reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

WESOLYCH SWIAT!!!

``````````{\
````````{\{*\
````````{*\~\_______
```````{```\`<:<:<:>:>
``````{~`*`\((((((^^^)
`````{`*`~((((((( `●`●
````{`*`~`)))))))). _ ' )
````{*```*`((((((('\ ~
`````{~`*``*)))))`.`\
``````{.*~``*((((`\`\))_.♥-.
````````{``~* ))) `\_.-'``
``````````{.__ ((`-*.*
````````````.*```~``*.
``````````.*.``*```~`*.
`````````.*````.````.`*.
````````.*``~`````*````*.
```````.*``````*`````~``*.
`````.*````~``````.`````*.
```.*```*```.``~```*``~ *.
..*``~```````````~`````*.
~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.*

Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie,
Wspomnij tych, co kochaja Ciebie,
Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie,
niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!!
I zlozy serdeczne zyczenia z okazji
Swiat Bozego Narodzenia!!! całuski:)

reklama
Hejka Kochane dziewuszki:-)Ja tak na chwilke,cały czas byłam zajeta wiadomo jak to przed swietami,niewiem kiedy do Was zaglądne.U nas dobrze synus buszuje w brzusiu.Kupiłam juz dla Bartusia wózek.Po swietach wam sie pochwale.Musze sie nacieszyć mężuskiem.Buziaczki Kochane i jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja zafarbowalam wloski na kolor... intensywny ciemny rubin..
kolorek fajny.. ale na odrostach zrobil mi sie czerwony :eek::eek:

no.. i jutro rano Karol bedzie mnie farbowal.. chyba na czarno :eek:
znowu bede wychodzic z tego koloru rok :eek:

a ja się pochwalę hahaha
dojechałam szczęśliwie...wytrzymałąm z tym sikaniem hehe

a teraz sie chwalę:
dostałam masę ciuszków dla maluszka od kuzynki, mało używane a niektóre to jak nówki sztuki. Od chrzestnej z USA też dostałam ciuszki, nowiuteńkie.
Chyba po powrocie do domu zacznę wszystko prać żeby do marca się wyrobić :-D:-D:-D:-D:-D
Jeszcze tylko kilka kosmetyków dla dziecka i wyprawkę mam skończoną...no i garderobę też. ach i jeszcze kilka butelek :-):-):-)

W następnym miechu kupimy łóżeczko, później wanienkę i przewijak...no i tylko jeszcze wyprawka dla mnie. :-):-):-)

W domu tyle żarcia, że nie wiadomo za co się wziąć...chyba dobiję 80kilo w te Święta :sorry:

mlody jak zwykle od rana beczy z niewiadomoego powodu...wiecie co czasem mysle skad sie takie dzieci rozdarte biora...bo przeciez komu by sie chcialo caly dzien płakac:-D albo jak cos mu nie wychodzi to zaraz placz, lekko sie gdzies uderzy to płacz, czegos mu nie dam odrazu płacz....ledwo otworzy oczy to w ryk...Wasze dzieci tez tak mialy w jego wieku?? ( do mam ktore juz maja dzieci )

ja nie mam jeszcze własnych, ale z racji zawodu mam kontakt z takimi maluchami codziennie i ze starszymi w weekendy :-)
maluszki mają jeszcze nie do końca wykształcony ukłąd nerwowy i dlatego często się frustrują i wpadają w złość :tak: normalne i niedługo przejdzie :tak:

Pokazuje rybke i mówi czy ten może być. Ja mu mówię że perzeciez on jest ze skórą.. A on, ze innych nie mają. Tak patrzę , a tam pisze że pstrag. No to pytam, a to jest dorsz, on że TAK. No to ja czy na pewno dorsz?. ON znowu że tak, dorsz. No to pytam ile kosztuje, bo ceny nie widze, a pan mi pokazuje etykietkę. To mu mówię że tu pisze pstrąg. A on aaaa, bo pani chciał dorsza!!!!. No to ja mówię że tak. No to poszukamy mówi. No i znalazł i mówi że takiego patroszonego mają. No to pytam , a fileta nie ma. On że nie - tylko taki jest. No to mówie zeby go pokazał.. Ale jakis mały mi się wydał i patrzę a na etykiecie pisze Dora. No to mu mówię, czy to na pewno dorsz, bo ja sie na rybach nie znam. A on do mnie -"ja też sie nie znam, dzisiaj pierwszy dzień pracuję". No i na tym sie skończyło moje kupowanie ryb - o łososia nawet nie pytałam. :eek:

hahah, faktycznie znał się jak mało kto :-D ale czytać to już chyba umiał? ;-)
rok temu koleżanka mi opowiadała, że w tesco kupowałą rybke na święta, w domu ją tylko posoliła i zaczęły wyłazić z niej robaki :szok: :szok: więc ona z reklamacją do gościa, że ryba zepsuta, a ten do niej, że robaki są normalne w tym gatunku :eek: też pewnie zaczepił się student na święta dorobić :-p

hej moje kochane !!!! :-)

przybywam z dobra nowina :-) bylam wczoraj u gina i wszysto ze mna ok jest tylko @ jeszcze nie mam i poprosilam o zawolane jej wiec wpierdzielam duphaston od dzisiaj

Kochana, super, że wszystko dobrze! odzywaj się czasem! :-)

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

Candy, dobrze, że się w końcu odezwałaś :tak: nie martw się na zapas, wszystko się ułoży :tak:

AAAAAAAAAA, zapomniałabym. Wczoraj dostałam przelew z pracy, patrzę a tam na oko ponad 300 zł za mało. DZwonie dzisiaj do księgowości i na starcie usłyszałam foch ze nie ma co sie dziwić ze mniej dostałam bo na zwolnieniu w końcu jestem. A potem... sprawdziła dokładnie moja teczkę czy co tam i okazało się że...policzyli mi debile za zwolnienie 80% !!!!!

