reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewuszki a mam pytanko
Czy Was podczas zaprac boli brzuch na dole??
Bo mnie boli okropnie:cool:

Jutro zadzwonie do mojej ginki i jej to powiem bo juz mnie szlag trafie a w internecie sie nczytałam ze taki bol brzucha to moze swiadczyc o odklejaniu sie lozyska:confused::-(

Czarna, ja tez o tym dzis czytałam :zawstydzona/y: bo mnie jakoś tak lewy jajnik bolał, wzięłam no-spę i nie bardzo mi pomogło, a juz sama nie wiem, co to jest :baffled:
no, ale dzidzia się rusza, więc może jakaś niestrawność mnie dopadła?? sama się wkręcam, a pewnie to nic takiego...
co do zaparć, to pewnie, że może boleć... zjedz śliwek suszonych albo jogurt z ziarnami...
kiedys ktoś tu napisał, że przy zaparciach nie można przeć, bo można urodzić i za każdym razem mam stresa :confused:

reklama
No wlasnie wiem ze nie mozna przec i dlatego czekam i czekam az samo wypchnie a tu lipa... hehe
No a skad tu wziac śliwki suszone hmn.... mam activie to se zjem ...wsumie jem od 3 dni i nic nie pomoglo jeszcze, na dpodatek pilam wode z cytryna i tez nic
No nic dziewuchy dziekuje za pomoc
Jak do juta nic nie da ady to zadzwonie do ginki

Ide teraz sie kąpnac troszke i do spanka :))

Milego wieczorku kochane:-):-):-):-):-):-):-):-D

czarnuszka zabieraj się za futrowanie wszystkich suszonych owoców, jakie masz pod ręką:-D:-D:-D

ale dziewczyny maja rację, jak nie przejdzie, zdzwoń do gina

ionka - każda z nas ma juz chyba schizy, jak mnie coś zaboli, od razu lecę sprawdzać majty
no i wyobrażam sobie nie wiadomo, co:-D

No wlasnie wiem ze nie mozna przec i dlatego czekam i czekam az samo wypchnie a tu lipa... hehe
No a skad tu wziac śliwki suszone hmn.... mam activie to se zjem ...wsumie jem od 3 dni i nic nie pomoglo jeszcze, na dpodatek pilam wode z cytryna i tez nic
No nic dziewuchy dziekuje za pomoc
Jak do juta nic nie da ady to zadzwonie do ginki

Ide teraz sie kąpnac troszke i do spanka :))

Milego wieczorku kochane:-):-):-):-):-):-):-):-D

hmm...to moze zjedz jabłko i popij mlekiem - jak to nie pomoże, to nie wiem sama

I dzien dobiega konca jeszcze tylko jutro ,sorry ze zanudzam ciagle tym samym ale sie ogromnie ciesze ze w koncu bedzie spokoj :)
Teraz mamy kolejny problemik :) zanim jeszcze goscie przyjechali ,rozmawialismy z M na temat chrzcin tak na lato :) i wtedy mowilismy ze chrzestna moglaby byc Natalia siostra przyrodnia mojego a chrzestnym Marcus jego siostrzeniec bo z mojej strony nie ma nikogo niestety :/
to sa wlasnie ci nasi "Goscie " i ja juz nie dam rady znosic ich po raz kolejny bo po
1 bedzie male dziecko ktore potrzebuje spokoju a oni jak bydlo po tych schodach z gory na dol az cala chata lata (i tutaj nie przesadzam ) ta gowniara drze ryj i piszczy i nikt jej nawet uwagi nie zwroci bo calej rodzince po glowie skacze tak wychowane :/
I jak by to niby mialo byc ?
Oni sa tak wychowani spac przy telewizorze ,przy zapalonym swietle ,przy krzykach :/
Ja tak nie umiem ja potrzebuje spokoj i cisze a tym bardziej nie pozwole zeby mi takie krzyki i piski przy malutkim dziecku :/
I zaczelam gadke z M jak on sobie to wyobraza itd i on tez nie wie .
Nie wiem jak to jest ale musze sie dowiedziec czy mozna ochrzcic dziecko bez chrzestnych ,nie potrzeba zeby nam ktos prezenty dawal ja swojej chrzestnej od lat nie widzialam i nawet wtedy na komuni nie byla takze po co ten pic na wode .
Jesli bedzie mozna to super mamy problem z glowy :))
sami bedziemy rodzicami i rodzicami chrzestnymi a jesli w polskim kosciele ksiadz nie pozwoli to kij mu w oko znajdzie sie inny i nawet niemiecki bo chrzcic ja bedziemy przed Bogiem a wszystko inne jest bez znaczenia .

Jutro ide do pracy do ludzi nareszcieeeee odpoczne od tego wszystkiego .
Oni sobie dzisiaj wieczorem wyszli do Mc Donalda i nawet sie mnie i M nie zapytali czy cos chcemy :// podziekowanie za wszystko ://
I jeszcze za zakupy trzeba oddac te co z polski przywiezli i tesciowa juz od rana o niczym innym nie pier*** tylko o tym :/ jasne my musimy oddac ,my zaplacilismy za wszystko bo kto inny taki glupi :/
NIGDY WIECEJ NIGDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Jednak jestem jeszcze :) maz pojechal po....:baffled:wiec mam kompa..
No narazie to wypilam pol litra wody przegotowanej z cytryna i jem ogromna salatke z owocow ( grejfrut, pomarancza, banan , jablko ) zalana jogurtem i moze pusci a jak nie to do cholery niewiem co hehe sporobuje ogorka kiszonego :-D

Kamikaa - a nie macie tam u siebie jakichs przyjaciol takich co mieszkaja gdzies obok Was ze tylko na chrzciny przyjda i spadac do domu??:confused:

AniaSkrzat1 witamy serdecznie wśród marcóweczek :-)

Czarnuszka88 dla świętego spokoju lepiej skonsultuj to z ginem, z małym napewno wszystko oki ale skoro boli cie od 3 dni to lepiej to skonsultować

Czarnuszka nie mamy bo tutaj wiekszosc polakow to idioci i my od takich z daleka :/ bo albo cie okradna albo przykrosci narobia ://
Jasne sa znajomi ale to tacy hmmmmmmmmm przelotni znajomi i ich pytac nie wypada to jest ten problem :/

reklama
No jezeli do jutra nie przejdzie całkiem to napewno zadzwonie
Na poczatku ciazy tez mnie cos takiego zlapało... juz sie bałam a to sie okazały jelita...:dry::baffled:
Ale juz powoli mnie czysci.... na szczescie....

Kamikaa- no wsumie racja , lepiej sie nie wdawać:-D. Serio zapytaj czy rodzice chrzestni sa tak bardzo potrzebni. Swoja droga to podli są Cie tak traktowac nacharowalas sie jak wół zeby zrobic swieta dla tylu ludzi a oni jeszcze chca od Ciebie kase za to ze kupili cos wnukowi:szok::szok::szok::baffled: fałszywosc ludzka nie zna granic :wściekła/y:

Do góry