reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czarnuszka faktycznie młody jest i pewnie zdarzają mu się takie głupie wyskoki...ale na pewno z reguły też jesteście szczęśliwi.Każdemu zdarzają się gorsze chwile i ważne byś tylko nie wkręcała sobie gorszego doła niż masz.Powiedz mu jutro na spokojnie,że zawalił na całej linii bo święta są dla rodziny a nie kolegów.Tylko nie truj za dużo przy tym,bo facet przestanie słuchać.

reklama
macie racje pierniczyc te wesele co bedzie to bedzie jak chca to niech sobie robia co chca ale niech mnikt mnie nie zmusza do tanczenia dlatego tez nie chcemy kamerzysty zeby nie byolo siary ze nie tanczylam.

teraz powiem wam ze tylko sie w siebie wslu****e ;-) niby balabym sie ale napewno bym byla jak jajeczko teraz .... marzy mi sie ze jak nei dostane @ do swoich 21 urodzin 13 stycznia to zrobi etesta i bedzie 2 kreseczki i Antoś do nas wroci tzn czastka jego jak bardzo go prosze o to jaks ie modle... jak bedzie dziewuszka to by miala na imie tosia :tak: ehhh ale by bylo fajnie:-) we poniedzialek ide do gina to zobacze jak tam moje jajniki czy jest jakis pecherzyk czy byla owu czy sa jajniki powiekszone moze juz cos by bylow idac lekko a jesli nie dzidzia to moze czy @ sie zbliza czy nadal cos nie bardzo juz sie doczekac nie moge :-)

missiiss gratuluje starań:-) i oczywiście trzymam kciuki by wsio było na miejscu:-D

czarnuszka, a tobie współczuje takich świąt... ehh dobrze, że masz synka bo chłopcy trzymają za mamą... faceci to czasem idioci, nieważne ile mają lat-czasem tacy się trafiają. Mój tez ma czasem takie akcje, że opadam z sił...

kurcze wiosna za oknem.... a mój Olo ma gorączkę! Aż się boje bo teraz miał kontakt z moją teściową co jest pielęgniarką i u niej w szpitalu dwie babki miały świńską grypę :wściekła/y:

dziekuje kochana :-) jakos teraz jak sa te staranka moze i to za szybko ale kij tam ... jakos mi latwiej tu do was zagladac :tak:;-) ide do mezulka do wyrka pobrykac swiatecznie :-D buzxiaki i milych snow zycze;-)

A mnie tak juz goscie wku*** ze szok caly czas mi sie cisnienie podnosi a jak slysze tesciowa i jej pier***madrosci to echhh grzech w swieta przeklinac ale zygam .

NIGDY WIECEJ NIGDY
Juz gadalam z M i on tez powiedzial NIGDY tyle miala robic wszystko miala robic noo porobila MORDA ://
Czekam do poniedzialku jak na zbawienie zeby im pomachac i ich pozegnac i tesciowa na kolejne tygodnie tez nie chce jej osoby tutaj widziec .
W kuchni poprzestawiane wszystko musze szukac ,w lazience to samo wszystko do gory nogami :/ syf kila i mogila ://

Jutro juz sobota potem niedziela i wyp*** sorry dziewczyny za te slowa ale musialam sie wyzalic bo mnie krew zalewa :/

missis- oby sie Wam udało. Trzymam kciuki!

Czarnuszka-wyrazy współczucia:-(Tak naprawde to gówniarz z tego twojego męża więc może nie ma sie co dziwic ze tak się zachowuje. Czego tu wymagac od 22 latka. Na pewno nie długodystansowej dojrzałości. Wybacz ostre słowa ale mówiąc szczerze... zachowuje sie jak większość chłopców w takim wieku. Tak-chłopców bo na pewno nie mężczyzn!
Podzielam opnieę Mag-nawciskaj mu jutro ze tak stasznie źle się zachował( i tak nie bedzie pamiętał), że na ciebie i dzidziusia bardzo o źle to wpłynęło, ale zrób to z umiarem. Jedne zdanie w stylu: " wczoraj w nocy musiałam wzywac karetkę bo nie mogłam liczyc na ciebie" i starczy. Niech dopyta o resztę a ty wtedy powiesze ze "o mało co" tak sie nie stało.

