sylviontko
Fanka BB :)
Sylviotka chyba wkleiłaś go do "pytania i porady marcówek" jeśli masz na mysli temat o pieluszkach
uupsss, da radę go przenieść tam, gdzie ma być?? ja się totalnie na tym nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylviotka chyba wkleiłaś go do "pytania i porady marcówek" jeśli masz na mysli temat o pieluszkach
Temat przeniosłam do pytania i porady marcówek, po to by nie robił się bałagan, wczoraj "porządkowałyśmy" usuwałyśmy, łączyłyśmy i rozmawiałyśmy na temat, aby nie tworzyć nie potrzebnych wątków, jeśli można je gdzie indziej wpisać, a temat jak najbardziej nadaję się na Pytania i Porady marcówek.
a ja tam wole jednorazówki. Nie mam czasu na to wszystko co z tetrą związane a z drugiej strony po 5 miesiącach kończy mi się macierzyński i niunią będzie opiekować się moja mama, a nie mogę na nią zwalać brudną robotę... już się przy nas naprała tych tetr. Olek, Ninia, dom, gotowanie, praca... choć trochę wolę sobie ulżyć ;-)
Wiem, że pampersy cholernie zanieczyszczają środowisko ale ogólnie przepisy w naszym kraju są daremne. Sklepy wprowadziły płatne reklamówki eko... a czemu by tak butelek plastikowych nie oddawać do sklepu?? albo dlaczego nie ma segregacji śmieci w mojej okolicy... wsio ląduje na jeden chasiok! ehh
a ja tam wole jednorazówki. Nie mam czasu na to wszystko co z tetrą związane a z drugiej strony po 5 miesiącach kończy mi się macierzyński i niunią będzie opiekować się moja mama, a nie mogę na nią zwalać brudną robotę... już się przy nas naprała tych tetr. Olek, Ninia, dom, gotowanie, praca... choć trochę wolę sobie ulżyć ;-)
Wiem, że pampersy cholernie zanieczyszczają środowisko ale ogólnie przepisy w naszym kraju są daremne. Sklepy wprowadziły płatne reklamówki eko... a czemu by tak butelek plastikowych nie oddawać do sklepu?? albo dlaczego nie ma segregacji śmieci w mojej okolicy... wsio ląduje na jeden chasiok! ehh
ccaroline85 o ja ale mi przypomniałaś moje ulubione piwko redsik malinowy :-) mniam, a tu jeszcze sobie poczekam
Kurcze to mój gin nigdy nie podaje mi długości szyjki hmmm tylko zawsze mówi że tam oki to chyba mój pulpetek jeszcze nie wybiera się na świat