzylam na dziewczyny po terminie ktore po kilku kroplowkach NIIIC
i w nocy od 3 tak sie wydzierala babka na porodowce ze nie wyspalam sie wcale
pisze z kompa w pracy mojego m wiec nadrobie was pozniej w domu
widze za czarnuszka juz ma swoje malenstwo:tak: super

ja tam poczekam, odechcialo mi sie szpitali hi hi hi;-)

heheh...tobie się odechciało....a tym co tu zostały w większości coraz bardziej śpieszno:-D

to i tak pamieta więcej niz moj:-D

Hmm... źle, że swędzi...ale dobrze, że to tylko to:tak::tak::tak:
heheh...no i co by ci faceci zrobili, gdybyśmy im wszystkiego nie przypomniały w ten czy inny sposób;-)
No niestety, faceci mają czasem bardzo krótką pamięć:sorry2: Ale to dziwne, że tylko w sprawach urodzin, rocznic itp:sorry2::-p

Weszliśmy na porodówkę, a tam jedna kobietka dopiero co po porodzie z małym przy cycku:szok:, trochę głupio mi się zrobiło, nieźle czułabym się skrępowana gdybym była na jej miejscu:eek:
Położna nam kiedyś opowiadała, że była świadkiem odwiedzin, podczas których mąż nie patrzył na żonę i dziecko, tylko na karmiącą obok panią, która nie miała koszuli do karmienia, tylko tak sobie podwinęła aż do cycka i niczym się nie przejmowała;-):-D

Położna nam kiedyś opowiadała, że była świadkiem odwiedzin, podczas których mąż nie patrzył na żonę i dziecko, tylko na karmiącą obok panią, która nie miała koszuli do karmienia, tylko tak sobie podwinęła aż do cycka i niczym się nie przejmowała;-):-D

mój by za to w gębę dostał solidnie:-D:-D:-D

Kurcze:/ wlasnie sie szykowałam do ginekologa mianowicie goliłam sie z luterkiem i patrze a tu co hemoroidyyy...:( :( nic mnie nie boli tylko przy wyproznianiu czasem mam krew na papierze. Wiem, ze czasem w ciazy tak sie dzieje ..jeszcze tego mi brakowało :(

reklama
Do góry