maborka bede trzymac kciuki. Do fenoterolu organizm powinien sie przyzwyczaic, ja w pierwszej ciazy go tez bralam i musialam lezec, najpierw kroplowy potem w domu tabletki, po jakims czasie te jego negatywne skutki przestaly byc tak uciazliwe. Trzymajcie sie, to juz 29 tc. z tego co pamietam to mi lekarka mowila ze najwazniejsze zeby doczekac do 33tc. Ja urodzilam tydzien przed terminem a grozil mi porod w 26 tc.
Mnie coraz bardziej ogarnia panika ze to juz za piec dwunasta i zaraz trzeba spakowac torbe do szpitala itd. a Bartek jeszcze taki maly. Ech. Damy rade
A tak apropo dzieci to ja bede miala dzieci z 2 letnia roznica wieku, juz wiecej dzieci nie planuje, ale zawsze chcialam miec dzieciaki z mala roznica wieku zeby samej miec juz z glowy ciaze ;-)i zeby dzieciom bylo weselej.
Mnie coraz bardziej ogarnia panika ze to juz za piec dwunasta i zaraz trzeba spakowac torbe do szpitala itd. a Bartek jeszcze taki maly. Ech. Damy rade
A tak apropo dzieci to ja bede miala dzieci z 2 letnia roznica wieku, juz wiecej dzieci nie planuje, ale zawsze chcialam miec dzieciaki z mala roznica wieku zeby samej miec juz z glowy ciaze ;-)i zeby dzieciom bylo weselej.