reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Granulki to mi się kojarzą z lekiem homeopatycznym. Ale jaki jest na poród?

Ja właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia. Jednak nie było nic o opiece nad noworodkiem, tylko oglądaliśmy film o rozwoju dziecka. Popłakałam się nieco - dobrze,że w sali było ciemno;-):zawstydzona/y:

reklama
..a ja padammmm !!!! pół pokoju prawie pomalowalam z ojcem potem D przyszedł i był oczywiście nie miły dla mnie, obklejałam dół na kolanach, meble też odsuwałam:szok: ale jakoś żyję , może szybciej urodzę hehe..
najgorsze tylko to że ojciec mnie nieźle wkurzył bo 5 raz myłam podłogę bo co chwila wdeptywał w farbę i mi na czystą podłogę roznosił :angry:i w końcu rozryczałam się, cała zalana potem byłam i zrobiłam się jak burak czerwona nie wiem czemu chyba ciśnienie dostalam , na koniec jeszcze musiałam zmiatać bo D się nie chciało:crazy: a te paprochy i kurz przy łóżeczku trzepał i znów sie wkurwiłam, prosiłam go by wyniósł to do śmieci a nie tu kurzył,
i znów czerwona i gorąco...
ale nie urodziłam:-p

teraz padam i nawet was nie nadrabiam bo jestem wykończonaaaaaa na maxaaa:confused2:

hej

A ja to chyba w kwietniu urodze :) Dzis bylam u gina i "nic nie zapowiada porodu"
Mam dosc poprostu juz. Widocznie Mala czeka na lepsza aure :)
Pocieszam sie ze w sumie porod moze sie rozkrecic z dnia na dzien , no ale ja tyle chodze i robie codziennie ze ja nie wiem jakim cudem ta moja szyjka nadal jest taka dluga....

Ja tez pierwszy raz słysze o takich granulkach one nazywaja sie
Actaea racemosa jezeli dobrze odczytałam pismo gin

Troche rozśmieszył mnie opis tych granulek, a może jego brak :cool:
"Pojedynczy lek homeopatyczny może być stosowany w różnych schorzeniach, dlatego nie jest możliwe określenie wskazań i precyzyjnego dawkowania dla konkretnego preparatu."
Bądź tu mądrym i pisz tu wiersze ;)

reklama
Do góry