reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja bardzo chwalę wkładki PENATEN i zapłaciłam ostatnio 16.50 zl za 50 sztuk:-)Ale GERBERA też były fajne o ile dobrze pamiętam. Ważne żeby były z przylepcem i były chłonne.
te gerbera nie sa z przylepcem.
no ale jest ich malo, to jak nie beda pasowaly to kupie inne z przylepcem. Ale to pozniej. Teraz te sa "na wszelki wypadek"

Ale piknie sie bobasy rodza :) dopoki wszystko ok i sa zdrowe to czemu nie .U nas z rana tak fajnie bylo zadnych boli i nic i po wzieciu prysznica zaczol bolec brzuszek jak na @ i boli i boli .M mowi ze juz mu to nerwa dziala i zebym nie brala tego magnezu i ze jak ma byc to niech juz bedzie .Zadzwonilam do gin i jej to mowie co bylo i ze bylam w szpitalu i to i tamto i gin mowi nic nie brac i czekac jak boli lekko to nie panikowac ajak bedzie sie nasilac to do szpitala i czesc .Po co zaklucac skurcze magnezem skoro sa to niech beda i moze sie bardziej rozwina i bedzie po wszystkim .gin mowi ze tydzien ciazy jest ok i ze moge juz rodzic .I co teraz robic kogo sluchac ?
no to moze jak gin tak mowi, to juz nie bierz nic. Szybciej swoja niunie ujrzycie :-)
A co M na nerwa dziala, bo nie zajarzylam?

reklama
Kamikaa ja już bym nie brała tego magnezu i czekała na rozwój sytuacji. A jak lekarz mówi że juz mozesz rodzić to nie ma nad czym sie zastanawiać:-)

candy6 bidulko ty sie musisz nadenerwowac .Miejmy nadzieje ze jak juz bedzie malenstwo to zmienia nastawienie do ciebie i dziecka :) nieraz wlasnie ludziom tego potrzeba :)

ja po zupce i sprzątanku i oczywiście jak zawsze dyskusji z rodzicami o mieszkaniu, że powinnam mieszkać osobno a i ja bym o tym marzyła, no u mnie te rozmowy (kłótnie) codzinnie a chaty jak ni ma tak nie ma:zawstydzona/y:

od mamy D smsowo uprosilam sie głupich witamin bo wcale mi nie kupuje a on nie ma kasiory,
też kurde mówiła że sie do czegos dołoży a nawet na wanienkę nie dała, pierd.... głupoty i tyle:no:

jakaś paranoja...
ja już chce do pracy ...nie wiem chociaż na promocji ale ciężko z tego będzie sie utrzymać i wynająć chate.. eeee już nic nie mówię ... szkoda gadać

Oj, masz naprawde ciezko :( Ja narzekam, fakt, ale mam przynajmniej wsparcie rodziców.. Trzymam kciuki za to by Ci się ułożyło wszystko jak najlepiej. A mogę zapytac ile masz lat?

o, przypomnialo mi sie. Wanienki nie kupilam :-D
a bylam na miescie.
moze jeszcze poczekam, najwyzej Karol kupi jak juz bede w szpitalu.
Teraz najwazniejsze, zebym miala rzeczy do porodu.

ja 24 lat a D 28 lat:sorry:

izulka 2 łyżki spirytusu i 1 łyżka wody tak się rozrabia

i mam nadzieje że jak pójdę do pracy to się wyprowadzę ooo :confused2:

teraz zaluje ze wogule jadlam ten magnez zamiast czekc i moze juz by sie rozkrecilo to zre te tabletki i zaklucam skurczom i po co :/ ok juz nie biore niech boli i czesc .M dziala na nerwa bo ciagle pyta "no kiedy bedzie malutka "

reklama

Do porodu mam wszystko tylko nie mam spirytusu ;/ nie wiem jak go rozcieńczyć.. i czy w ogóle dobrze bym to zrobiła.. heh..

Boli mnie to spojenie :(

2 miarki spirytusu na 1 miarke wody.
tylko nie wiem czy przegotowanej czy z kranu.
Ale stawiam na przegotowana. :-):tak:

ja kupilam te waciki LEKO i w szpitalu tym zamierzam przemywac. Dopiero w domku zrobie ten roztwor.

Do góry