reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja tez bede rodzic w prywatnbym szpitalu i nic nie bede płacic ( chyba ze za znieczulenie i połozną, ale to jak prawie wszedzie..).

reklama
Cześć mamuśki:-)

Ja wyspana jak nigdy, choć przekręcanie się z boku na bok to nie lada wyczyn :no::no:

Dziś mam plan posprzątać pokój Igorka włącznie z myciem okien.
No zobaczymy :dry::dry:

Dzień doberek :)
Dzisiaj mam wizytke na 15 jupiiiiii jakos ciesza mnie ostatnio wizyty u mojej gin.
Pogode mamy slicznaa!!
ja tez chcialam chodzic do szkoly rodzenia juz przy sebusiu ale nie bylo..:eek: a teraz otworzyli jakas fajna podobno ale juz mi to nie potrzebne bo wiem co i jak :)

Wogole to owlrene ma dzisiaj CC z tego co wyczytalam jakiś czas temu prawda...??
No właśnie nic wczoraj nie pisała, może da znać którejś co i jak z nią :tak:

ja tam nie miałam problemu by rzucić palenie - bo nie paliłam :-D
no czasami jakiś papierosik do piwka - ale musiałam się strasznie nabombić by zapalić heehe:-D:-D:-D

widziałyście to???:
Six month old toddler can walk // Current

:szok::szok::szok:
Ja tam Mikołaja nie będę zmuszać do wczesniejszego chodzenia:no:

Ja też papierosek tylko przy piwku, a tak na co dzień to mnie strasznie wkurzają:-D

ewcia30 ja też będę rodziła w prywatnej klinice za darmo :tak:

Hej porankowo.

Wczoraj na wizycie u gina okazało się że rozwarcie mamna 2 cm. i szyjka skrócona do 2cm.
Ale wiecie co od wczoraj leci mi dziwne brązowe coś od tej wizyty. Myślicie że to po badaniu??:szok:
Wczoraj się tak wystrachałam że rodzę że wpadałam w panikę i musiałam się ratować relanium:no::no::no:
Łomatko nigdy ze mnie panikara nie była a teraz niby co:sorry::sorry::sorry:
Co to za brązowe paskudztwo jakby stara krew.:szok:

Aha no i dzidzia mała bo ma 2800-3000 kg:eek:

Hej porankowo.

Wczoraj na wizycie u gina okazało się że rozwarcie mamna 2 cm. i szyjka skrócona do 2cm.
Ale wiecie co od wczoraj leci mi dziwne brązowe coś od tej wizyty. Myślicie że to po badaniu??:szok:
Wczoraj się tak wystrachałam że rodzę że wpadałam w panikę i musiałam się ratować relanium:no::no::no:
Łomatko nigdy ze mnie panikara nie była a teraz niby co:sorry::sorry::sorry:
Co to za brązowe paskudztwo jakby stara krew.:szok:

Aha no i dzidzia mała bo ma 2800-3000 kg:eek:

miałam to samo pare dni temu, to objaw skracania sie szyjki...( bylam z tym u gina takze potiwerdzona diagnoza)

reklama
Do góry