reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

iza rodzi! :szok: no chyba z zaskoczenia bo nic
nie pisala ze cos u niej sie dzialo...

czemu mnie tak nie chce zlapac...?:baffled:

no kingusia moze i ty sie juz dzis doczekasz:tak: powodzenia!!

reklama
z tego co pamiętam, Iza pisała, że ma regularne skurcze i że pojedzie na IP

u nas poprószył śnieg, a teraz słońce grzeje - w marcu, jak w garncu:-D

Dobry... kurcze nie radze sobie z tym nowym wygladem forum :baffled:
No dzisiaj hankok dał mi chwilke na napisanie wiec skonczyłam skrobac w temacie wspomnienia z porodówki.
Mag007 nie martw sie- jak tylko te rozpakowane sie ogarna to zaczna zagladac.Ja mam nadzieje ze juz bede mogla byc tu czesciej.

mcgosia nie martw sie- w trakcie porodu Twój chłopina bedzie tak przejety ze nie pomysli o papierosie. :-)

Z jednej strony wam zazdroszcze tego spokoju i "nudy" bo mnie w ciazy było dobrze ale z drugiej to nie chaciałabym jeszcze raz przechodzic przez pierwszy tydzien po porodzie heh "Lekka" dezorganizacja.

Ach czarnuszka nie martw wie tymi nogami. Ja myslalam ze nie bylam spuchnieta i te moje baleroniki zamiast nóg to dlatego zem przytyta. Ale z radoscia odkrylam podczas golenia ze znowu mam wciecia w kostkach i kolanach hehe :-D
Ide przewinac trutnia bo toto ciagle kupy wali i dupsko juz zaczerwienione :/ Cholera powiem Wam, że czuje sie czasami taka niedouczona bo czasami jedno wyklucza drugie i nie wiadomo jak obsługiwac tego małego smierdziucha.

z tego co pamiętam, Iza pisała, że ma regularne skurcze i że pojedzie na IP

u nas poprószył śnieg, a teraz słońce grzeje - w marcu, jak w garncu:-D

a no to widzisz nie zauwazylam nawet...
oj fajnie juz bedzie miec wyczekiwana dzidzie przy sobie:-)

i ramari tez rodzi huh ostro ostro
a ja ide sie polozyc z ksiazka bo juz wszystko porobilam i tylko jeszcze potem do sklepu na szybko skoczyc musze, piechota:szok: ale moze i dobrze bo moze dzidzior jak go troche przegonie zdecyduje sie w koncu wyjsc he he

tylko na razie to snieg zaczal padac i jest fatalnie:baffled:

Witam Kobietki!
Noc należala do tych gorszych. Powczorajszym badaniu wszystko mnie bolało. Jutro znowu KTG mam nadzieję ze tym razem mnie nie odeślą i że zrobią coś w kierunku przyjścia na świat naszego Kubusia :-) Wiadomości od Patinkikrk i Effy na odpowiednim wątku. Miłego dnia życzę.

reklama
no witam wreszcie sie i ja - zebyscie nie myslaly ze rodze albo cos w ty mstylu :-D
Kolezanka byla, potem robilam obiad i cal yczas sprzatam przekilinajac na czym swiat stoi bo moj malzonek to gnoj i syfiarz :wściekła/y: I jak mu zwrocilam uwage to jeszcze obrazony, a czy to tak iproblem rzeczy do zmywarki wlozyc??? :no:
No alen ie jest wart moich nerow...
Jeszcze a propos tego faceta, to do poprzedniego porodu mial zwykle ubranie - krotkei spodenki, T-shirta i nowiutkie sandaly - ubrania wyprasowane nawet (przez glupia zone :-D). Teraz cos wspomnial ze musi sobei przygotowac rzeczy do porodu wiec mu powiedzialam "to przygotuj" - znajac zycie to skonczy sie na ncizym i bedzie sie grzal w fizelinie ale dorbze mu tak :-p:-p

No wiec kroliczatko urodzila - super :-) A wczorja opisywala ze cos ja bierzE??? bo nei kojarze...

Widze ze piszecie o Izulce - lece czytac.

Milego dnia :-)

Do góry