Czarnuszka nie doluj sie moje Swieta to tez koszmar :/zaciskam tylko zeby i wiem ze jeszcze tylko 2 doby i ich nie ma inaczej bym nie dala rady .
Swinia jakas nawet nie potrafi wody w toalecie spuscic :/// wiocha ,chamstwo

I mi tu bedzie gadac ze ja nerwowa i co to bedzie jak wlasne dziecko bede miala i takie gowno wkreca przyszla prowokowac czy co :///
Po to jest tyle pokoi ze jak dorosli chca ogladac w spokoju film to dzieci na gore i tam moga na glowie skakac a nie tutaj jak my ogladamy balonami szelescic i krzyczec wkoncu kiedys to co za duzo to i swinia nie chce .
Ta mala ktora ma 5 lat jest strasznie rozpuszczona i wogule nie slucha mozna do niej mowic i mowic one nie reaguje a jak cos nie dostanie to wymusza placzem :/ na mnie to dziala jak plachta na byka i wszyscy o tym wiedza ale skoro ich nie to wystarczy ze ja powiem raz i jest spokoj ,mowie do nich wezcie te balony i na gore tam sie bawic krzyczec i co chcecie tutaj ma byc spokuj a tesciowa wpier**** ze ja wychowana jako jedynaczka i dlatego samolob i nerwowa :// co tu ma qur*** jedynaczka do tego ,w domu byly kuzynki i tam gdzie dorosli dzieci nie mialy co szukac ,dzieci mialy swoj pokoj i tam wariowaly .
5 lat dziecko to juz rozumie a ona swoje madrosci i potem taki dzieciak glupieje bo nie wie czy ma isc bo ja gadam czy zostac bo slysza co pop*** tesiowa -babcia gada :/
Wiecie co bede przeszczesliwa jak ona w koncu na stale zjedzie do tej polski bo inaczej to ja pomysle o jakiejs przeprowadzce bo sie wykoncze .

I tak od slowa do slowa mnie prowokuje a ja musze zeby zagrasc i uwazac bo jak zaczne sypac to bedzie szybko po swietach i bedzie knur i wiadomo na kogo beda gadac .
Nie reaguje na zaczepki przyjdzie pora to jej powiem co o niej mysle .
A jak juz niunia sie urodzi to przez pierwsze tygodnie ma tutaj WSTEP WZBRONIONY

M dostanie od razu 2 tg urlopu i jakos damy rade a spokoj najwazniejszy :)

Dobra wyzalilam sie

Czarnuszka- głowa do góry , wiadomo to święta ale jeszcze nie jedne będą , a maż na pewno dorośnie do odpowiedniego zachowania. Tylko nic krzykiem, kłótnią i wyrzutami - po prostu powiedz jak się czujesz itp. wpłyń mu na ambicje, choć wątpię żeby od razu to zrozumiał ale z czasem dojdzie to do niego. Zapytaj jak on czułby się w obcym miejscu, z Twoimi rodzicami , bez kumpli itp, a Ty byś go tak zostawiła.
Postaw mu pytanka retoryczne, nie zmuszaj do odpowiedzi od razu .
Choć Ty najlepiej go znasz ;), i znajdziesz z czasem na niego sposób . Tylko pilnuj aby mu to wychodzenie z kumplami w nałóg nie weszło.

Dobra a ja jestem własnie u teściów . Wczoraj skromna kolacja z rodzicami , dość krótka i nie przejadłam się a potem układałam puzzle ;), M kupił mi pod choinkę bo wie że uwielbiam . A i na pasterce byłam - normalnie wyczyn :-D.
Dziś za to przyjechaliśmy sobie tutaj i nawpierdzielałam się jak głupi osioł i cierpiałam , ale już lepiej. No i posiedze u nich az do wtorku, wynudze się za wszystkie czasy normalnie :-(. A maluszek szaleje , brzuch to mi skacze chyba cały czas, ale wole żeby szalał niż miałabym się martwić.

u Was wiosna, a u nas zima pełną gębą! :szok: jak w niedzielę śnieg spadł, tak do dziś leży- to naprawdę niespotykane na ZIELONEJ wyspie :eek: jeszcze dziś jakiś deszcz popadał i wszytko zamarzło :eek: szok po prostu :sorry:
Czarnuszka- mój brat ma 22 lata i jemu tez kumple i imprezki w głowie tylko...
Kamikaa- ja też nienawidzę gości w domu dłużej niż parę godzin... nic to, trzeba zęby zacisnąć i udawać szczęśliwą... pomyśl, że nie mieszkają z Tobą na zawsze!! w końcu wyjadą, a Ty wyciągniesz wnioski, na przykład na temat wychowania dziecka :-) nie ma tego złego, nie? ;-)
jutro do nas goście przychodzą, hahah :-p

reklama
ionka myslalam ze to ja tylko taka jestem :)uffffff dokladnie pare godzin i wypad .
Co ty mieszkac z nimi bym nie dala rady bo to sie zachowac na dluzsza mete nie potrafi .

Co powiecie na to wylozyli sie na sofie a ja musze siedziec na krzesle ,krzyz mnie boli ale kogo to obchodzi :( najwieksza swin** tesciowa spi i wydaje odglosy a pokoj u gory pusty nieee bo trzeba tutaj jak swinia .

Moglabym tak bez konca pisac o tym i tamtym ale szkoda moich nerwoe bo mi sie goraco robi ,ide do sypialni tam wszyscy maja zabronione i tam mam spokoj .

spijcie spokojnie i do jutra brzuszki :))

Do góry