Czarnuszka nie doluj sie moje Swieta to tez koszmar :/zaciskam tylko zeby i wiem ze jeszcze tylko 2 doby i ich nie ma inaczej bym nie dala rady .
Swinia jakas nawet nie potrafi wody w toalecie spuscic :/// wiocha ,chamstwo
I mi tu bedzie gadac ze ja nerwowa i co to bedzie jak wlasne dziecko bede miala i takie gowno wkreca przyszla prowokowac czy co :///
Po to jest tyle pokoi ze jak dorosli chca ogladac w spokoju film to dzieci na gore i tam moga na glowie skakac a nie tutaj jak my ogladamy balonami szelescic i krzyczec wkoncu kiedys to co za duzo to i swinia nie chce .
Ta mala ktora ma 5 lat jest strasznie rozpuszczona i wogule nie slucha mozna do niej mowic i mowic one nie reaguje a jak cos nie dostanie to wymusza placzem :/ na mnie to dziala jak plachta na byka i wszyscy o tym wiedza ale skoro ich nie to wystarczy ze ja powiem raz i jest spokoj ,mowie do nich wezcie te balony i na gore tam sie bawic krzyczec i co chcecie tutaj ma byc spokuj a tesciowa wpier**** ze ja wychowana jako jedynaczka i dlatego samolob i nerwowa :// co tu ma qur*** jedynaczka do tego ,w domu byly kuzynki i tam gdzie dorosli dzieci nie mialy co szukac ,dzieci mialy swoj pokoj i tam wariowaly .
5 lat dziecko to juz rozumie a ona swoje madrosci i potem taki dzieciak glupieje bo nie wie czy ma isc bo ja gadam czy zostac bo slysza co pop*** tesiowa -babcia gada :/
Wiecie co bede przeszczesliwa jak ona w koncu na stale zjedzie do tej polski bo inaczej to ja pomysle o jakiejs przeprowadzce bo sie wykoncze .
I tak od slowa do slowa mnie prowokuje a ja musze zeby zagrasc i uwazac bo jak zaczne sypac to bedzie szybko po swietach i bedzie knur i wiadomo na kogo beda gadac .
Nie reaguje na zaczepki przyjdzie pora to jej powiem co o niej mysle .
A jak juz niunia sie urodzi to przez pierwsze tygodnie ma tutaj WSTEP WZBRONIONY
M dostanie od razu 2 tg urlopu i jakos damy rade a spokoj najwazniejszy
Dobra wyzalilam sie