widzialam na wp-szokja tam nie miałam problemu by rzucić palenie - bo nie paliłam
no czasami jakiś papierosik do piwka - ale musiałam się strasznie nabombić by zapalić heehe
widziałyście to???:
Six month old toddler can walk // Current
Ja tam Mikołaja nie będę zmuszać do wczesniejszego chodzenia
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
A jaki masz kolor????/ bo my chcemy venge ale boje sie ze beda kurz zbierały i o białych mysle ale one juz nie maja takiego uroku
ja mam ten naturalny, tez balam sie o kurz ale jest okej, szczerze to od kupienia jeszcze ich nie wycieralam, wprawdzie nie mam ich dlugo bo od jakichs 3 miesiecy ale okej, i wlasnie urok wg mnie maja tylko te drewniane
To super - nie bede miala oporu by je kupic:-)ja mam ten naturalny, tez balam sie o kurz ale jest okej, szczerze to od kupienia jeszcze ich nie wycieralam, wprawdzie nie mam ich dlugo bo od jakichs 3 miesiecy ale okej, i wlasnie urok wg mnie maja tylko te drewniane
ok mykam doprowadzic sie do porzadku
do pozniej
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzień doberek
Dzisiaj mam wizytke na 15 jupiiiiii jakos ciesza mnie ostatnio wizyty u mojej gin.
Pogode mamy slicznaa!!
ja tez chcialam chodzic do szkoly rodzenia juz przy sebusiu ale nie bylo.. a teraz otworzyli jakas fajna podobno ale juz mi to nie potrzebne bo wiem co i jak
Wogole to owlrene ma dzisiaj CC z tego co wyczytalam jakiś czas temu prawda...??
Dzisiaj mam wizytke na 15 jupiiiiii jakos ciesza mnie ostatnio wizyty u mojej gin.
Pogode mamy slicznaa!!
ja tez chcialam chodzic do szkoly rodzenia juz przy sebusiu ale nie bylo.. a teraz otworzyli jakas fajna podobno ale juz mi to nie potrzebne bo wiem co i jak
Wogole to owlrene ma dzisiaj CC z tego co wyczytalam jakiś czas temu prawda...??
Hej Dziewczyny,
Jak tam żyjecie??
Kto dzisiaj następny się rozpakowuje??;-)
Ja bylam wczoraj u gina i wszystko w porządku...szyjka mi się nie skróciła...mam nadal ok 1-1,5 cm. Bobasek sobie fika....i chyba nie chce wychodzic na razie....skurcze po lekach ustąpiły. Ale mam je jeszcze brac jakos do konca miesiaca.
Martwi mnie tylko taki ciągnąco szczypiący ból brzucha na dole...ale niby gin powiedziala, ze to normalne...ale ja nie raz nie moge sie ruszyc normalnie....
A ja chce dzisiaj sobie kupic kalosze!! Bo idzie odwilż i wszystkie buty mi przemiękają....a w inne buty nie mieszczą mi się nogi....mam spuchnięte jak baloniki!!!!!
Jak tam żyjecie??
Ja bylam wczoraj u gina i wszystko w porządku...szyjka mi się nie skróciła...mam nadal ok 1-1,5 cm. Bobasek sobie fika....i chyba nie chce wychodzic na razie....skurcze po lekach ustąpiły. Ale mam je jeszcze brac jakos do konca miesiaca.
Martwi mnie tylko taki ciągnąco szczypiący ból brzucha na dole...ale niby gin powiedziala, ze to normalne...ale ja nie raz nie moge sie ruszyc normalnie....
A ja chce dzisiaj sobie kupic kalosze!! Bo idzie odwilż i wszystkie buty mi przemiękają....a w inne buty nie mieszczą mi się nogi....mam spuchnięte jak baloniki!!!!!
o własnie!! tez cos kojarze ! no to dzisiaj bedziemy miec conajmniej jedną rozpakowaną marcóweczkeDzień doberek
Pogode mamy slicznaa!!
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dokładnie to są takie badania:O dzięki boja właśnie ze ZZO będę rodziła.
Czyli elektrolity i próba krzepnięcia tak??
