reklama
Ajentka witaj!
Biedna Patinka się męczy, pisała że do 38 tyg będą trzymać, to chyba jeszcze trochę czasu zostało.
Ja poprasowałam ok 1,5 godziny i nogi spuchnięte na maxa. Wypiję herbę z melisy i będe sie zbierać do spania, dzisiaj cały dzień przebimbałam, nie lubię tak. Dobrej nocki. Ciekawe czy któraś się rozpakuje z zaskoczenia do rana ?:-)
Biedna Patinka się męczy, pisała że do 38 tyg będą trzymać, to chyba jeszcze trochę czasu zostało.
Ja poprasowałam ok 1,5 godziny i nogi spuchnięte na maxa. Wypiję herbę z melisy i będe sie zbierać do spania, dzisiaj cały dzień przebimbałam, nie lubię tak. Dobrej nocki. Ciekawe czy któraś się rozpakuje z zaskoczenia do rana ?:-)
Pogorszenie wzroku jest na pewno związane z ciążą. Ja też teraz słabo widzę, gdy oglądam film z napisami. Na pewno wybiorę się po porodzie do okulisty, żeby sprawdzić wzrok, ale może wróci do normy.Kochane, ale mi się wada pogłebiła.. miałam 3 lata temu w jednym oku 0,5 a w drugim 0,7 a teraz mam w jednym 2,0 a w drugim 2,5.. ;/ Katastrofa.. Jeszcze mam się zgłosić na drugie badanie za miesiąc.. I wtedy już dostane szkła..
Martwie się cholercia bo skurcze mam a dzidzi od rana nie czuje.. Chyba pojade na KTG.. Ale zaś boję się że mnie zostawią na patologii.. Jejku.. I nie wiem co robić.. Boje sie o maleństwo.. Ale może zacznie się ruszać za chwile.. Wiecie może jak obudzić maluszka? Boję sie.. ;(
A co do budzenia, to najlepiej zjeść coś słodkiego albo wypić szklankę soku i położyć się na pół godziny na lewym boku, a potem czekać na ruchy
To takie skierowanie jest w ogóle potrzebne? Nie wydaje mi się...dziewczyny czy każda z was posiada skierowanie do szpitala w związku z porodem?
A ja własnie wróciłam z pubu - to było moje pierwsze wyjście od chyba 3 miesięcy. Byłam z przyjaciółkami i siostrą w jedynym lokalu, gdzie jest sala dla niepalących. Wygadałyśmy się za wszystkie czasy, bo one w innych miastach i rzadko się widujemy.
Ale wytrzymałam tylko do 22, bo brzuch mi się mocno napina...
Idę spać - dobranoc :-)
aneczka2405
Fanka BB :)
Witajcie :-)
Nasz Dzidziol chyba nie chce wychodzić za bardzo :-( Byłam dziś w tym szpitalu i oczywiście skurcze delikatne rozwarcie na opuszek czyli od ostatniej wizyty bez zmian. Mam sie pokazać na kolejnym KTG w czwartek, ale za to zobaczyłam szpital w końcu w którym będę rodzić no i bardzo spodobał mi sie personel i wogóle tak przyjemnie na tym oddziale :-)
Kurcze a ja znów sie skręcam z bólu po tym badania tak mi załadował palucha :-/
A bicie serduszka - bezcenne uczucie :-)
A Patinkakrk rodzi :-) Dwie godziny temu miałą rozwarcie na 5cm normalnie tak jej zazdroszcze że szok :-)
Nasz Dzidziol chyba nie chce wychodzić za bardzo :-( Byłam dziś w tym szpitalu i oczywiście skurcze delikatne rozwarcie na opuszek czyli od ostatniej wizyty bez zmian. Mam sie pokazać na kolejnym KTG w czwartek, ale za to zobaczyłam szpital w końcu w którym będę rodzić no i bardzo spodobał mi sie personel i wogóle tak przyjemnie na tym oddziale :-)
Kurcze a ja znów sie skręcam z bólu po tym badania tak mi załadował palucha :-/
A bicie serduszka - bezcenne uczucie :-)
A Patinkakrk rodzi :-) Dwie godziny temu miałą rozwarcie na 5cm normalnie tak jej zazdroszcze że szok :-)
ajentka ja wogóle nie prałam i nie prasowałam pościeli
dronka to dobrze że coś u ciebie sie ruszyło moze niebawem się i ty rozpakujesz
aneczka dobrze że masz chociaż rozwarcie
ech ja nie mam co narazie iść spać bo zaraz antybiotyk muszę wziąść , a potem znów koło 8 rano wrrrr
dronka to dobrze że coś u ciebie sie ruszyło moze niebawem się i ty rozpakujesz
aneczka dobrze że masz chociaż rozwarcie
ech ja nie mam co narazie iść spać bo zaraz antybiotyk muszę wziąść , a potem znów koło 8 rano wrrrr
Ostatnia edycja:
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja zrobilam dokladnie tak samo. M wypral recznie a ja wyprasowalam z dwoch stron.A ja uprałam, ale była na nim metka że można prać. No i nic się nie stało, trzeba go było jedynie dwukrotnie odprasować żeby nie był taki wygnieciony.
Biedna Patinka.
Aniaskrzat szacun kobieto!!! Jestem w szoku
Ja chyba sie juz poloze, caly dzien dzis na nogach.
Tez nie lubie nocek, bo do 3 nie moge spac...
A za tydzien o tej porze to bede dopiero srac po gaciach
1kkarolaa1
Fanka BB :)
już po wizycie. Mały na szczeście przytył, bo jak pisałam w 35 tyg 1980 g ważył a teraz (37 tc) już 2700g
szyjka "nie przygotowana do porodu".... w sobotę pierwsze ktg )))
termin od dwóch ostatnich wizyt sie zmienił. na 23.03 mam.
a i mam zalecane dużo seksu, na co kompletnie nie mam ochoty i boli mnie po nim podbrzusze i w ogole zle sie mam..... i dużo wysiłku, spacery i takie tam... tylko ja już nie daję rady..... nie mam siły na to, ochoty.
co tam jeszcze.... mam mniej wód płodowych (i tu pytanie do Was: czy to znaczy że sączą mi się? czy może być inna przyczyna?) i schudłam 300 g
szyjka "nie przygotowana do porodu".... w sobotę pierwsze ktg )))
termin od dwóch ostatnich wizyt sie zmienił. na 23.03 mam.
a i mam zalecane dużo seksu, na co kompletnie nie mam ochoty i boli mnie po nim podbrzusze i w ogole zle sie mam..... i dużo wysiłku, spacery i takie tam... tylko ja już nie daję rady..... nie mam siły na to, ochoty.
co tam jeszcze.... mam mniej wód płodowych (i tu pytanie do Was: czy to znaczy że sączą mi się? czy może być inna przyczyna?) i schudłam 300 g
Ostatnia edycja:
reklama