Jestem i zyje
Regeneruje sily po ostatnich ekscesach
Troche sie przeforsowalam...
Noc ciezka, bardzo, chodzic nie moge, bo biodra i noga tak boli, ze czolgam sie prawie do toalety, a zal mi budzic M, zeby mi pomogl, bo on wstaje rano do pracy...
Wczoraj polozylam sie kolo polnocy i nie moglam sobie miejsca w lozku znalezc, ale wypilam szklanke cieplego mleka i jakos usnelam.
Kiedys czytalam, ze jak kobieta jest aktywna w czasie ciazy, tzn. duzo sie rusza itd. to porod latwiejszy i szybszy moze byc. Ja mam ADHD i wszedzie mnie pelno, 5 minut nie usiedze na tylku, zobaczymy czy sie to sprawdzi
Zaraz bede ukladac rzeczy w komodzie Malego, a M przetransportuje do szafy (ktorej nadal nie mam
), a pozniej moze torbe spakuje
Dzis zobaczylam, ze zostalo mi 39 dni
Wiem, ze to sporo w porownaniu do innych marcowek, ale troche sie przerazilam
Wczoraj malutki narobił mi stracha. Co jakieś 3 dni robię sobie kąpiel gdyż nie znoszę prysznica a poleżeć w wannie to coś cudownego. A woda wcale nie musi być gorąca więc jakoś tak nie obawiałam się niczego. Ale kilka razy zauważyłam że jak się kąpie to mój wiercipięta - który prawie non stop się rusza w czasie kąpieli ani drgnie. A wczoraj to też ponad godzine po kąpieli nie mogłam go zmusić do kopniaków.Zazwyczaj wystarczy że przyłożę rękę do brzucha a ten szaleje. No i na dodatek w trakcie mycia wypchał się z prawej strony a lewa prawie plaski brzuch - mam nadzieję że nie zmienił położenia :-(. Ale raczej nie bo kopie właśnie tam gdzie zwykle
.
Kochana ja to dwa razy prawie na zawal zeszlam jak moj tak zrobil
Wypchal roga z prawej strony i nie ruszal sie w ogole!!! A ruchami sie nie martw, godzinka to nie tak duzo, moze spal, tez sie zrelaksowal po kapieli :-)
A historia z mezem i tesciowa tez dobra
Ja jakos wole prysznic, raz w ciazy kapalam sie w wannie i tak mnie brzuch rozbolal, ze szok. Woda nie byla zbyt goraca. Chociaz uwielbiam wrzatek, musze teraz katowac sie chlodniejsza woda
Lekarz potwierdził dzisiaj, że jutro cięcie!!!!! :-)
Wow! Powodzenia jutro!!!! ;-)