I weź spokojnie siedz na zwolnieniu.

Ewcia, ja do pracy chodze normalnie, a i tak nie dostałam ostatniej wypłaty i w tym roku pewnie się nie doczekam :crazy: super, akurat przed świętami :crazy: bo w banku przelewu nie zdążyli zrobić, więc pieniędzy niet :crazy:
na szczęście mam oszczędności i mąż zarabia, więc z głodu nie umrzemy ;-) ale niektóre laski w pracy naprawdę żyją od-do i im nie zazdroszczę :no:

:) Super, że ciasteczka wyszły :tak: Mnie dziś czeka podróż do Białegostoku, myślę, że z 5 h na pewno będziemy w taką pogodę jechać.

pozdrówcie ode mnie Białystok :tak: echhh pojechałoby się na święta... ale za rok, na pewno lecimy z dzidzią!! :tak:

po pracy specjalnie pojechaliśmy do polskiego kościoła, żeby sie wyspowiadać, przed msza już nie zdążyliśmy, więc razem z jakimiś niedobitkami zostaliśmy po. czekaliśmy z pól godziny w zimnym kościele (ogrzewanie siadło), poczym wyszedł ksiądz, opierdzielił nas, że czekamy na ostatnia chwile i powiedział, że już dziś nie spowiada i w ten sposób wygonił wszystkich :eek: przykro trochę :eek:

Witam dziewczynki:-):-)
Tylko ja zostałam jeszcze z życzeniami więc
życzę Wam spokojnych, radosnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia.

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
by sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość.

Dzień dobry kochane!!!!
Ja dzis pobudka o 8:30:szok: mlody sie obudzil o 6 ale potem pospal jeszcze troche. I wogole mialam koszmarna noc!!! wogole nie moglam usnac ze zmeczenia, kregoslup mnie bolał i z boku na bok i co godzine sie budzilam....
K ma dzisij wolne ale pewnie bedzie spal do nie wiadomo ktorej..:crazy: Ja juz wczoraj odpuscilam sobie ta lazienke umylam tylko ceramiczne rzeczy i podloge dzisiaj juz umyje padałam na twarz wczoraj i nawet jeszcze mi sie nie chcialo...
Ale od rana juz glodna ide zaraz cos zjesc :-D
:)
Miłego dnia kochane. Jeszcze zajrze pozniej.:-)

a ja zafarbowalam wloski na kolor... intensywny ciemny rubin..
kolorek fajny.. ale na odrostach zrobil mi sie czerwony :eek::eek:

no.. i jutro rano Karol bedzie mnie farbowal.. chyba na czarno :eek:
znowu bede wychodzic z tego koloru rok :eek:
- Kochana to juz lepiej jakis brązik se walnij albo zafarbuj same odrosty jeszcze raz na ten sam kolor :) Taka rada fryzjerki :) ale czarne to najbardziej sexi wlosy jakie sa hih ja tez takie mam:-D:-D:-D od 6 lat i nie wyobrazam sobie miec innego koloru...moj naturalny ( brąz dosc ciemny ) mniej mi pasuje niz czarny hehe

a ja się pochwalę hahaha
dojechałam szczęśliwie...wytrzymałąm z tym sikaniem hehe

a teraz sie chwalę:
dostałam masę ciuszków dla maluszka od kuzynki, mało używane a niektóre to jak nówki sztuki. Od chrzestnej z USA też dostałam ciuszki, nowiuteńkie.
Chyba po powrocie do domu zacznę wszystko prać żeby do marca się wyrobić :-D:-D:-D:-D:-D
Jeszcze tylko kilka kosmetyków dla dziecka i wyprawkę mam skończoną...no i garderobę też. ach i jeszcze kilka butelek :-):-):-)

W następnym miechu kupimy łóżeczko, później wanienkę i przewijak...no i tylko jeszcze wyprawka dla mnie. :-):-):-)

W domu tyle żarcia, że nie wiadomo za co się wziąć...chyba dobiję 80kilo w te Święta :sorry:
- Alee suuuuuuuperrrrr tez bym chciala dostac ciuszki od kogos hehe mam i ciagle mi mało, bo mam takie srednie z urody....:cool: bo to po dziecku ktore ma teraz 10 lat ale baaaaaaardzo zadbane i niewiem jak w takim stanie po 10 latach wytrzymaly no i sebus w nich ....jakies spioszki to tak ale tak na wyjscie... nie za bardzo hehe

reklama
Kiedy świąt magia nas ogarnie,
Kiedy śnieg najpierwszy spadnie,
Kiedy Rok swą cyfrę zmieni,
Kiedy Bóg pojawi się na Ziemi,
Wtedy właśnie ślę do Ciebie
Kartkę, która takie ma życzenie:
Byś co dzień radości smak poznawała,
Byś miłości szczerej zasmakowała,
Byś pieniążków niedosytu się nie doczekała
I byś tego roku czegoś szczególnego dokonała.
Tego Ci życzę z serca szczerego
I z okazji Świąt Bożego Narodzenia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

Do góry