Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??
Teraz mi się przypomniało że śniło mi się że rodze ;D i że poród był w domu, i dobierał go mój tata ;D nieźle, co? He he. Ale w końcu nie wiem czy urodziłam bo jak było widac główke, to się obudziłam..
Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbowaćz tego wszystkiego to chyba dzis włosy zafarbuję...bo jak pojadę do Praskiego z takimi odrostami to mnie za żulice wezmą albo co... i jeszcze oleją ;-)
Ionka Gratulacje!! Nie można was na chwilkę zostawić!!!!
Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbować
Tygodnie spisałam z suwaczka madzi, jeśli będą jakieś poprawki piszcie na pewno zmienię!!
Kolejna się szykuje do porodu, mam nową wiadomość od SylusiSW zaraz wklejam