reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

sylviontko Tobie tydzień został...a ja co mam powiedzieć??? 2 dni a tu nic :-D Sylwia a wiecie cco za dzidź wam sie szykuje? i jak będzie miał na imię???

ale oleju nie wypiję...o ni hu hu! :-D:-D:-D

Mój Mikołaj wczoraj nieźle szalał...a jak leżałam w wannie to dopiero cyrki wyprawiał :szok:

Hehe, olej nie taki zły, a jakie skurcze po nim miałam, tylko szkoda, że to były tylko przepowiadające.
Dzidź to synek Tymonek brunecik o zielonych oczkach okolonych prześlicznymi długimi czarnymi rzęskami ;)

reklama
Hehe, olej nie taki zły, a jakie skurcze po nim miałam, tylko szkoda, że to były tylko przepowiadające.
Dzidź to synek Tymonek brunecik o zielonych oczkach okolonych prześlicznymi długimi czarnymi rzęskami ;)

łał... na USG tak widać było??? :p hehehe ;-) ja mam nadzieje że i mój Miki będzie miał ładne rzęsy po tatusiu hihihi... U nas też miał być Tymoteusz...ale w końcu stanęło na Mikołaju - aczkolwiek do końca nie wiemy czy będzie chłopiec - gin zawsze nas zwodził jeśli chodzi o płeć :sorry2:

HEJ BABECZKI!!!!!

W Dniu Kobiet życzę Wam spełnienia marzeń, samych radosnych chwil, wspaniałych facetów i ofkors cudownych Maluszków!

Przesyłam tez tradycyjnego goździka:

łał... na USG tak widać było??? :p hehehe ;-) ja mam nadzieje że i mój Miki będzie miał ładne rzęsy po tatusiu hihihi... U nas też miał być Tymoteusz...ale w końcu stanęło na Mikołaju - aczkolwiek do końca nie wiemy czy będzie chłopiec - gin zawsze nas zwodził jeśli chodzi o płeć :sorry2:

Technika tak poszła do przodu, że było wszystko widać ;) Zapomniałam jeszcze napisać o pięknym kształcie ust i oliwkowej cerze ;)
no i jeszcze o jednym zapomniałam- długie paluszki pianisty:)
U nas już w 13 tc było widać przyrodzenie, a kolejne USG to ptak widoczny jak na dłoni ;) aczkolwiek wszystko się może zdarzyć ;)
Coś mi dzisiaj humor dopisuje :)

Hej kobitki :-D
Mam nadzieję że dizś trochę więcej się odezwie. Zazwyczaj weekendy były spokojniejsze ;) . Wiecie jakoś nie mam weny do pisania :-(, czytam co dziennie, ja chyba lubię jak się dużo dzieję jak był tu szum i nas tak dużo, mam nadzieję że to wróci :tak:- ciekawe co bede gadać jak mój szkrab będzie już w domu :-D
Czarnuszka - to mnie zszokowała :szok: Byłam pewna że jeszcze ze 2 tyg to nic u niej się nie ruszy ;-)ale super - przynajmniej tak jak chciała :tak::-).

Ja też tego oleju bym nie wypiła :no::no::no: na samą myśl już mi się niedobrze robi:-D

No i oczywiście kobitki - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :-D:-D:-D

u mnie oznak porodu brak:dry::sorry2:
za to spadł śnieg, ble.....

Tabasia
ja posiadam taką cudo maszynę Thermomix. Jest droga, bo mam ją chyba już z 9 lat i płaciłam wtedy ok 3 tysięcy. Uważam, że warto, nie mam oprócz niej żadnego miksera w domu ani tym podobnych rzeczy, do tego ma przystawkę, że można gotować na parze. I jest sporo przepisów w książce dla maluszków, zobaczymy czy skorzystam. Musisz sobie poszukać w necie informacji i poczytać.
Mag007 , BIK - to biuro informacji kredytowej, ja miałam przez nich przeboje, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło.

dzieńks kochana, już sprawdziłam, dzisiaj idę wyjaśniać:dry:
tez mam Thermomix, bez niego nie robiłabym placków ziemniaczanych:-D

zjadlam śniadanie i chyba usnę :-D:-D:-D...no a płźniej porządki...podłogę chyba na kolanach umyję :-D

Póki co...miłego dnia...i...
...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET - Dobrych i kochających facetów wam życzę :tak:

Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam kobitki żebyśmy się spokojnie porozpakowywały i każda w swoim czasie!!!

A tak poza tym, to wczoraj nie udzielałam sie na forum, bo bardzo źle się czułam, miała skurcze i strasznie mnie mdliło. Ale oczywiście odpoczynek i sen wszystko zmienił i jest lepiej. A Ja mam dzisiaj termin porodu, co to będzie bo widoków żadnych nie ma:confused: Do tego mam córcię w domu bo cały weekend strasznie kaszlała, a oczywiście dzisiaj rano spokój:-) idę teraz dzwonić do pediatry może znajdzie czas żeby ją osłuchać, chociaż w poniedziałki jest strasznie ciężko.
A Czarnuszka to się uwinęła, po 10 rano na forum, a po południu juz po porodzie. Ja też tak chcę:tak::tak::tak:

A i przypomniałam sobie - miałam dziś prać dywan :-D, ale jak to jest taki przyspieszacz i miałby zadziałać na mnie jak na Czarnuszkę - to ja mam to gdzieś :szok: najwyżej będzie brudny na święta ;-)

reklama
A i przypomniałam sobie - miałam dziś prać dywan :-D, ale jak to jest taki przyspieszacz i miałby zadziałać na mnie jak na Czarnuszkę - to ja mam to gdzieś :szok: najwyżej będzie brudny na święta ;-)

Ja to nie chcę "przyspieszaczy domowych", bo najczęściej kończy sie to bólem pleców i tyle:-D

Do góry