reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:-:)-( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-:)-:)-:)-:)-( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja:tak:

ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp :-D

pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)

reklama
Kiciaq :-:)-:)-( Powodzenia w dalszych staraniach. Tylko nie wiem czy nie powinni ci zrobić USG żeby zobaczyć, czy się wszystko wyczyściło :confused:

A moja kreska ciągle blada. Ale jeszcze nie minął termin spodziewanej @. Poza tym brzuch mnie pobolewa, a nigdy nie mam bóli przed okresem. Więc jestem raczej dobrej myśli :-)

kiciaq87 bardzo mi przykro. A z tym testem to masz racje, lepiej sie nie spieszyc.

Agniesiak85 nawet Twoj drugi suwaczek informuje o zagniezdzeniu :sorry2:

Ja to wogole sie nie czuje jak w ciazy. Dopoki nie pojde do gina to chyba nie uwierze. Poza tym jakos narazie mam jakies humory i nie umiem sie cieszyc.

Na dodatek taki upal. Moj syn fiksuje. Jest taki marudny ze szok. Wczoraj kupilam mu basenik taki maly. Posiedzial chwile ale nie, wiekszy go interesuje ( moj maz jako wieksze dziecko kupil sobie taki duzy pompowany :sorry2: ) i stoi i skierczy pol dnia zeby sie tam dostac. Albo do samochodu. On by siedzial w samochodzie 24h. A mnie sie srednio chce siedziec w samochodzie w garazu jak jest z 40 stopni !!! Zwariowac idzie. Poza tym staram sie go nie nosic wiec zeby go odciagnac i zajac czyms innym to musze go za reke brac a on mi sie wyrywa , kladzie na ziemi i wogole cyrk. Sasiedzi pomysla ze dziecko bije tak sie wydziera.

Sorki ze ponarzekalam. Generalnie jest moim kochanym , najslodszym na swiecie synkiem ale momentami mam wrazenie ze zwariuje z nim. Dzis powiedzialam mojemu malzowi ze za rok bedzie mnie odwiedzal w zakladzie zamknietym jak pomysle ze mi jeszcze jedna taka sztuka dojdzie do wychowania haha :sorry2:

Witajcie Marcóweczki:-D:-D
U nas dziś taka piękna pogoda:tak:
Już od 5 rano nie śpię. Ostatnio budzę się o 5 już wyspana a potem jeszcze sobie kimam:tak::-D
Nie poszłam dziś zajmowac się Filipkiem ( to moja praca) bo FIlipek miał gorączkę 39,4 i rodzice byli z nim na pogotowi bo czopek bardzo mało zbił temperatury.. Prócz zaczerwienionego gardła i gorączki nie ma żadnych objawów chorobowych. Podejrzewają angine, dlatego dzwoniła dziś rano do mnie jego mama i powiedziała, że dla ciężarnych angina jest niebezpieczna i żebym nie przychodziła bo się zarażę.

Mnie brzusio juz nie boli:-D Jedynie jak się zmęczę lub za długo chodzę to wtedy:tak: Ogólnie czuje się dobrze:tak:Nie moge się doczekac, kiedy mi się suwaczek przesunie na drugie okienko z dzidzią:-p:-D
A Wy kochane jak się czujecie?;-)

Dzień dobry :-)

Ja się czuję całkiem normalnie, poza tym że mnie pobolewa brzuch czasem.

Agniesia, dużo dzieci ma teraz anginę. Mój też lekko chory, ma katar i chrypkę. Poza tym ma od paru dni wysypkę na plecach, ale to może być potówka (strasznie się poci w nocy, chociaż śpi w samym t-shircie i pod cienką kołdrą). Jutro mam wolne, to może go wezmę do lekarza.

Kasaii, wiem co czujesz. Ja mam dwulatka ;-)

Joasya, witaj, rozgość się :tak: (obym się sama tu rozgościła ;-))

Agniesiak85 ja tez tak mialam w 4 tyg ze wlasnie jak duzo chodzilam to czulam brzuszek tzn takie napiecie lub lekki bol teraz juz tego nie czuje, za to czuje cycochy o ranny jak bolo i sutki takie wrazliwe, prawa piers juz nabrzmiala lewa jeszcze nie smiesznie wygladam bo sa nierowne :-)
Blueberry77 napewno sie rozgoscisz

Agniesiak twoj suwaczek rozowy-czujeszze bedzie mala ksiezniczka?:-))))
ja mam niebieski i licze na księcia :-)

nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:-:)-( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-:)-:)-:)-:)-( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja:tak:

ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp :-D

pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)

Nie martw się. Przeczytaj pierwsze strony tego wątku. Zielona wampirzyca miała podobnie. Zapraszamy na temat kwietnióweczek w pod-forum staramy się

reklama
Agniesiak85 ja tez tak mialam w 4 tyg ze wlasnie jak duzo chodzilam to czulam brzuszek tzn takie napiecie lub lekki bol teraz juz tego nie czuje, za to czuje cycochy o ranny jak bolo i sutki takie wrazliwe, prawa piers juz nabrzmiala lewa jeszcze nie smiesznie wygladam bo sa nierowne :-)
Blueberry77 napewno sie rozgoscisz

Agniesiak twoj suwaczek rozowy-czujeszze bedzie mala ksiezniczka?:-))))
ja mam niebieski i licze na księcia :-)
Uff to mnie uspokoiłaś:tak: Juz w sumie prawie przeszły mi te bóle brzuszka ale jak właśnie dłużej pochodze to odczuwam jeszcze:tak:
Mi piersi też powolutku zaczynaja dokuczac:-pHihi:-)
A liczymy z M na księcia Tomaszka:tak::-D A różowy wybralam bo jakos mi tak pasował:-p:-D

Do góry