reklama
Sorki mój mózg zapamiętał ze urodziala i sobie dopisałam super terminową dateAle z tego co zrozumiałam urodziła wczoraj?? Czy źle zrozumiałam. hmm
niom tak mi sie cylke rozregulowały i stad ta rozbiezność!!! to sa parwie 3 tyg ale trzymam sie teraminu usg bo sama widzisz torba nie spakowana i pranie dzis robie poscieli i wózka jeszcze nie jestesm gotowa na poród!!!dronka spora zobieżność między 12 a 30
cześć z rańca
ofkors - kolejna się rozpakowała, już mnie to nie dziwi
miałam do was napisać wczoraj, ale jak wróciliśmy od gina, wysiadł nam net
jakaś taka zawiedziona wyszłam z tej wizyty...
i - tak jak pisałam - nic nie zapowiada wcześniejszego porodu
usg nie miałam, paciorkowca brak, jest za to jakiś grzyb (clotrimazol dostałam)
wizyta za tydzień - u innego gina, bo mój idzie do 15 na urlop
mam tylko dwa zalecenie:
1. mierzyć ciśnienie, bo było wysokie 152/90, brać dopegyt i jeśli ciśnienie będzie nadal wysokie i dalej będę puchnąć lecieć na IP
2. jak minie data porodu stawić się w szpitalu
jakaś taka bezpłciowa była ta wizyta
dronka - dobrze, że poszłaś do okulisty, pewnie z rozmazanym makijażem wyglądałaś jak Joker z Batmana
ramari - chyba na pewno sie zaczęło
ccaroline - zostaniemy chyba razem, u mnie tez zero oznak
ofkors - kolejna się rozpakowała, już mnie to nie dziwi
miałam do was napisać wczoraj, ale jak wróciliśmy od gina, wysiadł nam net
jakaś taka zawiedziona wyszłam z tej wizyty...
i - tak jak pisałam - nic nie zapowiada wcześniejszego porodu
usg nie miałam, paciorkowca brak, jest za to jakiś grzyb (clotrimazol dostałam)
wizyta za tydzień - u innego gina, bo mój idzie do 15 na urlop
mam tylko dwa zalecenie:
1. mierzyć ciśnienie, bo było wysokie 152/90, brać dopegyt i jeśli ciśnienie będzie nadal wysokie i dalej będę puchnąć lecieć na IP
2. jak minie data porodu stawić się w szpitalu
jakaś taka bezpłciowa była ta wizyta
dronka - dobrze, że poszłaś do okulisty, pewnie z rozmazanym makijażem wyglądałaś jak Joker z Batmana
ramari - chyba na pewno sie zaczęło
ccaroline - zostaniemy chyba razem, u mnie tez zero oznak
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Neska Ty tez masz miec cc???Ten sam termin mamy ,ale musiałam trochę podretuszować suwaczek bo mi dziwne tygodnie pokazywał
Spakowana jestem już chyba z miesiąc, jeszcze tylko jedna koszula i małe drobiazgi.
Wnioskuje ,że Ty jeszcze nie spakowałaś się
Aha no i mam zaplanowaną cesarkę na 24 marca więc trzeci suwaczek jeszcze coś innego pokazuje
To widze, ze sporo nas...
Ccaroline, a ja mysle, ze Natalka zrobi mamusi urodzinowy prezent i historia podobna do Kasaii ))
Tak pisalas, ze dzis fajna data, zreszta za tydzien tez 10.03.10
Mag007 to nie wiesz czy Szymus sie obrocil???
Dobra, zmykam sie polozyc
Ostatnia edycja:
Mag007 to nie wiesz czy Szymus sie obrocil???
no właśnie nie wiem...
jakaś masakra, ale poczekam do wtorku, może ta gin coś powie - choć nie uśmiecha mi się do niej iść
to wprawdzie ordynator w naszym szpitalu, ale taka herszt baba, pisałam wam kiedyś, że zrugała moją kuzynkę, bo ta chciała w ciąży L4
w ogóle nie lubi jak kobiety przychodzą do niej w kolorowych majtasach (uznaje tylko białe bawełniane)
a mojej ciężarnej koleżance, która wzdrygnęła się przy badaniu wziernikiem, walnęła tekstem: Patrzcie, same dziewice do mnie ostatnio przychodzą
ale śmieję się, że jak trafię na jej dyżur z bólami, to w mig urodzę, tak się jej wystraszę
reklama