reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
eh, sie naogladalam
odjac reklamy to moze z 5 minut
nie mam pomyslu na dzisiejszy dzien..
moze zaczne szykowac torbe.
o dziewczyny dobra wiadomosc.
Jutro mam miec kase na koncie z zusu
chyba sie pospieszyli jak zobaczyli, ze tamto zwolnienie mi sie skonczylo 4 lutego
zreszta i tak jestem w szoku, jak w poniedzialek nie mieli, zalozmy dostali wczoraj to dzisiaj wyplaca, zebym jutro miala. jestem w szoku
odjac reklamy to moze z 5 minut
nie mam pomyslu na dzisiejszy dzien..
moze zaczne szykowac torbe.
o dziewczyny dobra wiadomosc.
Jutro mam miec kase na koncie z zusu
chyba sie pospieszyli jak zobaczyli, ze tamto zwolnienie mi sie skonczylo 4 lutego
zreszta i tak jestem w szoku, jak w poniedzialek nie mieli, zalozmy dostali wczoraj to dzisiaj wyplaca, zebym jutro miala. jestem w szoku
cześć kochane - ja dzisiaj detoks od słodkiego (wg zaleceń gina), bo jutro chcę zjeść ze 4 pączki
przeraziłam się moimi rozstępami i zaszalałam - zamówiłam ten preparat (Revitol Stretch Marks)
Ranking najlepszych kosmetyków do usuwania rozstępów - krem na rozstępy, rozstępy po ciąży, krem przeciw rozstępom, rozstępy w ciąży, na rozstepu, na rozstępy, usuwanie rozstępów, usuwanie rozstepow, Revitol Stretch Mark, rozstępy, kre
tu opinie o nim: Revitol Stretch Mark - krem na rozstępy, sposób na rozstępy | VitaLab.pl
ale to tylko dlatego, że w tym miesiącu mam dostać "trzynastkę"
zobaczymy czy je zmniejszy
moja mama jest pielęgniarką w przychodni - "ciężko chore" babcie przychodzące pogadać i ponarzekać to zmora, ale zawsze mama zostawia kilka numerków dla chorych dzieci i nagłych przypadków
kładź się do wyra i odpoczywaj plus duuużo miody, cytryny i malin
jaaaaaaaaa......
jutro będziesz miała przy sobie dzidziolka, trzymam kciukasy
a może akurat zrobi ci usg
trzymam kciuki, daj znać co i jak
przeraziłam się moimi rozstępami i zaszalałam - zamówiłam ten preparat (Revitol Stretch Marks)
Ranking najlepszych kosmetyków do usuwania rozstępów - krem na rozstępy, rozstępy po ciąży, krem przeciw rozstępom, rozstępy w ciąży, na rozstepu, na rozstępy, usuwanie rozstępów, usuwanie rozstepow, Revitol Stretch Mark, rozstępy, kre
tu opinie o nim: Revitol Stretch Mark - krem na rozstępy, sposób na rozstępy | VitaLab.pl
ale to tylko dlatego, że w tym miesiącu mam dostać "trzynastkę"
zobaczymy czy je zmniejszy
MONIAZUBER STO LAT!!!!!!!!!!!!
Wkurzyłam się wczoraj!!! Dzwonię do przychodni aby zapisać synka do pediatry, a kobieta do mnie, że nie ma numerków, ani na dzisiaj, ani na jutro, ani na pojutrze!!! Co mam zrobić z chorym dzieckiem??? Masakra!!! Stare babcie (nikogo nie urażając) idą po recepty, a chorego dziecka nie mają jak przyjąć!! Powiedziała mi pielęgniarka abym przyszła i osobiście spytała lekarz czy nas przyjmie!! Eh.... U was też tak jest w przychodni??
moja mama jest pielęgniarką w przychodni - "ciężko chore" babcie przychodzące pogadać i ponarzekać to zmora, ale zawsze mama zostawia kilka numerków dla chorych dzieci i nagłych przypadków
Witam !
