reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??

widocznie lekarze stwierdzili że wiek dziecka jest jak na 35tydz i4dz ...
w końcu u Frotki też się lekarz pomylił ...;-)

Teraz mi się przypomniało że śniło mi się że rodze ;D i że poród był w domu, i dobierał go mój tata ;D nieźle, co? He he. Ale w końcu nie wiem czy urodziłam bo jak było widac główke, to się obudziłam..

Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne:-D:-D

Witajcie:-)

Ja to się normalnie tu boję wchodzić, bo codziennie jakieś porody, a tu jeszcze 1,5 tygodnia lutego;-):-D

U mnie pogoda się jakoś poprawiła, słonko świeci i nawet jakiś ptaszek śpiewa.
Śniegu po kolana i dziś zaczyna się topić. Ale będzie breja...
Ale skorzystam z pogody i pójdę na spacerek z psem, bo jakoś nawet przy kompie mi się nie chce siedzieć.

A Wy proszę jeszcze w dwupakach zostać, żeby znów nie było niespodzianek:tak:

Ionka Gratulacje!! Nie można was na chwilkę zostawić!!!!

z tego wszystkiego to chyba dzis włosy zafarbuję...bo jak pojadę do Praskiego z takimi odrostami to mnie za żulice wezmą albo co... i jeszcze oleją ;-)
Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbować :D
tak swoją drogą to madzia84 ma napisane w liscie rozpakowanych ze urodzila w 35 i 4 tygodniu i termin miala na ten co ja i Patinka i my jestesmy wg suwaczka 34 i 4 tygodniou. Wiec jak to??

Tygodnie spisałam z suwaczka madzi, jeśli będą jakieś poprawki piszcie na pewno zmienię!!

Kolejna się szykuje do porodu, mam nową wiadomość od SylusiSW zaraz wklejam :)

Ionka Gratulacje!! Nie można was na chwilkę zostawić!!!!

Ja planuję dzisiaj również włosy zafarbować :D

Tygodnie spisałam z suwaczka madzi, jeśli będą jakieś poprawki piszcie na pewno zmienię!!

Kolejna się szykuje do porodu, mam nową wiadomość od SylusiSW zaraz wklejam :)

ojej...teraz SylusiaSW :szok::szok::szok:

Boshe te tempo jest przerażające a my imienia nie mamy:confused2: Ciągle do brzucha mówimy Zygota lub Kluzia:sorry: ale ja jeszcze sie nie wybieram na porodówke - ja tak łatwo sie nie dam:-) od polowy marca moge rodzic ale teraz nie jestem gotowa....

Z tego wszytkiego robie nastepne pranie ... jak obdierzemy wózek w czw to nastpene pranko i bedzie wszytko poprane przynajmniej.. a torbe spakuje w next week - zeby sie nie wywoływać wilka z lasu:-)

no i do fryzjera sie zapisze tez na nastepeny tydzien:-)

reklama
No nadrobiłam Was!!!
Witajcie!!!
Tabasia- my też walczymy z sąsiadami ponieważ ich dziecko jest ewenementem na skalę światową. Od rana do późniego wieczora szuru buru ,stuku puku i bieganina słoni i skakanie hipopotamów uskutecznia, ale mimo rozmów i próśb nic...:-( Też rozumiem, że dzieci są żywe i mają swoje prawa, ale to co się dzieje to już brak poszanowania dla innych współnieszkańców. Na pewno to troochę wina budynku i jego konstrukcji, ale mogliby się opamiętać.

Kolejna marcówka- lutówka- Gratulacje:)

Własnie przyszła paczka z allegro z pościelą kołdrą i prześcieradłem. Oczywiście zamiast żółtego prześcieradła dostałam różowe. Nie dość, że prosiłam o żółte to jeszcze pościel mam w żółtych kolorach i różowy nijak do niej nie pasuje. CHyba facetowi wystawię odpowiedni komentarz, bo trochę przesadził. Jak jest daltonistą to nie moja wina- kurcze!!! :angry:

Miłego dzionka!!! Będę zaglądać!!!

Do góry