reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agus dzięki. To się stało po powrocie do domu. Więc myślałam że to po badaniu. Gin mnie wczoraj wspierał i pocieszał. No i wizyta za 2 tygodnie ale powiedział, że na pewno się nie spotkamy za te dwa tygodnie:szok::szok::szok:

reklama
ja po badaniu ginekologicznym miałam robioną cytologię raz miałam plamienia ale krwią, lekarz mnie uprzedził, że tak będzie, ale brązowa to pamiętam 4 miesiące temu u mojej bratowej oznaczał początek porodu :)

króliczątko wiesz ja tam ci zazdroszczę niedługo zapewne będziesz miała swojego maluszka przy sobie, a ja o 1 marca muszę napewno wytrzymać a potem to już bym chciała :)

Agus dzięki. To się stało po powrocie do domu. Więc myślałam że to po badaniu. Gin mnie wczoraj wspierał i pocieszał. No i wizyta za 2 tygodnie ale powiedział, że na pewno się nie spotkamy za te dwa tygodnie:szok::szok::szok:

Nio Ty to juz w kazdej chwili mozesz rodzic :) obserwuj ta wydzieline, mi to przeszło po ok 2 godzinach, jesli u Ciebie to nie ustąpi to moze zadzwon do lekarza dla swietego spokoju.

z ta wydzielina brazowa to wczoraj czytałam to samo co Agus mówi,ze to tylko wynik skracajacej sie szyjki, ale lepiej zapytac gin jak Ci niedługo nie ustapi, zle by było gdyby to była czerwona krew.

Ja dzis juz po badaniach , musialam rano wstac a teraz usypiam .

Trza się zbierać do roboty, przesegregować zabawki muszę,żeby zrobić trochę miejsca, a młody będzie się awanturował pewnie.

Stoją dwa wielkie pudełka zabawek i ostatnio zaglądał do nich może ze trzy miesiące temu:confused2::confused2:.
Teraz na topie klocki Lego.
A tu niebawem dojdą zabawki młodszego:eek: Ciasnota jak nie wiem:no:

Ja przez 2 godziny mialam tak dosc mocno ( wygladało to jak luźny stolec...:zawstydzona/y:) , a pozniej z biegiem czasu corazx jasniejsze, a co do innych objawów, to w nocy zanim to rano zauwazylam, przez jakies 15 min bolał mnie brzuch jak na @.

reklama
Do góry