reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ojojku poczytalam co wczoraj wieczorem pisalyscie o skurczach...
Ja wlasciwie to chyba jeszcze zadnych nie mialam!!!:eek::eek::eek:
Czasem bola mnie kosci, brzuszek tez twardy ale to tak bardziej jakby mala sie wypychala dupka?!?!
Tez mam rodzic naturalnie, juz zadnych badan nie mam, a tych pomiarow tez nie znam !!!:szok::szok::szok:Mam nadzieje, ze sa dobre!
effaa A wiec powodzenia bede trzymac za Ciebie kciuki!!!
Ale fajnie moze juz dzis bedziesz miala dzidzi:-)....

reklama
Dziekuje Wam, Dziewczyny.
Wylaczam kompa. Za 30 min wyjezdzam (daleko do szpitala).
Jakis NERW sie kolo mnie "kreci" :-):-):-)

Dziendobry !

Widze ze tematem popoludnia były skurcze..nbiestety ja sie nie wypowiem bo zadnych skurczy jaknaraxie nie odnotowałam;-) tzn dwa lub trszy razy w nocy bolał mnie brzuch jak na @, po paru minutach przechodziło, ale nie wiem czy to były skurcze...mysle ze mam jeszcze czas no nie ?:)

Za to codziennie rano mam biegunke:eek:juz od dłuzszego czasu, czy to jest jakis znak.?
Dzis ide do gina z M, mamy zamiar wymusic por\zadne usg z pomiarami, bo nasza mała byla wazona ostatnio w 19 tyg :eek::angry: a cos czuje ze termin mi sie przesunie...

Effa trzymam kciuki !!!

Co dzis gotujecie? bo nie mam weny ...

Cześć Kochane.No ja nie byłam w końcu wczoraj na IP bo trochę mi z tym bólem przeszło( podkreślam trochę)...ale widać poprawę więc nie będe panikować.Martwi mnie to że od paru dni mam wysokie ciśnienie bo wcześniej miałam idealne,więc skoczę dzisiaj do przychodni moczyk zanieść:tak:Wczoraj wieczorkiem wpadłam na BB tylko poczytać,bo ze zmęczenia mi się pisać nie chciało-byłam z siostrą po materac i przywiozłyśmy od niej w końcu łóżeczko,stoi już skręcone,gotowe-tylko dzidzi w środku brak:wściekła/y: ja miewam wnocy skurcze,brzuch się spina i boli jak na @ ( nawet bardziej) a tak poza tym to nic się nie dzieje.W piątek USG normalnie nie mogę się doczekać:-D

effa trzymamy mocno kciukasy:tak:

Cześć Dziewczyny.
Zabezpieczyłam się w duży kubek kakao i 3 kanapki z szynką,to teraz mogę pośmigać na BB.:-)Zaraz zobaczę o czym klikałyście.

Wlasnie sie wykapalam:-):-):-) i juz po sniadanku, mloda mamuska narobilas mi smaka tym kakao ide tez sobie zrobic:-D:-D:-D.
aga27 Ja dzis na obiadek zupe z warzywkami, a na drugi to kotleciki z pieczonymi ziemniakami(w piekarniku) i warzywkami na patelni:-)mniam ale obiad jadam dopiero jak mezus wraca okolo19:-(.....
A teraz salatke owocowa zjem i kakao wypije...

Kochana to robimy tak....ja tez mam 20 stron i musze jeszcze około 15 dopisać...MUSIMY WYROBIĆ SIĘ W TYDZIEŃ!!!!!!!!!!Bo mnie akurat moja promotorka zabije hehehehhe i musi nam sie udać!!razem raźniej hihihi :-)
Oki:tak::-D Ja dziś odpuszczam sobie szkołę rodzenia chyba i siadam do pracy..:tak: Muszę się zebrac i jakos dokończyc te dwa rozdziały by móc mu już to cholerstwo przesłac do sprawdzenia;-) Patinka Ty tez nie próżnuj;-) A może się pościgamy?;-):-) Do poniedziałku trzeba się wyrobic z napisaniem, kto nie zdąży ten.... ( nie wiem co):-D

Cześć Dziewczyny.
Zabezpieczyłam się w duży kubek kakao i 3 kanapki z szynką,to teraz mogę pośmigać na BB.:-)Zaraz zobaczę o czym klikałyście.
O żesz... ale mi smaka narobiłaś:-p ja dziś pierwsza od M wstałam:) Zrobiłam mu kawkę, sobie dwie cherbatki i na BB:-D M już wstał i czekam na śniadanko.. ciekawe co mi dziś wymyśli:rofl2:

EFFA - Kciuki i pokaż się tu już z dzidzią!:tak:

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja dziś w dobrym humorze i z dobrym nastawieniem wstałam:-)
Ale wczoraj to była jakaś masakra. Wieczorem z mężusiem wybrałam się na pocztę i ledwo co doszłam do domu. Całą drogę miałam jeden wilki skurcz. Brzuchol twardy jak skała i ledwo co się dotelepałam. Potem pojechaliśmy po odbiór wyników badań- dzięki czemu mam komplet do szpitala. W nocy też mnie skurczybyki łapały i bóle miesiączkowe, ale rano jak na razie jest komfortowo!! Tylko dzidź szaleje i w żeberko kopie ale niech szaleje przynajmniej się nie martwię, że coś mu doskwiera:-)

effaa- trzymam kciuki mocno!!!
No i oczywiście trzymam kciuki za kozę bo dziś chyba będzie się bronić!!

Ciekawe, czy jeszcze któraś prócz effy się rozpakuje dzisiaj.:szok:

Lecę coś zszamać bo głodni jesteśmy z Olim!

Do góry