reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kamika moim zdaniem na razie nie panikuj czekaj na dalszy rozwoj sytuacji jak skurcze na stana regularne bierz torbę i leć!!!!wsluchaj sie w siebie.Moze wejdz do wanny odprez sie zobaczysz czy przejdzie.

reklama
O kurdę, Kamikaa:) Może to cos co piłas pomogło no i masaż szyjki:tak: ja bym brała torbę i sru do szpitala:)
No ciekawe jak tam Iza..:-) Czuję, że ja zostawią i się rozpakuje nam:tak:
Uciekam na serial a potem mgr..:confused2: Wpadnę wieczorkiem albo w międzyczasie pisania mgr. :tak:

moniSkaBe super, że w końcu łóżeczko dotarło w całości...może i przelew będzie dziś:tak::tak:;-);-);-)
Iza trzymam kciuki:tak::tak::tak: i czekam na wieści:tak::tak:

jeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!

nie jest uszkodzone... booooooze w koncu
Rany, myślałam, że napiszesz, że znów rozwalone:-p
A u nas sytuacja podobna: na razie w miejscu łóżeczka stoi biurko.
Ja się tylko zastanawiam, gdzie ja potem będę sprawdziany poprawiać:-p

wiecie...odkurzyłam
pogoda dzis zaje*ista...otworzyłam okno i normalnie wiosnę czuć
To prawda, jest pięknie:-) Tyle tylko, że wszędzie robią się ogromne kałuże, bo przecież nawet chodniki nie są równe. Ale zanim ten śnieg się cały roztopi i zniknie, to jeszcze pewnie długo potrwa...

Robimy zakłady, czy Iza wróci do domu w dwupaku?;-):-D

Hello!!

U mnie wszystko spoko, pogoda super, słonko świeci i aż mi nauka wkońcu jakoś idzie;-) Nie wiem co u was od rana, ale teraz robię sobie przerwę na obiadek, to was nadrobię.

Rybka śliczny ten twój Mateuszek:tak::tak::tak: blondasek;-)

reklama
Do góry