A mnie kompletnie rozłozyło jakies choróbsko....kicham, smarkam, głowa mi pęka....ehhh całą ciążę nie chorowałam to teraz sie przyplątało
kładź się do wyra i odpoczywaj plus duuużo miody, cytryny i malin
Lekarz potwierdził dzisiaj, że jutro cięcie!!!!! :-)
jaaaaaaaaa......
jutro będziesz miała przy sobie dzidziolka, trzymam kciukasy
Witajcie brzuszki:-)
Dziś mam wizytę u gin. Pewnie standartowo serduszka posłuchamy i każe mi sie wdrapać na samolot. Podobno idzie na urlop w lutym, takze następna wizyta dopiero w marcu.
moniat84
Dzis nie zrobi bo nie ma aparatu:-(. Na USG mogę przyjść jedynie we wtorki i czwartki i zazwyczaj trzeba przypomnieć jej o tym na poprzedzajacej wizycie. Ostatnio jak pytałam powiedzila, że zrobi mi jeszcze jedno przed porodem takze pewnie dopiero w marcu.
moniat84
Czesc mamuski :-)!!!
Mam termin na 24 marca, bardzo sie stresuje porodem!
To moje pierwsze dziecko, najprawdopodobniej coreczka:-).
Witaj w naszym gronie mam taki sam termin jak ty:-).
Ja jak narazie jestem wyjatkowo spokojna, o porodzie nie myślę jedynie o tym że niedługo spotkam sie już z synkiem Bardziej panikowałam na początku ciąży Chyba jestem jakaś dziwna
Witam Was dzisiaj serdecznie!!
Właśnie od godziny czytam co naskrobałyście;-)
Frania witaj z nami, nic się nie bój! Zapraszamy do naszego grona!
Młoda mamusia....ale masz fajowsko!! Jutro już bedziesz tulic dzidziusia! Troszkę zazdroszczę Trzymaj sie i daj znac jak najszybciej!!
Czekamy na informacje od wszystkich co mają dzisiaj wizytę u gina.
Ja dzisiaj cala noc nie przespalam, bo sie balam ze nie uslysze budzika zeby ten Cordafen lykac Wiec cala noc zerkalam tylko na zegarek....jestem ledwo żywa. Jak wstalam to czulam się świetnie, ale troszkę pochodzilam i znowu te skurcze...
Wiec leze dalej! Ciekawe ile dam rade tak wytrzymac.
Tesciowie zabrali mi wlasnei synka to mam luzik.
Za tydzien we wtorek ide na kolejną wizytę do gina.
Właśnie od godziny czytam co naskrobałyście;-)
Frania witaj z nami, nic się nie bój! Zapraszamy do naszego grona!
Młoda mamusia....ale masz fajowsko!! Jutro już bedziesz tulic dzidziusia! Troszkę zazdroszczę Trzymaj sie i daj znac jak najszybciej!!
Czekamy na informacje od wszystkich co mają dzisiaj wizytę u gina.
Ja dzisiaj cala noc nie przespalam, bo sie balam ze nie uslysze budzika zeby ten Cordafen lykac Wiec cala noc zerkalam tylko na zegarek....jestem ledwo żywa. Jak wstalam to czulam się świetnie, ale troszkę pochodzilam i znowu te skurcze...
Wiec leze dalej! Ciekawe ile dam rade tak wytrzymac.
Tesciowie zabrali mi wlasnei synka to mam luzik.
Za tydzien we wtorek ide na kolejną wizytę do gina.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
frania - witaj i oczywiście że terminy różne są normalne, niewiele ma ten sam , o ile w ogóle takie są u mnie np. jest różnica 5 dni .
mag- kosmetyk nawet fajny , poczekamy na Twoją opinię , cena też fajna - no ale tego z drugiego miejsca mnie powaliła , jeszcze tak 200 zł może bym i dała za jakiś skuteczny ale 500 ?
A teraz lecę się szykować - na 14 do notariusza , ostatecznie podpisujemy umowę na nasze mieszkanko . Najgorsze że muszę sama dojechać i to busem 10 km, bo rodzice mają pogrzeb a M prosto z pracy i spóźni 30 min .
mag- kosmetyk nawet fajny , poczekamy na Twoją opinię , cena też fajna - no ale tego z drugiego miejsca mnie powaliła , jeszcze tak 200 zł może bym i dała za jakiś skuteczny ale 500 ?
A teraz lecę się szykować - na 14 do notariusza , ostatecznie podpisujemy umowę na nasze mieszkanko . Najgorsze że muszę sama dojechać i to busem 10 km, bo rodzice mają pogrzeb a M prosto z pracy i spóźni 30 min .
Ostatnia edycja:
reklama
Y
yra245
Gość
hej brzuszki ale mnie dziś boli prawy pośladek masakra prawie chodzić nie mogę