reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No i dziewczyny wzięly sobie do serca date 03.03 bo sie zaczęło!!!!

Candy - 600zł misiecznie i z tego co pamietam tez masz podobna temp jak ja !! Szok ja narzekalam ze ponad 400 a tu tyle - nie źle:/
Koza - dzieki Tobie upewniam sie ze nasza córa bedzie Hanka - w co idzie zaparte mąż od samego poczatku ja protesowtalam - bo nie wiedzialam jak na Hanke wołać - Hankok, Haniór heheh dobre:)

a ja ide wstawiec jeszcze raz parke na wirowanie bo wypelninie od poscieli wrecz cieknie ciurkiem- źle mi odwirowalo diabelstwo:/

Ostatnia edycja:
No i dziewczyny wzięly sobie do serca date 03.03 po sie zaczęło!!!!

Koza - dzieki Tobie upewniam sie ze nasza córa bedzie Hanka - w co idzie zaparte mąż od samego poczatku ja protesowtalam - bo nie wiedzialam jak na Hanke wołać - Hankok, Haniór heheh dobre:)
Potwierdzam, że to bardzo ładne imię - moja Siostra tak ma:tak:
A wołam na nią różnie: Han, Hanior, Hancyk:-D

Witam
Puścili mnie do domu. Drugie ktg wyszło duzo lepiej. Nie wiem czemu pierwsze takie dziwne było. Jakby mała spała, bo wykresik był dość płaski, a ona wierciła sie mocno. No ale na szczęście zdecydowała lekarka ze mogę iść do domu. Rozwarcie się powiększyło szyjka prawie nie istnieje i jak do soboty nie urodze to kazała mi znowu zajrzeć do szpitala. Hmmm, mam nadzieję ze uda sie jeszcze do tej soboty dotrwac.
Skurczy wcale bolesnych nie mam. Dzisiaj na zapisie pojawił sie tylko jeden na 20 minut, wiec jest dobrze. Był tak około 50%, a ja go nie czułam. Położna sie śmiała ze nic tylko dzieci rodzić, skoro mnie ten skurcz nie bolał. Ja czułam tylko jakby mała mi miednice rozpychała. Ciekawe jakie są te skurcze które odczuwam :dry:. Lecę poczytać co sie dzieje, bo widzę że gorąca atmosfera - dużo dziewczyn chce dzisiaj urodzić ;-)

/
Dronka dla mnie najczesciej Hankok albo farfocel ale Małż mówi żgutek- i nie pytajcie dlaczego bo sama nie mam pojecia
Eee dlaczego nie widze emotikonek do wstawienia? nie radzie sobie z tym nowym forum...

Te preparaty z soli morskiej są dla starszych dzieci. Ja znam preparat Nasivin soft 0,01% jednak pisze ,żenie należy stosować u niemowląt do ukończenia 3 m.ż.; preparatu Nasivin soft 0,025% - u niemowląt do ukończenia 1 r.ż., a preparatu Nasivin soft 0,05% - u dzieci do ukończenia 6 r.ż.

koza - fajnei ze nie masz traumy po porodzie :-) No i tylko 2 male szwy - pewnie dlatego ze Hanior taki maly byl????? A jak z karmieniem?????

reklama
dziewczyny, pomożecie mi rozkminić co za globulki wypisała mi moja gin? bo za chiny nie mogę odczytać a chciałabym przed zakupem sprawdzić co o nich w necie pisza ;)

ps jak wstawić załącznik? :p

Ostatnia edycja:
Do góry