reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne:-D:-D

No to też fajnie ;D

Kurcze, kolejna rodzi ;D no no.. nieźle.. się rozkręciło chyba na dobre.. Która następna?? He he

Ostatnia edycja:
A mnie przeziębienie rozlozyło na dobre...leci mi z noska, głowa mnie boli i gardło...bleee dawno nie byłam przeziębiona....i akurat teraz musiało mnie dopaść:confused: Dziewczyny zaszalały z tymi porodami. Ja po badankach sie zdrzemnełam bo po jezdzie samochodem skurcze mnie chwyciły i brzuch jak skała więc pospałam troszke. Sniło mi się że rodzilam...Franuś po urodzeniu był taki czyściutki i mi oczkami zamrugał :zawstydzona/y: :-) najbardziej parłam na rodzeniu łozyska hehehehe i połozna mi powiedziała że tak świetnie z nią współpracowałam że nie musieli mnie nacinać. I mnie M obudził że ionka urodziła hehe

hej wpadłam się przywitać i widzę że coraz więcej dzidziolków na świecie :-)
ja czekam do połowy marca bo na wtedy mam cc zaplanowane a mały i tak pozatym na świat się jeszcze niepcha - dobrze mu tam gdzie jest najwyraźniej ;-)

Agama wspolczuje! U nas jeden burak za sciana puszcza tak glosno muze, ze czuje sie jakby to bylo u nas w salonie no i ten dzieciak pietro wyzej :no: Dobrze to okreslilas - stado sloni i hipopotamow :angry: Dzis juz ewidentnie przegieli! Codziennie sie tluka, ale dzis juz nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec w nieboglosy :wściekła/y: Mam nadzieje, ze mnie slyszeli! I jeszcze od rana do wieczora tluka sie jakas szklana kulka upuszczana na podloge co pare sekund - Dzien Swira jak nic!!!
A juz pisalam kiedys jak trzepala na balkonie jakies brudne koce i wszystko mi polecialo na swiezo wyprane ciuszki i posciel Ala :eek:

Ja juz prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci, wydepilowana (bez ofiar sie obylo i krwi), wypachniona, jeszcze tylko manicure :-D Ale mi dobrze :-)

Oooo teraz Sylusia zaczela rodzic :szok: Normalnie dajecie czadu laski :-D

uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto :wściekła/y: , że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się

reklama
Do góry