xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:--( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-
-
-
-
-( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja
ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp
pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)
Przykro mi
Witajcie Marcóweczki
U nas dziś taka piękna pogoda
Już od 5 rano nie śpię. Ostatnio budzę się o 5 już wyspana a potem jeszcze sobie kimam
Nie poszłam dziś zajmowac się Filipkiem ( to moja praca) bo FIlipek miał gorączkę 39,4 i rodzice byli z nim na pogotowi bo czopek bardzo mało zbił temperatury.. Prócz zaczerwienionego gardła i gorączki nie ma żadnych objawów chorobowych. Podejrzewają angine, dlatego dzwoniła dziś rano do mnie jego mama i powiedziała, że dla ciężarnych angina jest niebezpieczna i żebym nie przychodziła bo się zarażę.
Mnie brzusio juz nie boliJedynie jak się zmęczę lub za długo chodzę to wtedy
Ogólnie czuje się dobrze
Nie moge się doczekac, kiedy mi się suwaczek przesunie na drugie okienko z dzidzią
A Wy kochane jak się czujecie?;-)
Kochana, mnie brzuch non stop prawie boli, tylko już nie tak mocno.. Owszem, są chwile gdy nie boli, ale rzadko. Czuje sie juz tak swobodniej
Agniesiak85 ja tez tak mialam w 4 tyg ze wlasnie jak duzo chodzilam to czulam brzuszek tzn takie napiecie lub lekki bol teraz juz tego nie czuje, za to czuje cycochy o ranny jak bolo i sutki takie wrazliwe, prawa piers juz nabrzmiala lewa jeszcze nie smiesznie wygladam bo sa nierowne :-)
Blueberry77 napewno sie rozgoscisz
Widze że jesteśmy na tym samym etapie
Agniesiak twoj suwaczek rozowy-czujeszze bedzie mala ksiezniczka?:-))))
ja mam niebieski i licze na księcia :-)
He he, ja mam różowy bo mi się podoba