reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Opowieści z porodówki i Gratulacje chyba dobrze, że mają oddzielny wątek, np. w opowieściach nie będziemy wpisywać komentarzy będzie łatwiej nam czytać. Może te starsze tematy ciążowe można jakoś sensownie połączyć??

hmmm no właśnie może te zakupowe razem

ale mój tata to upierdliwy fenomen- jak dzwoniłam od niego z tel to nad głową mi stał, nawet jak coś sobie kiedyś kupowałam to do torby musiał zajrzeć co tam jest, oj ciężko z takim wytrzymać ....

Ostatnia edycja:
reklama
Może wątki dotyczące wagi, galerii brzuszków, imion dzieci oraz rozmiarów dziecka...a także zakupowy - dla mam i dla dziecka, wyprawka oraz kącik dziecięcy :confused:

hmmm no właśnie może te zakupowe razem

Zakupowe razem dla cieżarówki i dziecka, myślę, że to dobry pomysł, ale czekam na zgodę innych forumowiczek, co o tym sądzicie? Maluszkowe i nasze zakupy?? np.

Może jeszcze chłopiec czy dziewczynka z imiona dla dzieciaczków?

Co wy na to?

Kwietniówki mają fajny porządek na forum jedna strona tematów lepiej się szuka i czyta :)

Zakupowe razem dla cieżarówki i dziecka, myślę, że to dobry pomysł, ale czekam na zgodę innych forumowiczek, co o tym sądzicie? Maluszkowe i nasze zakupy?? np.

Może jeszcze chłopiec czy dziewczynka z imiona dla dzieciaczków?

Co wy na to?

Kwietniówki mają fajny porządek na forum jedna strona tematów lepiej się szuka i czyta :)

ja jestem na tak.

oh dziewczyny.. ale pogodaaa.. wszystko sie roztapia, masakra jakas. Przez kaluze trzeba skakac, a ladujac uwazac zeby sie nie poslizgnac na rozchlapujacym sie sniegu :eek:
ale jest fajnie, cieplo.

kupilam dzisiaj kilka rzeczy i .. chyba moge jechac juz rodzic. Dostalam powera po porodach dziewczyn z okolic mojego terminu :-D. Tylko nie mam w co zapakowac.
Kupilam sobie tez takie fajne mini mini kosmetyki, szampon, pasta, zel i odzywka. Super do szpitala.
a.. kupilam jeszcze specjalnie wode z dziubkiem KUBUS smakowa, to nie dosc ze zaplacilam za nia 2,20 to jeszcze chyba nie do konca bedzie dobra.. bo zeby polecialo to trzeba ja przechylic, a nie tylko scisnac.
no i wkladki laktacyjne.. firmy GERBER, za 36 sztuk 18 zł :szok:
tu sie zszokowalam.

ja też jestem za, bo porządek musi być :tak:

a co nam dolega+pytania i porady...hm?
Myślę, że je również można połączyć.
Są jeszcze takie wątki jak Poród SN czy CC? Pierwsze ruchy dziecka Szkoła rodzenia Marcowe bliźniaki
chyba dość dawno nie odświeżane i zapewne jeśli nie już, niedługo rzadko kto tam zajrzy....:sorry:

Tak i coś z tymi tematami można zrobić, bo faktycznie już dawno nie odświeżane :)

reklama
Do góry