reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Siema :sorry2:
u mnie nocka tez okropna...2 silne skurcze, ból pachwin, mdłości no i siusiu co chwila...:dry:

ide spac dalej - moze łaskawie usne :dry::dry::dry:

Witam się i ja
U mnie dziś z rana niespodzianka. Odszedł mi czop zabarwiony krwią.Normalnie teraz mam stresa.
Do tego od paru dni mam bóle takie miesiączkowe. Kurcze juz nie wiem co myśleć...

Witam brzuchatki!!!
Ja dzisiaj miałam przespana całą noc raz tylko na siku wstawałam. Wyspana jestem no i pełna energii na dzisiejszy dzień. Może zrobie dziisaj coś produktywnego żeby mi szybciej dzień zleciał.

Witam się i ja
U mnie dziś z rana niespodzianka. Odszedł mi czop zabarwiony krwią.Normalnie teraz mam stresa.
Do tego od paru dni mam bóle takie miesiączkowe. Kurcze juz nie wiem co myśleć...

Kochana ty masz ten sam termin co ja, mam nadzieję że mi tez na dniach ten czop odejdzie no i że w końcu się coś ruszy.

To ja się wyłamię :-D- u mnie nocka super :tak:. Na siusiu to normalka że wstawałam ale ogólnie spałam jak zabita i gdyby nie budzik to jeszcze długo bym spała.

Wczoraj jak juz pisalam przesadzilam z jedzeniem i nawet kolacji nie zjadlam całej . A ile się ostękałam . M mnie ochrzanił że jak on w pracy to ja wrzucam wszystko jak opętana ( oczywiście nie za bardzo przejełam się jego słowami :-D:-D:-D) . My zawsze razem stramy się jeść - szczególnie śniadanie i kolacje - no i wyobraźcie sobie że dziś zrobił mi na śniadanie jedną kanapkę mniej :baffled:, do tego z komentarzem że i tak nadrobię niedługo :-p. No i chyba się nie mylił .

Ostatnia edycja:
Kochana ty masz ten sam termin co ja, mam nadzieję że mi tez na dniach ten czop odejdzie no i że w końcu się coś ruszy.
Wiesz niby się ciesze, ale stresa też mam. Te bóle mam średnio co 9-13 min. Nie są jakieś strasznie bolesne, ale ja może mam spaczone poczucie bólu bo miesiączki bardzo bolesne miałam.

Dziendoberek!

U mnie nocka nawet nawet, ale wstalam z takim bolem głowy ze szok!!

KUrcze jak ja bym chciala tak jak AniaSkrzat, raz dwa i po krzyku :)))

Z tą moją opuchlizna nie jest az tak tragicznie zebym musiala isc do lekarza, puchna mi kostki, dłonie i twarz, takze mysle ze to standard:)

Neska moj gin tez na urlopie, moze razem sie wybrali hihih :)))

Owrlene fajnie ze u Was wszystko ok, jejku nie widziec sie z mama 3 lata...wyobrazam sobie to powitanie :)))

Ajentka witamy witamy, wreszcie sie odezwała, szpieg jeden hihi ;)))

Co do skierowania do szpitala, to ja akurat musze miec bo to prywatny szpital...

A jesli chodzi o ochraniacz to prałam tylko poszewke, samych wkładów nie prałam bo pisze ze recznie....

Słoneczko dzis pieknie swieci od rana, ja troche załatwiania mam dzis, takze ide teraz nadrobic reszte watków i zabieram sie do sprzatania :)

miłego dzionka brzuszki:*

Wiesz niby się ciesze, ale stresa też mam. Te bóle mam średnio co 9-13 min. Nie są jakieś strasznie bolesne, ale ja może mam spaczone poczucie bólu bo miesiączki bardzo bolesne miałam.

Kochana trzymam za Ciebie kciuki żeby już dzisiaj urodziła i żebyś się nie męczyła długo. Może rzeczywiście jesteś przyzwyczajona do bólu i wydaje Ci się że te bóle nie są silne. Pisz kochana na bieżąco czy coś się rozkręcą.

reklama
Hej , hej:-)Ja dziiś w super nastroju się obudziłam:-):-)
Hej ja tylko na chwilke ...oczywiscie pierwsze co to czytam wiadomosci z porodówki a watek głowny poczytam jutro bo skrobiecie niesamowicie :sorry2:

Wow ale AniaSkrzat dała czadu - 8cm - to już wiemy skąd te tempo:-D
Moniska - tez szybko sie uwinęła - nie słyszalam jej w szpitalu bo juz dawno urodziła <hahah>
Biedna Patinka - tyle się męczy ale jutro fajna data na poród - oby już miała to za sobą
Madzia - dobrze ze już jesteś znowu z Nami, 3mamy kciuki za Bartusia - zobaczysz bedzie dobrze
ajentka83 - witamy:-)

A ja dzis byłam u okulisty i dobrze ze sama sie wybralam - mam wade -1,25 i gin powiedzial zebym nie musze isc:dry: Ale poszłam i mam jakaś mała plankę na oku (nawet na 2óch ale jedna do kontroli a druga wieksza do usuniecia) i musze usunąć ja laserowo jak najszybciej:baffled: tylko tu jest problem bo trzeba to zrobic 4tygodnie przed porodem a mi równiusio zostałoy 4tygodnie!! Wiec jestem w jedenej wielkiej kropce...zadzwonie jutro i zobacze kiedy ewentlanie zrobia mi ten zabiag i jak bede musiala czakac to sobie daruje..chociaz powiem wam ze sie zestresowalam ze mnie bedą ciąć a na to zupełnie psychicznie sie nie przygotwalam:szok:

A najbardziej sie wqrzylam bo okuliste mialam o godz 12,45 - zapisane 4 pacjentki a bylo az 8 i wyszłam dopiero o 15,10 a gina mialam o 14,40 tylko oczywiescie i tam opoznienia jak cholera wiec luzik! ale nie sadzilam ze okulisty to takie badanie bedzie z kroplami 3 razy wpuszczanymi i jakims cylindem zakladnym mi na oko! Oczywiscie cały makijaż został mi na tym cylindrze i taka bylam rozmazana ze szok :szok::szok: czarne smugi na calej twarzy - qrwa mac zebym wiedziala ze to tak wyglada to bym sie nie malowala a tak odpicowana jak ta lala poszłam a tam takie niespodzianki:baffled:

A potem wizyta u gina i tu rozwarcie na 1 palec , szyjka dojrzała, zgładzona:szok: Za tydzien mam odstawiec magnez i nospe i nic juz nie chamować.... w sumie ja olewka bo wiem ze niektore z was to z 2-3cm rozwarciem paraduja od dawna i nadal nic sie nie dzieje u was ale jak to powiedzialam mężowi to chucha dmucha na mnie:-D i załapał takiego stresa - chyba dotarło do niego ze niedługo bedzie Tatą :-D WKONCU :-D

Pewnie byłaś u okulisty na Inflanckiej, a na laser masz na Sierakowskiego? Ja Czekałam na laser tydzień. Mało sympatyczne uczucie- jak igły w oku.

Witam się i ja

A może to już czas:baffled:

A ja dziś na małe zakupki- śliczna pogoda się zapowiada:-):-)

Do potem:-)

Do góry