reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej laski

ja sie tak zastanawiam na co ja narzekalam jak mialam jedno dziecko ;-) teraz to dopiero jest hardcore :)
dzis mam luz bo Mlody u babci
moglabym z 10 stron zajac pisaniem co u nas sie teraz dzieje, jeden wielki CYRK
tyle ze nie za sprawa noworodka tylko 2-latka ! daje nam tak popalic ze glowa boli
Madziula natomiast jest tak grzeczna ze nie wiem ze mamy noworodka w domu - je - spi - kupka itd itp :)
chociaz wiem doskonale ze kolki sie zaczynaja po 2-3 tyg :) tfu tfu tfu

u nas z karminiem piersia bez problemu, zadnych popekanych brodawek i tego typu przyjemnosci, w klinice ja pare razy dokarmialam bo ona jest duza a ja mialam malo pokarmu a teraz juz luz
a i brak naciecia to naprawde szczyt luksusu poporodowego :) , ja w sumie tez tylko dzieki poloznej tego prawie 4 kg klocka urodzilam bez nacinania :-)

gratulacje dla wszystkich rozpakowanych :)

ccaroline85, nasza Mala urodzila sie o 23.00 i po wielkich bojach , dyskusjach i klotniach stanelo na pierwszym z pomyslów i zostanie nadane jej imie Magdalena :tak:

reklama
po 9tej zadzwonił do mnie J z pracy i po 30minutach wylądowaliśmy na zakupach :laugh2: załatwił transport z pracy więc mam zapas na tydzień, dwa... Oczywiście tym razem w sklepie nie przepuściłam i upomniałam się w kolejce o swoje pierwszeństwo...Zapytałam Pana stojącego przede mną czy mnie przepuści, bo jestem w ciąży ...a on na to: "Proszę Panią tam dalej jest specjalna kasa pierwszeństwa..." a mój J do niego wskazujac na tabliczkę "TUTAJ TEŻ!!" :-p...i koleś ucichł ...i jeszcze jedna Pani mnie przepuściła ...ufff i dobrze bo od wczoraj to nienajlepiej się czuję....i ledwo chodze przez ten ból pachwin.:sorry2:
Ooo J chyba sie przestraszyl, ze to juz lada moment moze byc tata ;)))
A z tym przepuszczaniem, to pamietam jak bylismy w Londynie na swieta i poszlismy do sklepu, oczywiscie musialam isc sie odlac, stanelam grzecznie w kolejce, to taka murzynka na mnie nakrzyczala, ze mam isc bez kolejki bo mi sie to nalezy i mnie wypchala :D

Koza musisz kliknac zaawansowana edycje i tam sa emotikony teraz :/
A mi to forum dziala jakby chcialo a nie moze i mam wnerwa ciagle :///

Ja w poniedzialek sprzatam, dopinam wszystko na ostatni guzik, a we wtorek robie "kolo" siebie i popoludniu smigam do szpitala :p
Jeszcze w ten weekend zalicze fryzjera i juz bedzie "sexi" mamuska :D:D:D

Kostki mi nie puchna. Wlasciwie, to mam tylko palce u rak lekko nabrzmiale.

witajcie w końcu!!!
Ja dziś po odbiór badań, potem u fryzjera i dopiero dotarłam i Was nadrobiłam...
idę czytać opowieść kozy z porodówki:tak:

aaa...koza jak chcesz mieć emo od razu to musisz dwa razy klinkąć na "odpowiedz na temat", bo jak klikniesz raz masz tylko szybką odpowiedź bez emo:tak::tak:
ależ masz wesoło z tą swoją Hanią:-D:-D:-D

koza opowieść super.....

Ostatnia edycja:
O współczuje Kasaii, też się boję reakcji mojego młodego niby wszystko w porządku ale coś czuje że da nam popalić. Tylko że on ma 5 lat to już inna rozmowa, z 2-latkiem trudniej się jest dogadać :baffled::baffled::baffled:

reklama
Czesc dziewczyny nie dam rady Was nadrobic, bo byla u mnie siostra na 5 dni!
Gratuacje dla mag349, silvii28, igi, effy, tuttobene, agniesiak85, aniskrzat1, moniskabe oraz kroliczatka.
Nie bylo mnie tylko 5 dni:szok:szalejecie...
Inga oki, bylam w sobote w szpitalu, bo po seksach mnie bolalo i sie balam, ze cos nie tak ale wszystko
oki... Malutka glowka do dolu i infekcja zwalczona!!!!:-):-):-)
Niuska teraz tak fajnie kopie...
Siostra przywiozla mi wanienke taka wysoko:-) i druga ture ciuszkow, bo jej mala wyrosla 1 kwietnia
konczy roczek, ale fajniuchna juz jest!!!!
A tak bole bioder i kosci cipnych oraz latanie do kibla bez zmian do tego doszlo bole stop po dluzszych
spacerkach...
Poczytam co tam koza nastraszyla;-)....

Do góry