reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Najlepsza byla Sobiesiakowa, na poczatku taki "kozak", a na koncu to myslalam, ze sie tam rozryczy przed ta "komisja" :-D:-D:-D

Moniskabe zlozcie sobie wczesniej, zeby sie wysmierdzialo :tak:

Co z Koza?!?!?! Uczy sie czy rodzi? :laugh2:

Madzia "nie jestem pewna, ale mogło się tak zdarzyć" Sobiesiakówna i Rychu "wszystko juz powiedzialem w swoim oswiadczeniu" Sobiesiak to moi ulubiency - dowiedzialam sie tylko tyle, ze klamia jak najeci tak jak posel Chlebowski i cytat z Sobiesiaka "siedze sobie na lawce na florydzie a tu Chleboski" no myslalam, ze padne :laugh2: Moim idolem tez jest posel Stefaniuk - nawet piekny wiersz napisal o komisji :rofl2:
A Koza to na pewno rodzi, bo sie zarzekała tak bardzo, że nie urodzi przed terminem :-p

reklama
He he. Nie oni robią na miejscu bo widziałam ich w akcji:-D:-D:-D w lokalu.
Ale dostarczają w ograniczonej strefie i ich dewiza to pizza w 30 min. Jest naprawdę pycha:happy:

Dawaj przepis na tartę:confused2:
proscizna..kupujesz ciasto francuskie (zakladajac ze nie masz ochoty na walkowanie itd :-D jak ja) kładziesz na blaszce do tart. nakłuwasz widelcem, potem smaruje dól lekko musztarda dijon, na to tuńczyk np, pomidory świeze albo suszone jak kto woli:) smietanka z 3 jajkami , na to sera ile wlezie..no i wszystko na co mas zochote, u mnie czesto oliwki i inne takie (za tunczyka moze byc dowolne miesko, nawet kurczak). i do tegpo zawsze podjadam sałate z vinegret..robi sie w jakies 5 minut, a piecze ok 25. Noi nalepiej jak serujesz sobie ze schlodzonym białym winkiem..takim dojrzałym , ciemno słomkowym...no ale na winko jeszcze musze troche poczekac, cholercia...:-p

Fiołkowa- ja sprawdziany na łóżku sperawdzam :tak:- kupiłam taki stoliczek co się podaje jedzonko do łóżka - nawet mi wygodnie :tak:
O widzisz, nie pomyślałam o takim rozwiązaniu. Muszę się w taki stolik zaopatrzyć:tak:

króliczątko, ale czop to chyba może odchodzić nawet kilka tygodni przed porodem?:unsure:

Noooo cos mi sie wydaje ze jak jutro rano wejde na BB to bede gratulowac conajmniej 3 mamusiom :tak::tak: A teraz zmykam bo M juz jedzie z pracki:) do jutra dziewczyny, spokojnego wieczoru i jakby co łatwych i szybkich porodów !!!:-):tak: Buziaki :****

proscizna..kupujesz ciasto francuskie (zakladajac ze nie masz ochoty na walkowanie itd :-D jak ja) kładziesz na blaszce do tart. nakłuwasz widelcem, potem smaruje dól lekko musztarda dijon, na to tuńczyk np, pomidory świeze albo suszone jak kto woli:) smietanka z 3 jajkami , na to sera ile wlezie..no i wszystko na co mas zochote, u mnie czesto oliwki i inne takie (za tunczyka moze byc dowolne miesko, nawet kurczak). i do tegpo zawsze podjadam sałate z vinegret..robi sie w jakies 5 minut, a piecze ok 25. Noi nalepiej jak serujesz sobie ze schlodzonym białym winkiem..takim dojrzałym , ciemno słomkowym...no ale na winko jeszcze musze troche poczekac, cholercia...:-p

No dzięki ;-)

reklama
Do góry