zazdroszczę, ja przeszłam do sklepu (50m) i dostałam zadyszki, że przy ladzie mi serce tak dudniło, że miałam wrażenie, że widać to serducho już schylać się nie mogę bo mam wszystko w przełyku (muszę kucać), a jak kucam to mnie pipka boli... hehe jak pomyśle, że jeszcze 3 tygodnie... a nawet 5tyg.A mi sie chyba ciut opuścił brzunio bo jak wchodzę na swoje piętro to już zadyszki nie mam Normalnie gdyby nie brzuch to wbiegłabym Łatwiej się mi oddycha
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
No ładnie - zostawić Was na kilka godzin a już następna - lutówką .
Ja to proponuję zastosować na resztę jakiś szantażyk - bo w końcu nie zostanie nam marcówek .
Albo okaże się że zostanie nas garstka :-( bo ja na luty sie nie pisze , no nie wiem chyba kwietniówki będziemy dobierać do siebie , nie mam nic przeciwko nim ale wolę już stałe bywalczynie .
U mnie też piękna wiosna , tzn cieplutko, super słoneczko , a na ulicach - masakra - wody po kostki .
moniskaBe - mamy ten sam problem bo u nas łóżeczko wskakuję na miejsce komody , na której prawie wszystko trzymaliśmy , nie mamy zadnego stolika ani nic takiego u nas w pokoju , wiec szklanki tez ladują ....- tylko gdzie bo podłogi to juz też prawie nie będzie - ale damy radę. A reszte pokoju zajmuję łóżko i szafa
Fiołkowa- ja sprawdziany na łóżku sperawdzam - kupiłam taki stoliczek co się podaje jedzonko do łóżka - nawet mi wygodnie
Ja to proponuję zastosować na resztę jakiś szantażyk - bo w końcu nie zostanie nam marcówek .
Albo okaże się że zostanie nas garstka :-( bo ja na luty sie nie pisze , no nie wiem chyba kwietniówki będziemy dobierać do siebie , nie mam nic przeciwko nim ale wolę już stałe bywalczynie .
U mnie też piękna wiosna , tzn cieplutko, super słoneczko , a na ulicach - masakra - wody po kostki .
moniskaBe - mamy ten sam problem bo u nas łóżeczko wskakuję na miejsce komody , na której prawie wszystko trzymaliśmy , nie mamy zadnego stolika ani nic takiego u nas w pokoju , wiec szklanki tez ladują ....- tylko gdzie bo podłogi to juz też prawie nie będzie - ale damy radę. A reszte pokoju zajmuję łóżko i szafa
Fiołkowa- ja sprawdziany na łóżku sperawdzam - kupiłam taki stoliczek co się podaje jedzonko do łóżka - nawet mi wygodnie
A ja już nie mogłam wytrzymać i pizzę zamówiłam Zaraz się z córą najemy
ja zrobiłam tarta z mieskiem pomidorami itd..ale nie mam ochoty na nia tylko na...zupke chinska a nie jadlam tego swinstwa juz jakies 5 lat..no trudno jest ochota jest zupka
k_aralajna
Fanka BB :)
hej
ja wrocilam
porzadnie sie zmeczylam i czuje sie usatysfakcjonowana:-):-):-)
kupilam lampoke dla melego nad lozeczko i kilka innych *******,
myszencja urodzila:-)
a podejrzewam ze koza tez, juz wczoraj jej nie bylo;-)
jeszcze dzis izulka ha ha ha,
no i kamikaa
dziolszki leca jedna po drugiej
a co ze mna, chyba sie jutro dokladnie mojej gin wypytam bo tu dziewczyny po moim terminie sie rozpakowywuja a ja nic... ale podejrzewam ze moja nie z takich ktore cos na wywolanie by dwawaly, hm
a pisala ktoras ze w tychach rodzi, ja slyszlam ze spoko jest w mikolowie znajoma tam rodzila i teraz w ciazy z drugim tez tam chce rodzic
ja wrocilam
porzadnie sie zmeczylam i czuje sie usatysfakcjonowana:-):-):-)
kupilam lampoke dla melego nad lozeczko i kilka innych *******,
myszencja urodzila:-)
a podejrzewam ze koza tez, juz wczoraj jej nie bylo;-)
jeszcze dzis izulka ha ha ha,
no i kamikaa
dziolszki leca jedna po drugiej
a co ze mna, chyba sie jutro dokladnie mojej gin wypytam bo tu dziewczyny po moim terminie sie rozpakowywuja a ja nic... ale podejrzewam ze moja nie z takich ktore cos na wywolanie by dwawaly, hm
a pisala ktoras ze w tychach rodzi, ja slyszlam ze spoko jest w mikolowie znajoma tam rodzila i teraz w ciazy z drugim tez tam chce rodzic
ja zrobiłam tarta z mieskiem pomidorami itd..ale nie mam ochoty na nia tylko na...zupke chinska a nie jadlam tego swinstwa juz jakies 5 lat..no trudno jest ochota jest zupka
wiesz, że ja właśnie też o zupce chińskiej myślałam
telepatia...
zaraz schodzę na dół po zakupy, to kupię
K
króliczątko
Gość
Moja pizza przyszla 20 min po telefonie. Nie bez powodu nazywa się błyskawiczna
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kamikaa - mnie po masażu szyjki zrobiło sie rozwarcie na 8 i dostałam po 3 godzinach skurczy partych. No i od tych skurczy po 40 minutach było po wszystkim. Zależy od kobiety. Torbę zabierz na pewno, ale jak miałaś już rozwarcie i jeszcze ci masaż zrobili to chyba już odwrotu nie masz ;-).
moniSkaBe
Fanka BB :)
dobra dziewczyny spadam robic obiadek i potem na posiew.
A strasznie mi sie nie chce :-(
A strasznie mi sie nie chce :-(
Moja pizza przyszla 20 min po telefonie. Nie bez powodu nazywa się błyskawiczna
słuchaj moze oni ja w mikrofali robią taka zamrozona wkladaja na 4 minutki i strzelaja głupa ze włoska oryginalna?::-)
ale powaznie u nas to conajmniej godzinke zawsze trzeba czekac
reklama
K
króliczątko
Gość
słuchaj moze oni ja w mikrofali robią taka zamrozona wkladaja na 4 minutki i strzelaja głupa ze włoska oryginalna?::-)
ale powaznie u nas to conajmniej godzinke zawsze trzeba czekac
He he. Nie oni robią na miejscu bo widziałam ich w akcji w lokalu.
Ale dostarczają w ograniczonej strefie i ich dewiza to pizza w 30 min. Jest naprawdę pycha
Dawaj przepis na tartę