Kamika moim zdaniem na razie nie panikuj czekaj na dalszy rozwoj sytuacji jak skurcze na stana regularne bierz torbę i leć!!!!wsluchaj sie w siebie.Moze wejdz do wanny odprez sie zobaczysz czy przejdzie.
reklama
Myslalam ze pospie a tu cos sie dzieje :/ lapia mniejakies sciski brzuch boli i twardy jakos mala malo aktywana nie wiem co to ale cos mi sie tam dzieje czuje to jesli nie ustopi a sie nasili lecimy do szpitala myslicie zeby brac tobre.
na wszelki wypadek weź torbę
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ciepła kąpiel to dobry pomysł, a jeśli do szpitala masz nie daleko nie ma co się spieszyć, lepiej ze skurczami "posiedzieć" w domku :-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
O kurdę, Kamikaa Może to cos co piłas pomogło no i masaż szyjki ja bym brała torbę i sru do szpitala
No ciekawe jak tam Iza..:-) Czuję, że ja zostawią i się rozpakuje nam
Uciekam na serial a potem mgr.. Wpadnę wieczorkiem albo w międzyczasie pisania mgr.
No ciekawe jak tam Iza..:-) Czuję, że ja zostawią i się rozpakuje nam
Uciekam na serial a potem mgr.. Wpadnę wieczorkiem albo w międzyczasie pisania mgr.
moniSkaBe
hmmm.. no to Kamila sie rozpakuje jako kolejna
moniSkaBe
Wlasnie zobaczylam na pulpicie, ze suwaczek mi przeskoczyl w ostatnie okienko
Normalnie nie wierze
o kurcze.. ja dzisiaj dopiero zauwazylam.
a pewnie przeskoczyl wczoraj.. o jacie...
Rany, myślałam, że napiszesz, że znów rozwalonejeeeej dziewczyny..
przyszlo lozeczko od innego sprzedawcy.
i co ?
nie zgadniecie !!!!!!
nie jest uszkodzone... booooooze w koncu
A u nas sytuacja podobna: na razie w miejscu łóżeczka stoi biurko.
Ja się tylko zastanawiam, gdzie ja potem będę sprawdziany poprawiać
To prawda, jest pięknie:-) Tyle tylko, że wszędzie robią się ogromne kałuże, bo przecież nawet chodniki nie są równe. Ale zanim ten śnieg się cały roztopi i zniknie, to jeszcze pewnie długo potrwa...wiecie...odkurzyłam
pogoda dzis zaje*ista...otworzyłam okno i normalnie wiosnę czuć
Robimy zakłady, czy Iza wróci do domu w dwupaku?;-)
Hello!!
U mnie wszystko spoko, pogoda super, słonko świeci i aż mi nauka wkońcu jakoś idzie;-) Nie wiem co u was od rana, ale teraz robię sobie przerwę na obiadek, to was nadrobię.
Rybka śliczny ten twój Mateuszek blondasek;-)
U mnie wszystko spoko, pogoda super, słonko świeci i aż mi nauka wkońcu jakoś idzie;-) Nie wiem co u was od rana, ale teraz robię sobie przerwę na obiadek, to was nadrobię.
Rybka śliczny ten twój Mateuszek blondasek;-)
reklama
K
króliczątko
Gość
A ja już nie mogłam wytrzymać i pizzę zamówiłam Zaraz się z córą najemy