reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja myslalam ze nie bylam spuchnieta i te moje baleroniki zamiast nóg to dlatego zem przytyta. Ale z radoscia odkrylam podczas golenia ze znowu mam wciecia w kostkach i kolanach hehe :-D
Ide przewinac trutnia bo toto ciagle kupy wali i dupsko juz zaczerwienione :/ Cholera powiem Wam, że czuje sie czasami taka niedouczona bo czasami jedno wyklucza drugie i nie wiadomo jak obsługiwac tego małego smierdziucha.

koza dobijasz mnie:-D:-D:-D:-D:-D
ucałuje swojego śmierdziucha ode mnie;-)

a kostki też juz bym chciała zobaczyć:-D

Hej:)

Ale laski się sypią ojojo:))Trzymam ksiuki za wszystkie rodzące.

Dziewczyny którym się rozwierala szyjka powiedzcie czy to takie klucie w pochwie??? mnie szczegolnie boli przy pochylaniu??Kurde mam nadzieje,ze to nie to!!!!

Neska
a jaką przegladarke masz?? bo mi na explorerze zle smigal,sciaglam mozzile i jest ok:)

Nie mam jakos weny na pisanie.Jutro zamierzam prać! w koncu.

koza - fajnei ze nie masz traumy po porodzie :-) No i tylko 2 male szwy - pewnie dlatego ze Hanior taki maly byl????? A jak z karmieniem?????
raczej tan brak nacinania to zasługa połoznej. jak bolało pieronsko to juz czasami nie mialam sily słuchac. Ale momentalnie sie słuchałam jak usłyszałam "tyłek na dół bo popekasz albo bedziemy musieli nacinac" hehe motywacja niesamowita
A karmienie... no nie zachwyca mnie to ale nie jest zle. Poczatki byly trudne bo popekane do krwi brodawki (mialam masc ziaji ale o niebo lepiej sprawdzil sie bepanthen), uratowały mnie nakładki silikonowe- boli tak samo ale jest czas na zagojenie. Do tego miałam za mało pokarmu a mała wcina jak betoniarka. Teraz juz jest lepiej ale jak Hankok pospi dluzej to pelny cyc nepiepsza. I dlatego wlascie musze obudzic teraz ten mały odkurzacz bo lewy chce mi odpasc hehe
mag007 wierz mi ze mówie na nia śmierdziuch nie bez przyczyny. Jak walnie kupe to zastanawiam sie gdzie ona sie stołuje hehe Najgorsze ze ona ciagle wali kupy a czasami nie chce jej przewijac bo sie obudzi. Poza tym czasami to jest syzyfowa praca. Ja przewine- ta sie zleje w trakcie i trzeba jeszcze raz myc i ubranie zmieniac, jak juz wszystko zrobie to słysze jak jej sie gacie prują... i robota od nowa. I zeby to jeszcze spokoja byla przy przewijaniu hehe- ten obsrołek drze sie jak obdzierany ze skóry...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

koza, takie uroki karmienia piersią - ponoć dzieci karmione cycem częściej walą kupska niż te po sztucznym mleku:-D
powiadasz, że cyce bolą....ojojoj...ciekawe czy ja dam radę:dry:

kkarolaa nie mam pojęcia, może zdjęcie jest jednak za duże

reklama
hejka Babeczki

ooo widze ze nasza Izunia rodzi!!:szok: ale fajnie... i data extra -03.03....

Ja maialam wczoraj okropny dzien....ze wreszcie strafilam do szpitala bo nie czulam malej woogle i coagle ryczalam w aucie ze napewno cos zle jest....Lekarz zbadal poslychal i wszytsko OKI...ale ja panikara i to dlatego...a pozniej o 20.00 usnelam w aucie...eheheh

dzis ladna pogoda bylam na spacerku

Do góry