reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hehe tempo fajne :-D każda ma swój dzień :-D

ja również melduje, że mam zamiar rodzić w terminie :tak:

a mój mały chyba zaś ma anginę...:-(ehh mam gdzieś to przedszkole, zrobie mu wolne chyba do świąt, bo jak mi małą niunię zarazi to wogóle kapa.. :szok:

reklama
uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto :wściekła/y: , że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się

Oj, biedactwo :( Musisz być silna.. Nie denerwuj się.. Może tata ma gorszy dzień.

Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.

Czekam na propozycje!

candy może miał gorszy dzień, a takie pomaganie czasem siada na ego facetów - moi też mi pomagają.... ale moj R.już się przyzwyczaił. W końcu na starość my też będziemy pomagać rodzicom, może nie finansowo ale jakoś na pewno :tak:

a co do anemii to polecam jeść natkę pietruszki, tak nawet z pomidorem - nawalić se na kanapkę. Ma dużo żelaza.

Izulka milkshake no w sumie starość nie radość, trzeba przyzwyczaić się do zrzędzenia i narzekania:sorry: a oni ,zwłaszcza tata już wiekowi ://

ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??

Ostatnia edycja:
Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.

Czekam na propozycje!

Może wątki dotyczące wagi, galerii brzuszków, imion dzieci oraz rozmiarów dziecka...a także zakupowy - dla mam i dla dziecka, wyprawka oraz kącik dziecięcy :confused:

ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??

Opowieści z porodówki i Gratulacje chyba dobrze, że mają oddzielny wątek, np. w opowieściach nie będziemy wpisywać komentarzy będzie łatwiej nam czytać. Może te starsze tematy ciążowe można jakoś sensownie połączyć??

reklama
Do góry