reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Trza się zbierać do roboty, przesegregować zabawki muszę,żeby zrobić trochę miejsca, a młody będzie się awanturował pewnie.

Stoją dwa wielkie pudełka zabawek i ostatnio zaglądał do nich może ze trzy miesiące temu:confused2::confused2:.
Teraz na topie klocki Lego.
A tu niebawem dojdą zabawki młodszego:eek: Ciasnota jak nie wiem:no:

hehe dzisiaj ty neska się męczysz z zabawkami:-DWspółczuję bo jak znam zycie łatwo nie bedzie.
ja tez się zastanawiam jak wśród tych wszytskich lalek barbie i innych różowości pomieszczę jeszcze samochodziki i inne chłopięce gadżety:cool:

reklama
Ja przez 2 godziny mialam tak dosc mocno ( wygladało to jak luźny stolec...:zawstydzona/y:) , a pozniej z biegiem czasu corazx jasniejsze, a co do innych objawów, to w nocy zanim to rano zauwazylam, przez jakies 15 min bolał mnie brzuch jak na @.

No u mnie nic więcejsięnie dzieje. Właściwie to tej wydzieliny jest na maksa mało. Właściwie jak się podcieram po siusianiu. Ale dziś już mniej niż wczoraj.
Oczywiście musiało mi się to przytrafić zaraz po wizycie a nie przed:angry::angry:

witam, spać mi się chce okrutnie, ale dzisiaj zaplanowałam wielkie sprzątanie w szafach:-D

a po południu idziemy na odwlekana od tygodni wizytę na oddziale położniczym:confused2:
ciekawe ile u nas buli się za poród rodzinny i położną?:eek:

mag007 ja mam podobnie jak długo postoje też tyłek mi cierpnie i nieraz nogi :tak: później ciężko się ruszyć :tak:

ufff....już myślałam, że jakaś inna jestem:-D

witam marcóweczki

ja na momencik

my już w domku z małym ok tylko za dużo stracił na wadze musimy do poniedziałku przybrać 300g bo inaczej do szpitala ale damy rade:tak:

a oto mój synek

słooooodki:-D:-D:-D

i ma super włoski;-)

ja już chcę być bez czopa :angry:...zawsze jak ide siusiu to patrze czy mi czasem nie zszedł....i jeszcze niee:no:
a co do stolców hehe...od kilku dni mnie czyści...nie wiem czy to wina jabłek które jem na noc...ale mimo wszystko jeszcze tydzień temu kupkę miałam ciemną bo po żelazie...a od kilku dni a zwłaszcza od wczoraj jest ona jasno brązowa - mimo że nadal zażywam magnez :confused2::eek::eek::eek:

Bry Dziewczęta,
Wątek się powtórzy, ale mam pytanie na priva do dziewczyn z POZNANIA, które chcą rodzić na lutyckiej lub tam już rodziły. Wiem, że ten temat był już poruszany, ale nie moge odnaleśc :zawstydzona/y: Dajcie znać, cobym mogła do Was napisać :tak:Z góry dzięki;-)

ja już chcę być bez czopa :angry:...zawsze jak ide siusiu to patrze czy mi czasem nie zszedł....i jeszcze niee:no:
a co do stolców hehe...od kilku dni mnie czyści...nie wiem czy to wina jabłek które jem na noc...ale mimo wszystko jeszcze tydzień temu kupkę miałam ciemną bo po żelazie...a od kilku dni a zwłaszcza od wczoraj jest ona jasno brązowa - mimo że nadal zażywam magnez :confused2::eek::eek::eek:

Hmm Gosia szykuj sie :-);-)

No u mnie nic więcejsięnie dzieje. Właściwie to tej wydzieliny jest na maksa mało. Właściwie jak się podcieram po siusianiu. Ale dziś już mniej niż wczoraj.
Oczywiście musiało mi się to przytrafić zaraz po wizycie a nie przed:angry::angry:

mnie jak gin we wtorek badał to też myślałam że z krwotokiem wyjdę...taka ciasna byłam a on tak wciskał paluchy ze miałam wrazenie iż mi buzią wyjdą :-D

Hejka! Ja juz po śniadanku:) Widzę, że Króliczątko następna będzie;-) A dzis OwIrene ma chyba cesarkę.
Ja dziś zamierzam posiedziec troszkę nad magisterką bo jak dzidzia się urodzi to wogóle nie będzie mi się chciało za to zabrac:eek: Więc do później Kochnane!:tak:

reklama
Do góry