reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

AGUS27 gratuluje wytrwałości, ja też paliłam przeszło 10 lat i rzuciłam jak zrobiłam test ciążowy :tak: wbrew pozorom było to bardzo łatwe nie ciągło mnie wogóle ale teraz im bliżej porodu tym większa chęc na papieroska ;-) ale mąż pilnuje bym córci mu nie dymiła :-) a cio do kawy to pije codziennie ale inke taką pół na pół z mlekiem :tak:

O kurcze ja też nie wiedziałam że bez tych badań ZZO odpada :zawstydzona/y: myślałam że jak będe chcciała to poprosze zapłace 300zł bo tyle chyba u nas kosztuje i dostane :tak: jutro jade na oddział to musze o wszystko wypytać bo wogóle nie zorientowana jestem.
Dzisiaj zaczełam 36 tydz :tak: jeszcze chciałabym tak z 2 tyg dzidzie ponosić i niech się rodzi, ale pulpecik chyba sie póki co nie wybiera nigdzie tylko zamieża jeszcze na masie przybierać żeby matce pipke rozerwało :-D

reklama
no to bede musiala zadzwonic i sie zapytac, bo chce rodzic akurat w tym szpitalu, bo ZZO za darmo. I bym sie strasznie zdenerwowala jakby mi odmowiono ze wzgledu na brak badan :eek:

kurcze.. ale znieczulica wiecie? jestem w szoku.
jeden starszy facet nie moge wyjechac z parkingu. Juz od pol godziny probuje. A kola sie w miejscu kreca. Przechodzi obok niego co chwila jakis facet. I myslicie, ze pomoze?
:crazy:

Ja nie miałam w pierwszej ciąży jak i teraz tych badań, a znieczulenie mogłam wziąć, ale niby było już za późno, za duże rozwarcie, także obyło się bez, u nas płatne 400 zł.

AGUS27 gratuluje wytrwałości, ja też paliłam przeszło 10 lat i rzuciłam jak zrobiłam test ciążowy :tak: wbrew pozorom było to bardzo łatwe nie ciągło mnie wogóle ale teraz im bliżej porodu tym większa chęc na papieroska ;-) ale mąż pilnuje bym córci mu nie dymiła :-) a cio do kawy to pije codziennie ale inke taką pół na pół z mlekiem :tak:

O kurcze ja też nie wiedziałam że bez tych badań ZZO odpada :zawstydzona/y: myślałam że jak będe chcciała to poprosze zapłace 300zł bo tyle chyba u nas kosztuje i dostane :tak: jutro jade na oddział to musze o wszystko wypytać bo wogóle nie zorientowana jestem.
Dzisiaj zaczełam 36 tydz :tak: jeszcze chciałabym tak z 2 tyg dzidzie ponosić i niech się rodzi, ale pulpecik chyba sie póki co nie wybiera nigdzie tylko zamieża jeszcze na masie przybierać żeby matce pipke rozerwało :-D

kochana dziś to Ty kończysz 36 tydzień :) i od jutra zaczniesz 37 bo bedzie 36 skonczone + 1 dzien nowego czyli 37 i masz juz ciaze donoszona i mozesz juz rodzic :))))))

reklama
Spokój z tymi porodami !!!! Bo będziemy musiały przerobić nasz wątek na luty:-D:-D:-D

Nie no sypią się dzieciaczki jak jeszcze niedawno śnieg:szok:

Do góry