reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne
No to też fajnie ;D
Kurcze, kolejna rodzi ;D no no.. nieźle.. się rozkręciło chyba na dobre.. Która następna?? He he
Ostatnia edycja:
xXxIzuLQaxXx
Co tak milczycie? Cóż to za przestój? he he
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Cisza się zrobiła U nas w domu też cichutko, synek śpi, a ja wyregulowałam w końcu brwi, a później pofarbuję włoski
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
A mnie przeziębienie rozlozyło na dobre...leci mi z noska, głowa mnie boli i gardło...bleee dawno nie byłam przeziębiona....i akurat teraz musiało mnie dopaść Dziewczyny zaszalały z tymi porodami. Ja po badankach sie zdrzemnełam bo po jezdzie samochodem skurcze mnie chwyciły i brzuch jak skała więc pospałam troszke. Sniło mi się że rodzilam...Franuś po urodzeniu był taki czyściutki i mi oczkami zamrugał :-) najbardziej parłam na rodzeniu łozyska hehehehe i połozna mi powiedziała że tak świetnie z nią współpracowałam że nie musieli mnie nacinać. I mnie M obudził że ionka urodziła hehe
hej wpadłam się przywitać i widzę że coraz więcej dzidziolków na świecie :-)
ja czekam do połowy marca bo na wtedy mam cc zaplanowane a mały i tak pozatym na świat się jeszcze niepcha - dobrze mu tam gdzie jest najwyraźniej ;-)
ja czekam do połowy marca bo na wtedy mam cc zaplanowane a mały i tak pozatym na świat się jeszcze niepcha - dobrze mu tam gdzie jest najwyraźniej ;-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Agama wspolczuje! U nas jeden burak za sciana puszcza tak glosno muze, ze czuje sie jakby to bylo u nas w salonie no i ten dzieciak pietro wyzej Dobrze to okreslilas - stado sloni i hipopotamow Dzis juz ewidentnie przegieli! Codziennie sie tluka, ale dzis juz nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec w nieboglosy Mam nadzieje, ze mnie slyszeli! I jeszcze od rana do wieczora tluka sie jakas szklana kulka upuszczana na podloge co pare sekund - Dzien Swira jak nic!!!
A juz pisalam kiedys jak trzepala na balkonie jakies brudne koce i wszystko mi polecialo na swiezo wyprane ciuszki i posciel Ala
Ja juz prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci, wydepilowana (bez ofiar sie obylo i krwi), wypachniona, jeszcze tylko manicure Ale mi dobrze :-)
Oooo teraz Sylusia zaczela rodzic Normalnie dajecie czadu laski
A juz pisalam kiedys jak trzepala na balkonie jakies brudne koce i wszystko mi polecialo na swiezo wyprane ciuszki i posciel Ala
Ja juz prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci, wydepilowana (bez ofiar sie obylo i krwi), wypachniona, jeszcze tylko manicure Ale mi dobrze :-)
Oooo teraz Sylusia zaczela rodzic Normalnie dajecie czadu laski
Y
yra245
Gość
eh trochę nudy ale mamusiom rozpakowanym napewno się nie nudzi
uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto , że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mi sie nie chce regulowac brwi.. Lenia mam dziś ;D