reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka:-)

Nocka o dziwo nawet ,nawet.
Szkoda, że nie można się wyspać na zapas bo jak mały się urodzi to będe łazić pewnie jak zombi.

Zresztą nie tylko ja :-D:-D

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>

Ja mam listę co potrzeba na Łubinową, więc jeśli chcesz....ale może Ci dadzą jak tam dzisiaj będziesz. No i proszę o relację:-):-):-)

reklama
Pewnie byłaś u okulisty na Inflanckiej, a na laser masz na Sierakowskiego? Ja Czekałam na laser tydzień. Mało sympatyczne uczucie- jak igły w oku.Do potem:-)
Dokładnie mam tam zadzownic i sie umówić w trybie pilnym a najlepiej jeszcze w tym tygodniu!! Powiedz mi kiedy robiłaś go i czy na moim miejscu byc robila??Mam plamke na dole oka czyli mniej grozne niz u góry wiec waham sie!! heheh z moze z automaty wykrywaja plamki na oku:/

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>
Agus jestesmy w tym samym wieku ciąży a mi wczoraj gin powiedziala ze ciąża donoszona ale z tydzien to jeszcze przetrzymac i dlatego brac mam Mg i nospe do konca tylko tego tygodnia a potem to juz wszytstko w rekach Boga:)

Ostatnia edycja:
czesc ja tez juz wstalam...:tak:

to teraz juz kazdego dnia bedziemy miec jakies nowe wiadomosci z porodowek, no prosze kroliczatko:-) a jeszcze patinkakrk podejrzewam ze jak miala rozwarcie na 5cm to juz tez jest po...

no i jak widze ramari, moze juz dzis:tak::tak::tak:

a u mnie raczej nie dzis, znowu spokojny dzien sie zapowiada, mam juz powoli dosc tego spokoju;-)

agus27 a w jakim szpitalu rodzila myszencja?

A tak wogle witam piękną słoneczną pogodę..aż lepiej sie wstało:-)

Moja nocka standardowo - z przerwami na siku i od 5 oczy jak 5zł i nie moglam spac:baffled:
Powiedzcie mi czy Króliczątko milało jakies obawy czy tez ja wzielo z nie nacka?? :confused: Łapie stresa..dzis piore posciel i musze looknąc jak parac ochraniacz!! i ciewkawe czy s ie zciągają poszewki:) ale poki co delektuje sie śniadankiem i herbatką ;-)

Miłego dnia

Neska na liście marcóweczek mamy ten sam termin 30 marzec :) no suwaczek troche kłamie nie wiem czyj :) no ale powiedz spakowałaś sie już ??

A tak wogle witam piękną słoneczną pogodę..aż lepiej sie wstało:-)

Moja nocka standardowo - z przerwami na siku i od 5 oczy jak 5zł i nie moglam spac:baffled:
Powiedzcie mi czy Króliczątko milało jakies obawy czy tez ja wzielo z nie nacka?? :confused: Łapie stresa..dzis piore posciel i musze looknąc jak parac ochraniacz!! i ciewkawe czy s ie zciągają poszewki:) ale poki co delektuje sie śniadankiem i herbatką ;-)

Miłego dnia

kroliczatko bardzo aktywna byla zaraz przed, tzn zakupy, sprzatanie itp z tego co kojarze, wiec wybiegala:tak:

Neska na liście marcóweczek mamy ten sam termin 30 marzec :) no suwaczek troche kłamie nie wiem czyj :) no ale powiedz spakowałaś sie już ??

Ten sam termin mamy ,ale musiałam trochę podretuszować suwaczek bo mi dziwne tygodnie pokazywał:-p:-p

Spakowana jestem już chyba z miesiąc, jeszcze tylko jedna koszula i małe drobiazgi.
Wnioskuje ,że Ty jeszcze nie spakowałaś się :-D:-D

Aha no i mam zaplanowaną cesarkę na 24 marca więc trzeci suwaczek jeszcze coś innego pokazuje:laugh2:

Ostatnia edycja:
hehe do konca tygodnia obiecuje sobie ze sie spakuje!!! Ja tez retuszowałam suwaczek bo mam ustwoainy wg usg ale chyba mam dobzre policzone bo gin tez tak mi pisze w karcie ciąży:) bo z OM to 12 marzec!! ale ja wole 30 marzec:)

a tak wogle to Króliczątko jest bardzo terminowa:) hehe miala teramin na 03.03 i co i dotrzymała słowa:):):)

reklama
hehe do konca tygodnia obiecuje sobie ze sie spakuje!!! Ja tez retuszowałam suwaczek bo mam ustwoainy wg usg ale chyba mam dobzre policzone bo gin tez tak mi pisze w karcie ciąży:) bo z OM to 12 marzec!! ale ja wole 30 marzec:)

a tak wogle to Króliczątko jest bardzo terminowa:) hehe miala teramin na 03.03 i co i dotrzymała słowa:):):)

Ale z tego co zrozumiałam urodziła wczoraj?? Czy źle zrozumiałam. hmm

Do góry