reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam , witam...

u mnie noc taka sobie z małym incydentem, poszłam do wc ,wróciłam, położyłam sie i nagle takie bóle jak przy miesiączce, nie wiem co to bylo :eek:ale jakoś minęły po dwóch minutach i połaziłam po pokoju i cisza, rety jak sie wystraszyłam:szok: , to jeszcze za wcześnie :baffled:
matko ..jeszcze troszkę chce pobyć w dwu paku, w pon mam wizyte i boję sie że szyjka jeszcze się skróciła:-(

dobrze że rybka ma juz to za sobą , teraz tylko oby wracała do zdrówka i siła razem z maluszkiem:tak:

Cześć Kochane!

Ojj nasza Kochana Rybka juz ma dzieciątko na świecie...wierze że szybko z tego wyjdzie!!!!:tak:
Kolejne marcóweczki w szpitalu...oj zaczynamy sie sypać Kochane..:-):-)

U nas nocka nie za fajna :-( zgaga, ból kolan i kostek itd itd hehehehe no cóż...w końcu w ciązy jestem hehehe

Znowu mam faze na picie...suszy mnie cały czas jakbym wypiła wczoraj nie wiem ile alkoholu hehe

Spokojnego dnia Kochane!!
a Ccarolina co do leukocytów w moczu to jesli sa pojedyncze to raczej nie musisz się przejmować ale najlepiej porozmawiać z lekarzem :tak:

aaaaa 35 tydzien ciązy aaaaaaa :D

Ostatnia edycja:
jej dziewczyny.. czuje sie jakbym mialam pilke w nosie.. katar straszny, woda leci caly czas. Lezec nie moge, bo zgaga mnie meczy..
ehhh... jak ja uwielbiam byc przeziebiona. :wściekła/y:

nie no, zaczynam sie bac.
Dziewczyny z terminami na polowe marca. ZACISKAC NOGI!!

Kurcze kolejna sie okociła :-)
Ale w sumie nic dziwnego skoro juz połowa lutego. Ja tez miałam w nocy lekkiego stresa ze to juz ale fałszywy alarm. Zreszta zdziwiona byłam bo trzymam sie kupy i zadnych oznak przedwczesnego porodu nie ma. Ale najprawdopodobniej za bardzo poszalelismy w małzonkiem :sorry:. No ale z tego wszystkiego w końcu spakowałam torbe :-D bo chyba juz najwyzsza pora. Jakoś nie wyobrazam sobie co by mój małż spakował gdybym była nieprzygotowana :confused2:
Teraz chyba zjem jakies sniadanie albo co bo juz 13...
Kurcze, no pozałatwiałam wszystko, mieszkanie posprzatane, zakupy zrobione i... nudze sie :eek: Mój motorek w tyłku nie daje mi siedziec spokojnie

witam , witam...

u mnie noc taka sobie z małym incydentem, poszłam do wc ,wróciłam, położyłam sie i nagle takie bóle jak przy miesiączce, nie wiem co to bylo :eek:ale jakoś minęły po dwóch minutach i połaziłam po pokoju i cisza, rety jak sie wystraszyłam:szok: , to jeszcze za wcześnie :baffled:
matko ..jeszcze troszkę chce pobyć w dwu paku, w pon mam wizyte i boję sie że szyjka jeszcze się skróciła:-(

dobrze że rybka ma juz to za sobą , teraz tylko oby wracała do zdrówka i siła razem z maluszkiem:tak:
Hej! Ja takie coś miałam już dwa razy. Pierwszy raz tydzień temu i również dziś rano. Ciekawi mnie co to jest, ból jak na okres podbrzusza i pochwy po sikaniu, dziwne :confused:

My juz po obiadku.
Maly poszedl z dziadkiem na spacer....:cool:
K nie wiadomo o ktorej wroci...:eek: dzwonil do mnie jak spalam ale potem jak oddzwonilam to jakos nie moglismy sie dogaac..
czuje sie fatalnie...juz teraz rozumiem jak sie czuly dziewuchy ktore biora Fenoerol.

Wstalam :-)
Powiedzcie mi o co chodzi - noce koszmarne, a nad samiuskim ranem i do poludnia spie jak dziecko :confused::confused::confused: Nic mnie nie boli i spie naprawde twardym snem :-D

Zaraz M wroci z pracy i bedziemy skladac szafe :-) Pozniej cos upichce, zrobie pranie i porzadki.
Koza Ty tam z M nie szalej po nocach, bo nie zdarzysz sie obronic :-p:-D

tego się właśnie boję przy synku...tych wszystkich chłopięcych spraw i chorób...stulejki, ściągania napletka itd :sorry:
Ja tez sie tego boje.
Bo generalnie kiedys mowili, zeby sciagac, a teraz absolutnie nie... I badz tu madry! :sorry2:

Właśnie miałam taki ból na miesiączkę w dole brzuszka, za chwilę mnie puścił, to jest właśnie skurcz, oby jeszcze nie ten regularny :-p

Co za dzień nic mi się nie chcę, synek smacznie śpi, w domku wszystko zrobione, jednym słowem nudy!!
Pójdę się chyba zdrzemnę.

reklama
Właśnie miałam taki ból na miesiączkę w dole brzuszka, za chwilę mnie puścił, to jest właśnie skurcz, oby jeszcze nie ten regularny :-p

Co za dzień nic mi się nie chcę, synek smacznie śpi, w domku wszystko zrobione, jednym słowem nudy!!
Pójdę się chyba zdrzemnę.

ojojoj to takie właśnie skurcze jak ma sie regularne to znaczy że się zaczeło !!??:szok:

pewnie to też znaczy że szyjka się skraca..

Do góry