PT (INR)
APTT
elektrolity (Na, K)
Na miejscu na pewno nie zrobią. Najlepiej zapytać w szpitalu, w którym chcesz rodzić. U mnie te badania są ważne tylko 2 tygodnie.no a jak kobieta trafia na porodowke i koniecznie chce ZZO, a nie ma takich badan zrobionych to co ? no chyba nie robia na miejscu prawda?
A ja za tą cenę rodzę w prywatnej klinice SN, CC -1400 zł. Szok jaka rozbieżność
A ja rodziłam w prywatnej klinice całkiem za darmo . Poza tym, że 300 zł zapłaciłam za ZZO.Dziewczyny-dla oddania prawdy trzeba dopowiedzieć ze te koszty o których pisze tuttobene( 800 zl-sn i 1400 cc i odpowiednio w drugiej z klinik 1000 i 1700zl) to są tylko dopłaty do porodu a nie calość kwoty za poród. W/w kliniki mają kontrakt z NFZ na porody więc gro kosztów jest zwracane przez NFZ. Nie zmienia to jednak faktu ze za małe pieniadze mamy luksusowe warunki i miłą opiekę i o to chodzi:-) Także jakby co-zapraszamy do Białegostoku.
Hej Dziewczyny,
Jak tam żyjecie??
O! Ja tez mam spuchnięte jak diabli. wczoraj wieczorem zdjęłam skarpetki, patrzę a tu noga nad kostka obcięta!Serio, tak to wyglądało. Opuchlizna niekiepska, o kapciach mogłam zapomnieć.Dzisiaj jest ciut lepiej, przynajmniej stopę w kapeć włożyłam choc nie do końca cała weszła
A kalosze-super pomysł!Tym bardziej ze zapowiada się mokra wiosna a teraz takie ładne wzory kaloszy
A ja rodziłam w prywatnej klinice całkiem za darmo . Poza tym, że 300 zł zapłaciłam za ZZO.
A jak ty to zrobiłaś?
Ja juz po sniadanku. Zaraz ide się wykąpać i kawkę potem trzasnąć. wczoraj przyleciała z UK moja siostra więc dzisiaj się widzimy:-)Nie moge się doczekac. Będzie u mnie ok.14.00 więc jeszcze Was podczytam do tej pory.
Jakoś dziwnie ze wczoraj żądna się nie rozpoakowałaJuz się przyzwyczaiłam do tych wieści z porodówki hehehe Dzisiaj Owrlene. Trzymamy kciuki!
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Po prostu u nas nie było dopłaty żadnej.A jak ty to zrobiłaś?
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Heloł
Ja się tylko z wami witam i żegnam;-) Lece do kardiologa po zaświadczenie że moge rodzić naturalnie. Wyniki mama mi dzisiaj odbierze i ciekawa jestem jak to wygląda. Będe dzwonić do gina i liste pytań mam przygotowaną hehehehehe Nocka no już normalna...bo te dziwne odgłosy łamanych kości jak sie obracam z boku na bok już sa dla mnie normalne no i te bóle brzuszka też.
A mój mały szaleje. Po ładnie przespanej nocy szaaaaaaaaaaaleje!! Jejku jak ja kocham te jego szaleństwa i bedzie mi ich cholernie brakowało:-(;-)
Uciekam bo M juz do garażu po autko poszedł.
Buziaki!! Trzymam kciuki za Owrlene. Bo też mi się wydaje że to dzisiaj.
Ja się tylko z wami witam i żegnam;-) Lece do kardiologa po zaświadczenie że moge rodzić naturalnie. Wyniki mama mi dzisiaj odbierze i ciekawa jestem jak to wygląda. Będe dzwonić do gina i liste pytań mam przygotowaną hehehehehe Nocka no już normalna...bo te dziwne odgłosy łamanych kości jak sie obracam z boku na bok już sa dla mnie normalne no i te bóle brzuszka też.
A mój mały szaleje. Po ładnie przespanej nocy szaaaaaaaaaaaleje!! Jejku jak ja kocham te jego szaleństwa i bedzie mi ich cholernie brakowało:-(;-)
Uciekam bo M juz do garażu po autko poszedł.
Buziaki!! Trzymam kciuki za Owrlene. Bo też mi się wydaje że to dzisiaj.