reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witaj katrinka :laugh2:

Na lutyckiej. Z tego szpitala mam lekarza prowadzącego. Jestem zadowolona że wybrałam ten szpital, opieka dobra, trochę się naoglądałam przez te 3 dni i tam było całkiem ok, na ile to możliwe w szpitalu.:-) A Ty gdzie rodzisz?

Helloł ja też będę wg planu rodzić na lutyckiej, ale termin mam na 26 marca, no chyba, że będę miała cc. :-(

Byłam nastawiona, że jak włącze rano BB to będzie kolejna rozsypana, a tu na razie cisza. :-DU mnie noc ok, ale wczoraj od 18tej bóle brzucha całego, jakieś kłucie po bokach i twardnienie brzucha, troche przeszło po nospie, ale takie akcje mam coraz częściej :-(

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>

Aguś- podpis pod moim suwaczkiem mówi że koniec 36 tyg to donoszona - tylko ten podpis pojawił się jak skończyłam 37 tydz. :baffled:. Niektórzy mówią że 36 tyg a innni że 38 tyg to donoszona- ja osobiście wolałabym przed końcem 38 tyg nie rodzić:no:, ciężko już ale lepiej niech maluch się w środku rozwija.

Kochane ide pod prysznic i zobacze czy miną mi te skurcze, ale to chyba dziś ten dzień...

Trzymam kciuki!!

Witam u nas nocka średnia:p Obudziło mnie piękne słoneczko, ale co z tego jak śniegu znowu napadało, a już nic nie było!!!

Malutka się wierci jak nigdy, oznak zbliżającego porodu brak!! Mąż mi przepowiadał, że dzisiaj urodzę (podoba mu się data) niestety się nie zapowiada, zazdroszczę dziewczynom, które są po!!

Lecę robić śniadanko, miłego dnia do później!

i ja się witam :)

czasami chciałabym znać godzinę i dzień porodu a czasami nie, i tak w kółko. taki urok :)

ja nockę mam dobrze przespaną, wczoraj dopadały mnie jakieś bóle brzucha ale nie mam pojęcia co i jak hehe

Tabasia milych snow zycze i szybkiego zasniecia, ja znowu rano sie budze i nie moge spac, albo jak wstane w nocy do lazienki to czasami mam problem pozniej zasnac. ALe pocieszam sie ze to i tak super, bo niedlugo bede chciala spac, a jakas mala istotka nie bedzie mi pozwlala.
No i chyba sie sprawdzilo, bo spalam dosyc dobrze :)
Oczywiscie kursowalam do kibelka, ale praktycznie od 23:30-7 :) Wstalam, zrobilam M sniadanko do pracy, zjadlam platki, posiedze jeszcze chwile i zmykam spac dalej :D

Jutro mam szkole, musze sie pojawic i pogadac z wykladowcami co i jak, bo chyba 25 marca pojde jednak na ten egzamin :/ Mysle, ze 2 tyg. po cc powinnam dac rade, no chyba, ze sie myle...
Z M wszystko ustalilismy, bedzie ze mna przy zabiegu a pozniej wezmie pare dni wolnego, a pozniej juz moja siostra przyjedzie i bedzie fajnie :) Nie moze wczesniej, bo babcia w szpitalu po operacji akurat 10 marca wychodzi :/

Ramari moze faktycznie sie zaczyna? :) Ale fajnie :)))
Ja tak jak Marela, wychodze z zalozenia, ze czy pozniej sie dzieciatko rodzi tym lepiej dla niego, no oczywiscie nie mowie tu o ekstremalnych przypadkach po terminie.

Helloł ja też będę wg planu rodzić na lutyckiej, ale termin mam na 26 marca, no chyba, że będę miała cc. :-(

Byłam nastawiona, że jak włącze rano BB to będzie kolejna rozsypana, a tu na razie cisza. :-DU mnie noc ok, ale wczoraj od 18tej bóle brzucha całego, jakieś kłucie po bokach i twardnienie brzucha, troche przeszło po nospie, ale takie akcje mam coraz częściej :-(

Witam porannie :-)

To w takim razie zdam dokładną relację jak było. Przetre szlaki. :tak:

ramari Życzę aby to był ten dzień i szybkiego rozwiązania.

Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę tulić synusia w ramionach.

Ciekawe jak patrinkark - pewnie coś przekręciłam , ciekawe czy maleństwo się wykluło. :-)

No i proszę króliczątko dała radę :-) ciekawe czy dostała zzo ?Idę piec fantę wg fiołkowej :tak: mam nadzieję, że mi wyjdzie, bo ja to każde ciasto potrafię spierdzielić :baffled:

reklama
Dzień dobry
U mnie tez nocka nawet ok tylko 3 razy na siusiu. Sniadanko juz zjedzone teraz zmykam sie troche pobawic z malym. Pogoda u nas tez kiepska sniegu troche napadało.
Nie mam pojęcia od czego mnie ciagle od kilku tygodni boli brzuch jak na okres i to bardzo nieraz tak mocno ze chodzic nie moge.

Króliczątko urodziła :))

Witam się i ja
U mnie dziś z rana niespodzianka. Odszedł mi czop zabarwiony krwią.Normalnie teraz mam stresa.
Do tego od paru dni mam bóle takie miesiączkowe. Kurcze juz nie wiem co myśleć...
- Kochaa to juz teraz tylko czekac :) Trzymam kcuki abyś szybko sie uwineła

Boże przeczytalam relacje z porodówki Myszencji.....normalnie noz sie w kieszeni otiwera!!!!!!!!! Zdaje sie że nasza Patinka lezy w tym samym szpitalu...tylko że Pati chyba tam pracuje, wiec napewno ja inaczej traktuja .
Ja dzis jade do swojego szpitala, moze uda mi sie zwiedzic porodówke, no i chce wypytac co zabrac, ile kosztuje osobna sala i takie tam.
Powiedzcie mi czy ja juzmam doonoszona ciaze czy dopiero za tydzien..? bo nie łapie tych tygodni:>
- ja tez nie łapie tych tygodni...

Do góry