reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczynki kochane moje wpadłam tylko żeby złożyc Wam wszystkim życzonka, Zdrowych, zdrowych, zdrowych, wesolych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia, duzo miłosci i ciepła rodzinnego, duzo spokoju brzuszki kochane :****
Nie mialam ostatrnio czasu zeby wpasc do Was, po Świętach nadrobie napewno. Bede w poniedzialek, całuje Was wszystkie papap Buziaki :***

reklama
hej :)
dopiero usiadlam uffffff wszystko juz porobione ,M konczy salatke i bedzie sie bral za karpia ,moje golabasy juz sie robia :) na jutro :)
Ciasto popieczone :)

Juz nic nie robie starczy .
Choinka ubrana porobimy swiateczne fotki i dodam :)
U nas kolacja Wigilijna bedzie wtedy kiedy na nibie pojawi sie pierwsza gwiazdka :))

Trzeba jeszcze pod prysznic i sie wyszykowac :)

Zagladne wieczorkiem jak juz bedzie luzik bo teraz i tak nikogo nie ma :)

Trzymajcie sie :))

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

A przedewszystkim szybkich spokojnych rozwiazan izdrowych,radosnych,bezkolkowych bobaskow.

Ja dzis bylam na glukozie 75 i pokluli mnie 4 razy i jak 50 bylo jak oranzadka to to bylo jak oranzada z miodem myslalam ze sie shaftuje,a potem w drodze powrotnej prawie zeslablam bo moj zapomnial mi przywiesc kawy i cos do jedzenia a ze szpitala mam 1h autostrada,a byl jeszcze traffic i jechalismy prawie 2h.Jak dojechalam to juzpo schodach prawie mnie wnosil,ale gdy dotarlam do domu to widzialam tylko kuchnie i kanapki.Ale mojemu sie oberwalo.
Jeszcze raz Wesolych Swiat

Witam świątecznie po wigilijnym obżarstwie :-) Wigilia sie udała, brzuchy napasione, prezenty rozdane; goście pojechali po 22.00, a ja posprzątałam, pozmywałam, wykąpąłam się i teraz do was zaglądam. Czekam na męża-pojechał odwieźdź swego chrzestnego, a to dobrą godzine w jedna stronę przy dobrych warunkach na drodze.Nocą bedzie dłużej jechał. Mam nadzieję ze przed 1.00 wróci... Teraz poczytam sobie gazetkę i może usnę. Jestem padnięta.... Ale szczęśliwa:-)
Do zobka:-)

Witam światecznie:)
Po wczorajszymm obżarstwie wigilijnym, oczywiście nie mogę spać, mega zgaga, że juz nie wspomnę o koszmarnych hemoroidach:) Ale temat na święta:)
Na wigili bylismy u teściów, a dziś oni do nas przychodzą na kawę. A jutro jedziemy do kuzynki, ale nedaleko, więc będę jeszcze zaglądać
Wesołych i zdrowych Świąt dla wszystkich:)

Kobity, nie miałam czasu, ale przecież dzisiaj Boże Narodzenie, więc życzenia się jeszcze liczą:-D:-D:-D:-D

Rodzinnych i radosnych Świat Bożego Narodzenia.
Zdrowia dla Was i Waszych Maleństw, wsparcia w mężach/partnerach i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!
A przede wszystkim spokojnych ostatnich miesięcy ciąży i bezproblemowych porodów!
:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 191027
my obżarci, ale szczęśliwi
przy wigilijnym stole dowiedzieliśmy się, że moja kuzynka jest w 3 miesiącu ciąży:-)
yupiii, będą dwa maluszki w rodzinie - albo więcej, bo ona jeszcze nie wie czy czasem nie bliźniaki (szybko tyje, widać lekki brzuszek i b. szybko urosły jej cycki;-))

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

ciesze się, że się odezwałaś:-D
nie martw się, lepiej, że jesteś teraz pod opieką najbliższych skoro ojciec dziecka nie dojrzał do te roli
ściskam cię mocn
o:tak:

Ostatnia edycja:
:-)Witajcie kochane!!!!!!!!

My tez po wczorajszym lewo sie ruszamy heheh no i zgaga jak to bylo przewidziane :-( ale co tam. Pol nocy nie spalam bo jakos usnac nie moglam....
Dzisiaj ciag dalszy obżarstwa...
Prezenty juz były...mezowi sie baaaardzo podoba kufel z dedykacja...Ja dostalam dwa zestawy kosmetyków. Jedne do wlosow od męża a drugi to kremy od meza brata...

Teraz trza zjesc sniadanie jak maz laskawie wstanie bo pewnie tylko na nas czekaja....:crazy:

Pogoda taka sliczna !!!! cieplutko, sniegu brak i potem sie wybierzemy na dłuuuuuuuuugiiii spacerek .....

Wiec milego Bożego narodzenia

Do Napisania:-)

reklama
Do góry