reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka.Byłam z mężem u szwagra i dopiero wróciliśmy.Super pogoda i spacerek na wieczór.Mój synus sie wypycha super to wygląda,ale czasem boli.Juz niedługo sylwester i szybko miną dni do marca juz sie nie moge doczekać.

mnie boli jak dostaje kopa w zebra.. :-D a juz zdarza sie to coraz czesciej.

dziewczyny czyms ześmy sie struli. Ja juz dzisiaj bylam 4 razy w lazience z rozwlnienie, Karol wlasnie usnal, rowniez mial rozwolnienie i bylo mu strasznie niedobrze.
Dobrze, ze usnal to moze mu przejdzie.

reklama
No ale mnie boli od 3 dni bez przerwy i wsumie załatwialam sie troche:-D wzielam espumisan i nic nie zchodzi zadne gazy ani nic....i niewiem wlasnie czy t do konca zaparcia czy cos z malym nie tak :(:)-(

Ja nie mam zaparć już. Mój gin jest szczególnie wrażliwy na to i twierdzi, ze na tym etapie ciąży dla naszego zdrowia powinnyśmy już załatwiać się codziennie. Kazał mi kupić taki syrop Lactulose-MIP i w przypadku jesli w któryś dzień się nie załatwię mam go sobie wziąc. Na razie ratowałam się nim 2 razy od kiedy mam. W sumie ja zawsze miałam problemy z zaparciami, ale ostatnio staram się jesć regularnie i przede wszystkim zdrowo i jakoś mi się to w miarę uregulowało.

Ja nie mam zaparć już. Mój gin jest szczególnie wrażliwy na to i twierdzi, ze na tym etapie ciąży dla naszego zdrowia powinnyśmy już załatwiać się codziennie. Kazał mi kupić taki syrop Lactulose-MIP i w przypadku jesli w któryś dzień się nie załatwię mam go sobie wziąc. Na razie ratowałam się nim 2 razy od kiedy mam. W sumie ja zawsze miałam problemy z zaparciami, ale ostatnio staram się jesć regularnie i przede wszystkim zdrowo i jakoś mi się to w miarę uregulowało.

a bolał Cie brzuch przy zaparciach??

czarnuszka mnie bolał i miałam wrażenie, że dziecku ten stan nie odpowiadał:-D
mniej sie wtedy ruszało

ale wystarczyło mi zjeść garść suszonych śliwek lub moreli i przechodziło - spróbuj, może cos ci zostało ze świąt:blink:

aaa i pij duzo wody

reklama
MAZIA ja juz mam sliczna na oku :-) tylk teraz cyz bede w niej wygladala bo jak nie to bede poszukiwala innej :tak: maz sie napalil na ta ale pojdziemy we wtorek i zobaczymy jak bede wygladala ;-)

czarnuszka masz racje lepiej zadzwonic do gina i zobaczyc co sie dzieje lepiej wiecej razy sprawdzic i posc na darmo niz pozniej zalowac, ( jak ja np...) no wiec jak cos to jutro do ginka dzwon :tak: i oby bylo wsio ok ;-)

Do góry