ramari
Fanka BB :)
Kochane ide pod prysznic i zobacze czy miną mi te skurcze, ale to chyba dziś ten dzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj katrinka
Na lutyckiej. Z tego szpitala mam lekarza prowadzącego. Jestem zadowolona że wybrałam ten szpital, opieka dobra, trochę się naoglądałam przez te 3 dni i tam było całkiem ok, na ile to możliwe w szpitalu.:-) A Ty gdzie rodzisz?
Kochane ide pod prysznic i zobacze czy miną mi te skurcze, ale to chyba dziś ten dzień...
No i chyba sie sprawdzilo, bo spalam dosyc dobrzeTabasia milych snow zycze i szybkiego zasniecia, ja znowu rano sie budze i nie moge spac, albo jak wstane w nocy do lazienki to czasami mam problem pozniej zasnac. ALe pocieszam sie ze to i tak super, bo niedlugo bede chciala spac, a jakas mala istotka nie bedzie mi pozwlala.
Helloł ja też będę wg planu rodzić na lutyckiej, ale termin mam na 26 marca, no chyba, że będę miała cc. :-(
Byłam nastawiona, że jak włącze rano BB to będzie kolejna rozsypana, a tu na razie cisza. U mnie noc ok, ale wczoraj od 18tej bóle brzucha całego, jakieś kłucie po bokach i twardnienie brzucha, troche przeszło po nospie, ale takie akcje mam coraz częściej :-(
- Kochaa to juz teraz tylko czekac Trzymam kcuki abyś szybko sie uwinełaWitam się i ja
U mnie dziś z rana niespodzianka. Odszedł mi czop zabarwiony krwią.Normalnie teraz mam stresa.
Do tego od paru dni mam bóle takie miesiączkowe. Kurcze juz nie wiem co myśleć...
- ja tez nie łapie tych tygodni...Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>