Hej ja tylko na chwilke ...oczywiscie pierwsze co to czytam wiadomosci z porodówki a watek głowny poczytam jutro bo skrobiecie niesamowicie
Wow ale
AniaSkrzat dała czadu - 8cm - to już wiemy skąd te tempo
Moniska - tez szybko sie uwinęła - nie słyszalam jej w szpitalu bo juz dawno urodziła <hahah>
Biedna
Patinka - tyle się męczy ale jutro fajna data na poród - oby już miała to za sobą
Madzia - dobrze ze już jesteś znowu z Nami, 3mamy kciuki za Bartusia - zobaczysz bedzie dobrze
ajentka83 - witamy:-)
A ja dzis byłam u okulisty i dobrze ze sama sie wybralam - mam wade -1,25 i gin powiedzial zebym nie musze isc
Ale poszłam i mam jakaś mała plankę na oku (nawet na 2óch ale jedna do kontroli a druga wieksza do usuniecia) i musze usunąć ja laserowo jak najszybciej
tylko tu jest problem bo trzeba to zrobic 4tygodnie przed porodem a mi równiusio zostałoy 4tygodnie!! Wiec jestem w jedenej wielkiej kropce...zadzwonie jutro i zobacze kiedy ewentlanie zrobia mi ten zabiag i jak bede musiala czakac to sobie daruje..chociaz powiem wam ze sie zestresowalam ze mnie bedą ciąć a na to zupełnie psychicznie sie nie przygotwalam
A najbardziej sie wqrzylam bo okuliste mialam o godz 12,45 - zapisane 4 pacjentki a bylo az 8 i wyszłam dopiero o 15,10 a gina mialam o 14,40 tylko oczywiescie i tam opoznienia jak cholera wiec luzik! ale nie sadzilam ze okulisty to takie badanie bedzie z kroplami 3 razy wpuszczanymi i jakims cylindem zakladnym mi na oko! Oczywiscie cały makijaż został mi na tym cylindrze i taka bylam rozmazana ze szok
czarne smugi na calej twarzy - qrwa mac zebym wiedziala ze to tak wyglada to bym sie nie malowala a tak odpicowana jak ta lala poszłam a tam takie niespodzianki
A potem wizyta u gina i tu rozwarcie na 1 palec , szyjka dojrzała, zgładzona
Za tydzien mam odstawiec magnez i nospe i nic juz nie chamować.... w sumie ja olewka bo wiem ze niektore z was to z 2-3cm rozwarciem paraduja od dawna i nadal nic sie nie dzieje u was ale jak to powiedzialam mężowi to chucha dmucha na mnie
i załapał takiego stresa - chyba dotarło do niego ze niedługo bedzie Tatą
WKONCU