reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam,
dziś mam zamiar siedzieć w domu i basta!!
Wczoraj wieczorem tak mnie napieprz... brzuszek, że myślałam że zaraz sie rozsypie... - a dziś - luz bluss :sorry::szok::eek: i bądź tu mądry...

Martwi mnie tylko taki ciągnąco szczypiący ból brzucha na dole...ale niby gin powiedziala, ze to normalne...ale ja nie raz nie moge sie ruszyc normalnie....
też mam takie szczypanie-ciągnięcie, pod raną z CC ale tak za nisko, żeby to było coś z nią nie tak....

reklama
Bry Dziewczęta,
Wątek się powtórzy, ale mam pytanie na priva do dziewczyn z POZNANIA, które chcą rodzić na lutyckiej lub tam już rodziły. Wiem, że ten temat był już poruszany, ale nie moge odnaleśc :zawstydzona/y: Dajcie znać, cobym mogła do Was napisać :tak:Z góry dzięki;-)
ja na Polną się wybieram, ale z tego co kojarze to tu wiekszosc z poznania własnie na lutycką chciała isc rodzic

Cześć brzuszki:-)

Szlag mnie trafia, bo od wczoraj wieczorem mam problemy z internetem. 5 minut jest, 15 nie ma i tak w kółko:wściekła/y:
Nie będę się wiele rozpisywać, bo jeszcze mi zeżre posta.

Idę dziś na szkołę rodzenia. Ma być opieka nad noworodkiem.
Chyba po dzisiejszych zajęciach resztę sobie daruję, bo opieka to jedyna rzecz, jakiej chciałam się tam nauczyć. Chociaż z drugiej strony, ostatnio jak gdzieś wychodzę, to tylko tam, albo na zakupy, więc może nie zrezygnuję, żeby chociaż się gdzieś ruszyć...

Miłego dnia:-)

Cześć dziewczyny:-)
Ostatnio nie za często jestem na BB bo siedzę u rodziców, no a wiecie jak to jest w domu........
Dzisiaj mam wizytę wieczorem u gin i nie wiem czemu ale mam jakiegoś stresa. Mam nadzieję że wszystko jest ok.
Dzisiaj chyba Owrlene ma cesarkę, więc trzymam za nią kciuki.
Jak będę miała czas to jeszcze do was zajrzę później.

reklama
Do góry