reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

adelina - tez masz mame daleko????
Ja na drugim koncu Polski :-( No ale jeszcze przez jakies 8 tygodni M bedzie z nami, a potem jaksoi z pomoca naszej kochanej niani sobei poradze :-)

wlasnie wypelnilam formularz rekrutacji do przedskzola (od wrzesnia Jas idzie... ale stres :-D)

reklama
ja też mam mame daleko...300km, siostra też jakoś koło 300km mieszka... ale ja dam sobie rade :-D
najgorszy będzie pierwszy tydzień, zanim sie do wszystkiego przyzwyczaję i trochę odpoczne - ale J wezmie tydzień wolnego więc mi pomoże :tak:

No moi rodzice w poludniowej Szkocji mieszkaja..na codzien to nie tesknie za nimi jakos strasznie, nie powiem, ale wiem z doswiadczenia ze mama sie przydaje przy takim bobasku małym (matko jaka ja straszna jestem:sorry2::sorry2:)
Mysz a do jakiego przedszkola posyłasz synka? mój Julek wlasnie konczy ostatnia grupe wprzedszkolu nr 63 u nas tutaj na Pilotów i powiem ze calkiem fajnie sie wspolpracowalo z tymi babkami i Julkowi i nam;-) troche zbyt infantylna dyrektorka, ale coz:sorry2:

a teraz od wrzesnia jul idzie do szkoly..to dopiero masakra..przezywam to chyba bardziej niz zbluizajacy sie porod:sorry2: te szkoly na Zaspie ach........:dry:

adelina - no ale ja na drugiej Zapsie mieszkam :-) - do 5 go chce poslac bo mi sie podoba, ale jak sie nie dostanie (a raczej sie nie dostanie cos czuje) to mamy zaklepane miejsce w tym przedskzol uz podstawowka kolo ETC :tak: Placowka niepubliczna, ale cenowo AZ tak drogo nie wychodzi chyba (przedskzoel z wyzywieniem i zajeciami dodaktowymi okolo 600zl miesiecznie. ile za skzoel to nei wiem...)

Kurcze - mialam sie na wszleki wypadek nie objadac a zjadlam 2 miseczki rosolu juz... uwielbiam rosol... :sorry2:

Dziękuję za kciuki:-) Wyniki na szczęście dobre - cholestazy na pewno nie mam, więc swędzi tylko tak sobie, żeby mnie podręczyć:wściekła/y:;-)

Widzę, że trochę o mamach się przewinęło. Moja mieszka w bloku naprzeciwko:-) I na szczęście nie zachowuje się jak wredna teściowa, bo nigdy nie przychodzi niezapowiedziana. W ogóle odkąd się przeprowadziliśmy, to była tu może 10 razy przez 2 lata...
A właśnie dostałam od niej Muzykę klasyczną dla dzieci:
Zobacz załącznik 222611
Świetna sprawa:-)

Jeszcze muszę zadzwonić do M i przypomnieć mu, że jeszcze nasze mamy i jego babcia są kobietami, nie tylko ja;-)

Dziękuję za kciuki:-) Wyniki na szczęście dobre - cholestazy na pewno nie mam, więc swędzi tylko tak sobie, żeby mnie podręczyć:wściekła/y:;-)

Widzę, że trochę o mamach się przewinęło. Moja mieszka w bloku naprzeciwko:-) I na szczęście nie zachowuje się jak wredna teściowa, bo nigdy nie przychodzi niezapowiedziana. W ogóle odkąd się przeprowadziliśmy, to była tu może 10 razy przez 2 lata...
Zobacz załącznik 222611

Jeszcze muszę zadzwonić do M i przypomnieć mu, że jeszcze nasze mamy i jego babcia są kobietami, nie tylko ja;-)

to i tak pamieta więcej niz moj:-D

Zobacz załącznik 222611

Hmm... źle, że swędzi...ale dobrze, że to tylko to:tak::tak::tak:
heheh...no i co by ci faceci zrobili, gdybyśmy im wszystkiego nie przypomniały w ten czy inny sposób;-)

reklama
witam ja sie zamelduje,wrocilam ze szpitala bez dzidziusia
nic sie nie dzialo wiec mnie puscili;-)
ktg ok i wszystko ok dzidzius wazy 3100 wiec mysle ze spoko
w czwartek ma sie zglosci jakby co na IP
zwolnienie dostalam na 10na dni mam nadzieje ze do tego czasu urodze;-)
ale sie napatrzylam na dziewczyny po terminie ktore po kilku kroplowkach NIIIC
i w nocy od 3 tak sie wydzierala babka na porodowce ze nie wyspalam sie wcale
pisze z kompa w pracy mojego m wiec nadrobie was pozniej w domu
widze za czarnuszka juz ma swoje malenstwo:tak: super

ja tam poczekam, odechcialo mi sie szpitali hi hi hi;-)

Do góry